Boyum çok kısa hangi motoru alabilirim?

Siz scooter ile baslayin. 50 CC alin bir sure, yada bisiklet. Vitesli 125-250-300 CC gibi motorlara girmeyin. Anlasilan hicbir fikriniz yok, sorun yasarsini

Siz scooter ile baslayin. 50 CC alin bir sure, yada bisiklet. Vitesli 125-250-300 CC gibi motorlara girmeyin. Anlasilan hicbir fikriniz yok, sorun yasarsiniz.

paran yoksa binmeyecen kardeşim!
Bincem kardeşim uza bi-ne-cem sanane!

55 yaşımı yeni geçtim, bir süre daha orta yaşlı motoru v-strom 650 ile devam edeceğim, 60 yaşımdan sonra GS sürmeye başlarım belki.
🤣
🤣
🤣
Ben de 49 olacağım da geç kaldım zannediyordum. Mesajınız bana ilham oldu.

Bincem kardeşim uza bi-ne-cem sanane!
Senin yasin kadar motora binmisligim var. Sana insan gibi yorum yaptik, 50 cc ile basla hatta bisiklet kullanmadiysan oradan basla dedik yoksa olursun biyerde. Verdigin cevaba bak. "Uza" derken? uzamanin ne oldugunu biliyorsun diye dusunuyorum. Ulkedeki capsizligin kadin erkek ayrimi olmadan ne oldugunun ornegi. Sen ve senin gibiler ne yazikki bu capsizlikla hayatiniza devam edeceksiniz. Uslubunu duzelt sonra tartis burada insanlarla.

Netteki "boyum çok kısa, neylesem? " sorularının altı hep evlere şenlik olmuştur kanımca. Bütün 1.80 üstü orada toplanır, kimisi baba motorları süren minnakların videolarını atar, kimisi msx 125, kimisi regal raptor cruiser önerir.

La nereye duracak bu adamlar!

Sanki raptoru alıyon haydi devam gibi bir hava oluşur ki, sentetik sentetik kokar o.

Boyum 158. Cg tarzı bir şeye bindirdiler, ortam kuğu gölü🤪🤣🤣🤣

Kullanmayı öğrenip ehliyet aldıysan helal olsun dayı kızı... Zira kısa boyla motora başlamak, hele de çevrende motorcu yoksa ekstra ekstra dabıl şatlı larc. 🤪 Ama kadına daha kolay. Erkeksen bittin. Adam seni görmek için aşağı bakarken, kaldiramiyün mü hemşerim falan yapar🤣🤣🤣

Msx 125 hoştur ama banana çikita la!

Realist önerilerle gelin.

Ben yolu kendimce çizdim. Otomatik ehliyet alıyorum, klüp kafe derken sağlam bir sürücğ bulup yapışıyorum, ver elini A! Beyle. 😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar