ben bu topic di galiba ilk açıldığından beri diyorum çinliler içinde eyer maxi scooter alınıcaksa alına bilicek en iyi maksi scooter budur neden??
1) getirten bisan en azından bisiklet motorsiklet sektöründe türkiyede 50 yıllık bir marka servis ağı yaygın parçada başınızı ağrıtmaz bilindik bir marka.
2) tasarım tasarım itibariyle özünün yamaha majesty olması diğer çin malı maxi scooterlar gibi özünün ne olduğu belli olmayan bir motor değil hiç olmassa bunun atası belli en azından biliyorsunki tasarımını yamaha yapmış zamanında ve yamaha tasarım yaparsa en iyisini yapar en azından o konudan diğerlerinden farkı var.
3) satış itibariyle benim bildiğim bu kasayı tek satan bisan bisanın tek olmasıda bu kasayı bence piyasada özel ve farklı yapıyor diğer maksi ler gibi bir kasayı yirmi tane farklı marka adı altında görmüyoruz.
4) bu motoru aldınızmı benim arkadaşımda olduğu için biliyorum belli parçalarını alır almaz değiştirirseniz kaliteli olanlarla ve birazda aksesuar yaparsanızki boss sele bu motora dehşet güzel yakışıyor bu motora boss sele taktınızmı motorun havası şekli tamamen değişiyor çok kalite bir görünüme kavuşuyor bisan etiketlerini sökseniz kimse çin malı olduğunu bile anlamaz.
benim arkadaşım da da var bu motordan bende ikinci motor olarak almayı planlıyorum çok hoşuma gidiyor arkadaşımın motoruda 15 bine geldi ufak tefek sıkıntılar dışında bir sorun yaşamadı gayette memnun bu motoru olan arkadaşlara tavsiyem bujiler motorun pulları egsoz tekerlek akü bunları avrupa parçalarla değiştirinki bunlar büyük para değil yani gözünüzde büyümesin birde farını beyaz xenon gibi veren ampüllerden takın ütündeki bisan armalarını logolarınıda çıkarttırın millet motorunuzun markasını sorarsa majesty deseniz anlayamazlar farkı.