bu plakayı kabul eder miydiniz?

İlk başta söyliym ki amacım dalga geçmek değil.Belki de motorun sahibi bizim sitedendir. Ama yine de bu plaka beni gülme krizine soktu işin o yoğun temposunda:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Herkes ingilizce bilmiyor allahtan......

plakadan çok motora bakardım.güzel motor.hyosung gv 650 sanırım.
hem ass kelimesini türkiyede anlayacak çok insan yok.sorun olmazdı yani.

çoğu insan biliyodur. yani şurdan akıllara gelebilir. eminem in ass like that dieye şarkısı vardı.:queen::queen:

belki de kasıtlı o seri plakayı almıştır. Dikkati plakaya çeksin motora kimsenin nazarı deymesin diye.:p Ulan amma dağıttım haa

moderatör abiler başlıgı kapatmazsa iyidir.......

abi ben de art niyet yoktu. hem devlet vermiş bu plakayı ben siteye koyunca mı sorun olacak:mrgreen:

Son düzenleme:
bence sahibi de bilerek almıştır, zor bi ihtimal çünkü bu harflerin yan yana gelmesi. yada itiraz falan ederdi.

o motorun sahibi galiba bu siteden çünkü aldığı zaman topice yazmıştı plaka tesadüf diye.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Miki film seyredenler ortaya çıkıyor....:p

peki bu plakanın resmini çekmek için arabayla takip eden arkadaşa ne dicez vaybe moto paparazzi yeni çıktı yarın bir gün bizlerin yaptığı nanelerde yayınlanırsa :silent:

Son düzenleme:
motorun eski sahibi bu sitede üye. Lautremont.

Ancak 2 gün önce sattı motoru. Bu arkadaş yeni sahibi...

ingilizcem olmadığımdanmıdır nedir baktım baktım bi anlam çıkaramadım?

olan olmuş bir kere :mrgreen: ingilizcem yok ama idare edin :)

Son düzenleme:
peki bu plakanın resmini çekmek için arabayla takip eden arkadaşa ne dicez vaybe moto paparazzi yeni çıktı yarın bir gün sizin resimlerde belki yayınlanır ayıp ayıp

abi görüşüne saygı duyuyorum ama ben burda ayıp bişey olduğunu düşünmüyorum. İlgi çekici bir motor ve plaka herkesin elinde kameralı telefonlar var.bazı şer.... kızların peşinde dolaşıyorlar fotoğraflarını çekmek için o daha ayıp bence

Saygılarımla:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar