Boyum çok kısa hangi motoru alabilirim?

Abi ne yalan söyleyim kimi zaman cruiser veya skuter kafası gelmiyor değil, şöyle bir Dragstar alıp pata pata gezmekte cazip gelmiyor değil :). Ama yaramazlık yapmak istediğimdede o dragstar skuterden beter bir hal alacağı kesin. İşin kötü yanı skuter ve cruiser sınıfına hep giydirdim ilerleyen zamanlarda Dragstar ile konu açarsam vay halime :D.
Yo yoo yooo skuter asla.

Anca mezara 5 dk kalacak da "al, bir tur sür" diyecekler, belki o zaman.

Naked talebine cruiser scooter öneriler veriyor canım forumum.

abla msx 125 senin ilacın; 750 mm sele yüksekliği var. öneriler genelde 800mm sele yüksekliği; büyük gelir. hele bir de konfor sele vs. taksan iyice sıkıntı.
Verildi çünkü Cruiser almanı tavsiye ederim yorumuna 'çok beğendim' dedi. Zaten modeller hakkında bilgisi olmaması ve ilk önceliğinin de sele yüksekliği olması sebebiyle mantıksız sayılmaz diye düşünüyorum.

yahu siz motor önerisi isteyenden fazla kafa yoruyorsunuz gelip geçici bi heves ile açılmış bi konu bu kadar kafa yormayın :D

Kadınlarda sürekli bi cfmoto aşkı var,.

İnstagram keşfetim cfmoto / rs200 alıp tayt ve crop ile foto paylaşan hatun doldu artık.

aklıma gelmişken söyleyim dedim konu sahibinden bağımsız.

Kadınlarda sürekli bi cfmoto aşkı var,.

İnstagram keşfetim cfmoto / rs200 alıp tayt ve crop ile foto paylaşan hatun doldu artık.

aklıma gelmişken söyleyim dedim konu sahibinden bağımsız.
Kimi motosikletleri abuk subuk tipler kullandığı zaman o modellerden soğuyorum, Ns200 biraz tipsiz ve gariban olduğu için pek girişen olmamış sanırsam. Konuşunca özledim Pulsarımı, pembe kar yağmadıki toplayayım :).

Abi ne yalan söyleyim kimi zaman cruiser veya skuter kafası gelmiyor değil, şöyle bir Dragstar alıp pata pata gezmekte cazip gelmiyor değil :). Ama yaramazlık yapmak istediğimdede o dragstar skuterden beter bir hal alacağı kesin. İşin kötü yanı skuter ve cruiser sınıfına hep giydirdim ilerleyen zamanlarda Dragstar ile konu açarsam vay halime :D.
Her motorcuya bence bir scooter lazım :)

bu model isimlerinin sonundaki GS tabiri Gözleme Sürücüsü demek sanıyordum. :)

Aramızdaki GS sürücüleri alınmasınlar, bu gözlemeci abiler aslında iyiler, apaçilikleri yok, kendilerince ne kadar eğitim varsa kovalayıp güvenli sürüş yapmaya çalışıyorlar ve her zaman tam ekipman gezip aslında örnek oluyorlar. Arada latife ediyoruz ama gözleme sürücüsü abiler candır. Büyünce ben de gözleme sürücüsü olurum umarım ama sarı yeleğim yok, gs alınca bedava verecekler diye almadım henüz. :)

GS senin ellerinden öper ancak. Daha ne kadar büyümeyi bekliyorsun ki :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Ayrica BMW nin hakkini yemeyelim , kisa boylular icin özel üretim yapan tek markadir. Diger markalarda sadece düsük sele secenegi varken BMW istenirse düsük sase opsiyonu da sunar. Hatta bayanlar icin özel olarak üretilmis F650CS Scarver modeli belkide tek örnektir. Bu modelde sele yüksekligi düsük sele ile Monkey den bile 2.5 cm daha asagidadir (75 cm) , zincir yaglama derdi yoktur kayisli tahrik kullanir, depo üzerinde kocaman bir bagaj boslugu mevcuttur.

Cycle Ergo ya göre 1,50 m boyundaki bir hanim kizimizin F650CS Scarver üzerindeki vücut pozisyonu asagidaki gibidir. Bence hic fena degil.

q7nwdod.jpg

Kisa boylu bayanlar icin özel olarak üretilen botlar da mevcut. Asagida gördügünüz Daytona Sl Pilot GTX modeli 6 cm daha bacak boyunu uzatiyor.

SLPilotGTX-XL.jpg

Son düzenleme:
Kimi motosikletleri abuk subuk tipler kullandığı zaman o modellerden soğuyorum, Ns200 biraz tipsiz ve gariban olduğu için pek girişen olmamış sanırsam. Konuşunca özledim Pulsarımı, pembe kar yağmadıki toplayayım :).

Rs sayesinde ns 'in kullanıcıları çok abuklaşmadı

Ns200 yandan oldukca kalıplı ve güzel aslında; önden bi garip duruyordu neyse kı far tasarımını falan değiştirmişler şu an şekli hoş :D

Royal enfield meteor 350 bir naked değil ama sele yüksekliği 76 cm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Royal-Enfield-Meteor-350-1.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar