monkey
ya da r1300gs

bir monkey bir de 1300 gs tam hanımefendi motoruMonkey +1
Tam kız motoru yav...
Valla BMW'cilere bulaşamambir monkey bir de 1300 gs tam hanımefendi motoru![]()
bmwcilerle bi alıp veremediğimiz yok hamdolsun f900 süren bizdendir ama 1300leri kabul edemiyoruz malasefValla BMW'cilere bulaşamam![]()
Hocam milyon TL üstü bir araç camiasının bunu çok da salladığını sanmıyorumbmwcilerle bi alıp veremediğimiz yok hamdolsun f900 süren bizdendir ama 1300leri kabul edemiyoruz malasef
çok hassas insanlardır 1300gs sürenler eminim geceleri uyumadan önce ağlayarak günlüklerine yazıyorlardırHocam milyon TL üstü bir araç camiasının bunu çok da salladığını sanmıyorum![]()
İstesekte bulaşamayız, hepsi gözleme yemekle meşgul.Valla BMW'cilere bulaşamam![]()
bu model isimlerinin sonundaki GS tabiri Gözleme Sürücüsü demek sanıyordum.İstesekte bulaşamayız, hepsi gözleme yemekle meşgul.
MonkeyArkadaşlar selamlar motora baya takintiliyim ve yakında güzel naked motor almak istiyorum ama boyum aşırı kısa (1.50) 21 olucam yani onerebilceginiz motor modelleri varsa söyleyebilir misiniz?
Frodo Baggins motoru...Monkey'de çok kısa.
tyrion lannister'a motor mu öneriyorsunuz![]()
dalga geçmeyinMonkey'de çok kısa.
tyrion lannister'a motor mu öneriyorsunuz![]()
İhtiyarladığımda bende hala motor kullanacak takat kalırsa Gs yerine Harley alacağım. Zaten onlar da tın tın gidiyor. "Andropoz amca" desinler de "gözlemeci" demesinler.bu model isimlerinin sonundaki GS tabiri Gözleme Sürücüsü demek sanıyordum.
Aramızdaki GS sürücüleri alınmasınlar, bu gözlemeci abiler aslında iyiler, apaçilikleri yok, kendilerince ne kadar eğitim varsa kovalayıp güvenli sürüş yapmaya çalışıyorlar ve her zaman tam ekipman gezip aslında örnek oluyorlar. Arada latife ediyoruz ama gözleme sürücüsü abiler candır. Büyünce ben de gözleme sürücüsü olurum umarım ama sarı yeleğim yok, gs alınca bedava verecekler diye almadım henüz.![]()
Şimdiden "köfeci abi" diyorlar, yaşlanınca da artık kolesterol yükseliyor falan diye şimdiki kadar çok köfte yiyemeyeceğiz, gözlemeci amca desinler.İhtiyarladığımda bende hala motor kullanacak takat kalırsa Gs yerine Harley alacağım. Zaten onlar da tın tın gidiyor. "Andropoz amca" desinler de "gözlemeci" demesinler.
Kocaman motorla sağdan tın tın gidenler tayfasina katılacaksın yaniİhtiyarladığımda bende hala motor kullanacak takat kalırsa Gs yerine Harley alacağım. Zaten onlar da tın tın gidiyor. "Andropoz amca" desinler de "gözlemeci" demesinler.
Artçı selesinde bir minnak olduğu sürece yelek bile giyerim azizim. Ömrümün geri kalanını sport touringleri ve adv.leri kötüleyerek geçiririm.Kocaman motorla sağdan tın tın gidenler tayfasina katılacaksın yani)
Önceki postlarindan hatırladığım kadarı ile hiç sevmezdin abi sen o tayfayi
Bence o kadar yaşlanmazsın.
Abi ne yalan söyleyim kimi zaman cruiser veya skuter kafası gelmiyor değil, şöyle bir Dragstar alıp pata pata gezmekte cazip gelmiyor değilİhtiyarladığımda bende hala motor kullanacak takat kalırsa Gs yerine Harley alacağım. Zaten onlar da tın tın gidiyor. "Andropoz amca" desinler de "gözlemeci" demesinler.