Bu aklıma gelmemişti...Fake değilsen:
Fake değilsen:
Msx 125
![]()
Fake isen
![]()
Bakicam hepsine şimdi çok sağol ^^Sele yüksekliği düşük veya alçaltılabilen naked motorlara bakabilirsin.
Honda CB300R – Hafif, şehir içinde rahat (799 mm).
KTM Duke 200 / 390 – Sele yüksekliği 830 mm ama selesi ince.
Yamaha MT-03 – 780 mm, hafif ve dengeli.
Suzuki SV650 – 785 mm, erişimi kolay.
Benelli Leoncino 250 – 810 mm ama selesi ince.
Ayrıca, süspansiyon alçaltma veya ince sele taktırma gibi çözümler de var. Umarım bulursun...
Bu aklıma gelmemişti...
Geçen ilk defa MT-07'nin selesine oturmustum ve parmak uclarımdaydım. Halbuki R25'te ayaklarım yere değip, dizlerim bayağı kırılmıstı. MT-07'nin selesi mi kalın yoksa şasi mi yukarıda?Ayrıca, süspansiyon alçaltma veya ince sele taktırma gibi çözümler de var. Umarım bulursun...
Haha çok komik.150 boyun bacak boyu ne kadar uzun olabilir yav
(abla özür dilerim kırmak istemedim de realist olmak lazım )![]()
![]()
![]()
Ay çok güzelmiş bu modeller teşekkür ederim tavsiye için ^^Cruiser motor almani tavsiye ederim
Hem tarzı da çok güzel boyuna uygun olur
Kanka güzelmiş de fiyatı tuzluBenda Rock 250
72cm sele yüksekliği
Fiyat belirtmediniz. Tek kriterim sele yüksekliği idi.Kanka güzelmiş de fiyatı tuzlu
MT-07’nin selesi R25’e göre daha yüksek (805 mm vs. 780 mm). Ama fark sadece yükseklik değil,Geçen ilk defa MT-07'nin selesine oturmustum ve parmak uclarımdaydım. Halbuki R25'te ayaklarım yere değip, dizlerim bayağı kırılmıstı. MT-07'nin selesi mi kalın yoksa şasi mi yukarıda?
Çalınma derdide yok bunun, motosiklet bayisinde çalışırken bu tarz küçük motosikletleri kucaklayarak götürüyordumHonda Monkey, ruh eşiniz! | Honda Türkiye
Honda Monkey, ergonomik yapısı ve özgün tasarımı ile hayata eğlenceli tarafından bakanların ruh eşi olmak için geri döndü.www.honda.com.tr
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu da olabilir https://www.yamaha-motor.eu/tr/tr/motorcycles/competition/pdp/pw50-2025/#2025-PW50-DPBSE