bu plakayı kabul eder miydiniz?

Motosikleti
Dl650vstorm
bütün dillerde hiç bir anlamı olmıyan tek kelime zaga ymış o zaman hepimizin plakalarında bir anlam var heralde. mesela benim plaka ef acaba hangi dilde ne anlama geliyo(ne kadar gereksiz bi konu)::23343::

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bnm plaka "yok 59" :) daha ilginci olamaz

Sanırım sonuda derdimi anlatabildim tenkid mesajları gelmediğine göre:) bu arada herkesin bayramı mübarek olsun:rendeer:

34 GAY 34 görmüştüm bende :D

Yeşil bi TEmpra'ydı yaşlı bi teyze kullanıyodu :mrgreen:

asıl ilginç olan 34 ass 33 teki 33 rakamlarına yandan bakınca iki adet kıç olduğunu anlıyoruz :)

Yav bu kadar abartacak ne var, ne plakalar var ne anlamlar çıkartırısınız PZ plakalı adama ne diycez o zaman.:p

Süper Moderatör (BBRR)
valla ben o motoru alsam o plakayı özellikle alırdım ... o motor altımdayken diğerlerinin tek göreceği şey işte o plakada yazan .. :)

İşte karşınızdayım. Haberim olmadan meşhur olmuşum ben yav.

Hepinizi hayal gücünüzden dolayı kutlarım. Harikasınız. Her bir yorumu okudukça resmen yarıldım gülmekten. Ama içlerinde bir tanesi var ki, kalp kriz geçirmem sebep olacaktı. MRYLDZ arkadaşımız hayal gücünde hepimizi solladı.

Evet işte ben 34 ASS 33'ün sahibi. Hepinizi öpüyorum. BBRR arkadaşımızın söylediğini bir kez daha hatırlatıyorum. "Altımda o motor olduktan sonra görecekleri tek şey o plakada yazandır" demiş.

Salıcakla kalın,
İmza
34 ASS 33

Son düzenleme:
hımm plaka bence çok güzel hemde akılda kalıcı sitede daimi olmanız dileği ile

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çorlu'da PZ ve PV serilerini kimse almak istemediği için gariban motorculara vermişler:)

Savaskayan arkadaşım,

Ben işim gereği dönem dönem Çorlu ve çerkezköy'e geliyorum. Görüşürüz oralarda.:rendeer:

Hepinizi hayal gücünüzden dolayı kutlarım. Harikasınız. Her bir yorumu okudukça resmen yarıldım gülmekten. Ama içlerinde bir tanesi var ki, kalp kriz geçirmem sebep olacaktı. MRYLDZ arkadaşımız hayal gücünde hepimizi solladı.

Evet işte ben 34 ASS 33'ün sahibi. Hepinizi öpüyorum. BBRR arkadaşımızın söylediğini bir kez daha hatırlatıyorum. "Altımda o motor olduktan sonra görecekleri tek şey o plakada yazandır" demiş.

Salıcakla kalın,
İmza
34 ASS 33

Hayırlı olsun arkadaşım beni yanlış anlamadığın için teşekkür ederim :rendeer:

Salıcakla kalın,
İmza
34 ASS 33

Bravo ya, kutlarım sizi. İşte alçakgönüllülk ve de hoşgörülü olmak buna denir. Ne güzel. Gerçekten sizi kutluyorum. Keyifle sürün motorunuzu.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
97 yılında satılan MZ lerin bir çoğunda SIK harf grubu denk gelmişti.

Bi tanede ben almıştım, 34 SIK 95 :mrgreen:

Yani bu başlıkta bahsi geçen plaka aslında hiç bişey bunun yanında.

97 yılında satılan MZ lerin bir çoğunda SIK harf grubu denk gelmişti.

Bi tanede ben almıştım, 34 SIK 95 :mrgreen:

Yani bu başlıkta bahsi geçen plaka aslında hiç bişey bunun yanında.

Ben o harf grubunu "ŞIK" olarak algıladım. :cherry:

Ne güzel plaka, çok "şık" :bounce:

Todayin plakası 07 bam, cygnusun 07 gp :p Özellikle almıyorum valla :mrgreen:

szr

Benimde bundan önceki motor FUC 68 di ama millet harf eksiği olmasına rağmen mana çıkarıyodu:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar