bu plakayı kabul eder miydiniz?

Hiç bir mahsuru yok.Türkiyede yaşayıp Türkçe konuştuğumuza göre başka anlamlar çıkarmak, ancak zorlamak olur.

İyi öyleyse, kullandığımız bazı plakalar Çince, Rusça, veya Arapçada hoş olmayan anlamlara çekilebilecekse ne yapacağız o zaman...?

arkadaşlar böle plakalar olabilir ama ben şunu merak ediyorum örnek mesela 34 PKK 244 böle bi plaka olabilirmi sizce

Ankaralı arkadaşlar, alttaki linki biraz kurcalasınlar.
yeni motor veya otomobil alırken, istediğiniz plakayı bulup ayırtma şansınız varmış.

http://www.ankara.pol.tr/online.php?id=12

anılyuksel;833711' Alıntı:
arkadaşlar böle plakalar olabilir ama ben şunu merak ediyorum örnek mesela 34 PKK 244 böle bi plaka olabilirmi sizce
sakıncalı harf grubu içeren plakalar verilmiyor.

motor çok güsel bende plakanın ne oldugunu takmazdım :)
alan arkadaşa hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler

Arkadaşlar değerli kankalarım alp tunay ve babaday yeni makinalar almışlar...bizlerden sakladıkları için bunu sizlerle paylaşmak istedim...ilk benden duyun diye...:bounce:

Tesadüfdür ki alıdkları plakalar biraz garip olmuş...buna kadermi deniyor acaba...

alp tunga fırıldanyodisin (alp_tunay) yenimotoru...:queen:

:queen:

değerli dostum Hormonlu patadis Bora (bbaday) ise ATV almış...sizlerden saklıyor...delikanlılığa sığarmı bu...:pparan var almışın kardeşim...:pbize ne...:)

hayırlı olsun...:queen:

:bounce::cherry::bounce::cherry::bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Poponun ingilizcesi ASS oluyo :) tüm yazılar bunun içinmiydi popo işte

gercekten popo mu diye googlede aradım evt doruymus resimli orneklerini gordum :queen: 18- lutfen girmesin ben 17 yim ama merak iste :queen:

arkadaşlar müjde ar ın gazozu bu kadar ilgi çekmemişti.tebrik ediyorum hepinizi.

Sabah sabah baya eğlendim. Neşem yerine geldi. Güzel Türkiyem....... Hepinize teşekkürler.:rendeer:

bu geyik hala devam ediyormuydu tüh be çok şeyler kaçırdım galiba kusura bakmayım 3 gün yoktum bu arada herkesin ramazan bayramı kutlu olsun

ben özellikle bir bayan olarak asla almazdım.
ama arkadaşlar haklı türkeyede ngilizce bilen sayısı az.
ass kelimesini de okullarda öğretmediklerine göre onu anlayacak insan sayısı çok daha az...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lautremont un motoruydu bu ama zannedersem satıldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar