Boyum çok kısa hangi motoru alabilirim?

Kız arkadaşım CBR125R'ımı çok rahat kullanabiliyor . Ehliyet sınıfınız , beklentiniz ve bütçenizi yazsak daha iyi yardımcı olurduk reis ama aklıma gelen şunlar CBR250R , CB250R,Monkey,MSX. Bu arada aldığın motosikletin orta sehpasına yanında uzun birisi olmadan alma kız arkadaşım zincirini temizlemek için orta sehpaya alıyor ve indirirken deviriyor motosikleti :D.

İstesekte bulaşamayız, hepsi gözleme yemekle meşgul.
bu model isimlerinin sonundaki GS tabiri Gözleme Sürücüsü demek sanıyordum. :)

Aramızdaki GS sürücüleri alınmasınlar, bu gözlemeci abiler aslında iyiler, apaçilikleri yok, kendilerince ne kadar eğitim varsa kovalayıp güvenli sürüş yapmaya çalışıyorlar ve her zaman tam ekipman gezip aslında örnek oluyorlar. Arada latife ediyoruz ama gözleme sürücüsü abiler candır. Büyünce ben de gözleme sürücüsü olurum umarım ama sarı yeleğim yok, gs alınca bedava verecekler diye almadım henüz. :)

bu model isimlerinin sonundaki GS tabiri Gözleme Sürücüsü demek sanıyordum. :)

Aramızdaki GS sürücüleri alınmasınlar, bu gözlemeci abiler aslında iyiler, apaçilikleri yok, kendilerince ne kadar eğitim varsa kovalayıp güvenli sürüş yapmaya çalışıyorlar ve her zaman tam ekipman gezip aslında örnek oluyorlar. Arada latife ediyoruz ama gözleme sürücüsü abiler candır. Büyünce ben de gözleme sürücüsü olurum umarım ama sarı yeleğim yok, gs alınca bedava verecekler diye almadım henüz. :)
İhtiyarladığımda bende hala motor kullanacak takat kalırsa Gs yerine Harley alacağım. Zaten onlar da tın tın gidiyor. "Andropoz amca" desinler de "gözlemeci" demesinler.

İhtiyarladığımda bende hala motor kullanacak takat kalırsa Gs yerine Harley alacağım. Zaten onlar da tın tın gidiyor. "Andropoz amca" desinler de "gözlemeci" demesinler.
Şimdiden "köfeci abi" diyorlar, yaşlanınca da artık kolesterol yükseliyor falan diye şimdiki kadar çok köfte yiyemeyeceğiz, gözlemeci amca desinler. :)

Kocaman motorla sağdan tın tın gidenler tayfasina katılacaksın yani :))
Önceki postlarindan hatırladığım kadarı ile hiç sevmezdin abi sen o tayfayi 😄
Bence o kadar yaşlanmazsın.

Kocaman motorla sağdan tın tın gidenler tayfasina katılacaksın yani :))
Önceki postlarindan hatırladığım kadarı ile hiç sevmezdin abi sen o tayfayi 😄
Bence o kadar yaşlanmazsın.
Artçı selesinde bir minnak olduğu sürece yelek bile giyerim azizim. Ömrümün geri kalanını sport touringleri ve adv.leri kötüleyerek geçiririm.

Abi ne yalan söyleyim kimi zaman cruiser veya skuter kafası gelmiyor değil, şöyle bir Dragstar alıp pata pata gezmekte cazip gelmiyor değil :). Ama yaramazlık yapmak istediğimdede o dragstar skuterden beter bir hal alacağı kesin. İşin kötü yanı skuter ve cruiser sınıfına hep giydirdim ilerleyen zamanlarda Dragstar ile konu açarsam vay halime :D.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar