Bisan Bisan Senatör

senator5cl.jpg

Motor Tipi : Tek silindir, hava soğutmalı, dört zamanlı Min.
Yerden Yükseklik (mm) : 105
Çap x strok : 57,4 mm x 57,8 mm
Boş Ağırlık : 143 kg
Motor hacmi : 149.6 ml
Fren Performansı : <=7m/30 km/h
Azami güç : 8 Hp / 7500 r/min
Egzost emisyonları CO (%); HC (ppm) : CO<=4,5%; HC<=1200 ppm
Azami tork : 10 N.m. /7000 r/min
Tırmanma açısı (°) :>=18
Ateşleme : C.D.I.
Ön lastik ebadı ve hava basıncı : 110/90-12/220KPa
Max. Hız (km/h) : <=85
Arka lastik ebadı ve hava basıncı : 110/90-12/230KPa
Ekonomik yakıt tüketimi (L/100 km) : <=2,9 L/100 km
Yağlama : Basınçlı/Sıçratma
Ebatları (BxExY) : 2130x765x1325 mm
Debriyaj : Kuru / otomatik santrifüj
Eksenler arası mesafe (mm) : 1548
Marş : Elektrikli / Koldan Marşlı
Hızlanma performans :< = 15 s

Fiyat: SENATOR 150 CC 3,485 ytl
http://www.bisan.com.tr/lifan/senator.htm

Arkadaşlar bu motordan kullanan varmı acaba?

Son düzenleme:
Ben kullandım. Asya, mondial ve motoran ile kıyasladığımda büyük bir fark göremedim. Biraz daha ağır bir motor(kilo olarak). Uzun yolda rahat bir kullanımı var. Benzin tüketimi kabul edilebilir düzeyde. Rodaj öncesinde 125 km hıza ulaştık. Görüntü olarak diğerlerinden heybetli duruyor.

rutti' Alıntı:
Ben kullandım. Asya, mondial ve motoran ile kıyasladığımda büyük bir fark göremedim. Biraz daha ağır bir motor(kilo olarak). Uzun yolda rahat bir kullanımı var. Benzin tüketimi kabul edilebilir düzeyde. Rodaj öncesinde 125 km hıza ulaştık. Görüntü olarak diğerlerinden heybetli duruyor.

dostum çok teşekkür ederim sağolasın.:rendeer:

ben internet sayfalarındaki özelliklerden mondial zat150 ile karşılaştırdım.
orada yazanlara göre zat tan 7kg daha hafif, kasası çok az daha büyük ve tork u çok az daha fazla. tabi dediğim gibi tüm bilgilerim internet sitelerindeki verilere dayanıyor yani bir hata varsa benim hatam değil.

sen tavsiye edermisin dostum bu motoru?
yani zat150 yada asya 150t1 modeline oranla. :pale:
fiyat olarak ikisinin arasında kalıyor ama karar veremiyorum bir türlü.:pr:
Seninde dediğin gibi cidden görüntüsü süper.:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Evet fiyatı çok iyi görüntüsüde piaggioyu andırıyor zaten tüm piyasa bunun üzerine kurulu ama o fiyata o motora binmek keyifli olacaktır

Ben bu motoru 45 gün önce aldım 350 km falan yaptım çok memnunum, tüketimi emsallerinden daha az anladığım kadarıyla, önceleri motor kasaya ufak gelir diye düşünmüştüm ama kesinlikle çok güçlü bir motoru var. kısacası şimdiye kadar gördüğüm kadarıyla tavsiye ederim

Dostum haklısın 8 HP olsaydı haklıydın, ancak verilerde bir yanlışlık var sanırım çünkü orjinal veriler Lifan'a baktığımızda görüyoruz ki 7,2 KW bu da 9,7 HP yapıyor bu tip Çin motorlarının hepsi aynı;

Mondial Zat 150 Uluslararası piyasada JC 150 T olarak biliniyor. 13 Beygir gücü var. Teknik raporlarında piston çapı 152 olarak geçiyor. (149 densede) Bu arada ben 70 + eşimde 70 = 140 kilo ile 300 km yolda banamısın demedi. 70 Km'lik bir yokuşu 110 Kiloluk bir yolcu ile bende 70 toplam 180 kilo motorun ağırlığı 150 kilo kısa sürede devrini alıp 60 km hızla çıktı. Adana'da Bisan Lifan Bir kaç tane gördüm. Kullanmadım ama Mondial almadan önce 3 ay araştırma yaptım. İnternet dahil bayiiler dahil. ama 3,500. YTL ye mondial Zat 150 aldım. Millet durdurup soruyor. kaça aldın nasıl diye... Şu an motor 1500 km'de ama motorda tık yok.... Sadece Mafsalları değiştik, bir de eksoz susturucu patladı.. o kadar...

hey adanalı dostum... senin şu aleti bir görsek merak etiklerim var görüşebilirmiyiz..

lukas' Alıntı:
Ben bu motoru 45 gün önce aldım 350 km falan yaptım çok memnunum, tüketimi emsallerinden daha az anladığım kadarıyla, önceleri motor kasaya ufak gelir diye düşünmüştüm ama kesinlikle çok güçlü bir motoru var. kısacası şimdiye kadar gördüğüm kadarıyla tavsiye ederim

lukas dostum hayırlı uğurlu olsun motorun...
Arada sırada bize motor hakkındaki bilgi vermeye devam edersen çok memnun olurum hatta mümkünse bol bol resim bekliyorum senden.

benim 3-5 yazacaklarım var bu motorun kırmızı olanında bir komsumuz aldı ama bir kere bile binemedim neyse motorun durduğu yerde lastikleri patlayormus :silent: böyle bişey olurmu dedim"oluyo dedi" neyse motorun ayrodinamiği iyi değil dedi! 80 den sonra savruluyor dedi. marştan çalıştıramadı ve motoru aldığı gibi manisaya gitti fabrikaya geri verdi motoru..... fabrika hatalı toplamdan kaynaklandığından dolayı geri alıp yenisini vermeyi teklif etmiş adam inatcı almadı onun yerine gaziemirde aldığı bayiden yamaha nouvo aldı gayet mem olduğunu söylüyor ama ben hala durduk yere 2 tekerin patlamasını anlamış değilim :silent:

Bu motor 3-4 sene önce Gelly markasıyla UMC motosiklet tarafından gelmişti.

Hoş ama pahalı birde koca koca bisan yazmasalarmış! Gereksiz olmuş

scud' Alıntı:
Hoş ama pahalı birde koca koca bisan yazmasalarmış! Gereksiz olmuş

Fiyat evet pahalı ama muadil olarak gördüğüm zat tan daha ucuz.
o bisan yazılarınında bence bir çözümünü bulmak hiçde zor değil.

bu gün 45 km yol yaptım. gene 125'i buldum. şimdilik sorun yok. Komşumun motoru ve o da şu an için çok memnun.

8bg az gibi bu kütleye(daha doğrusu hacime:) ) bukadar büyük motorum olacak 90ı geçemeyecek:pale: :farao:

extacy77' Alıntı:
8bg az gibi bu kütleye(daha doğrusu hacime:) ) bukadar büyük motorum olacak 90ı geçemeyecek:pale: :farao:

Dostum sen 1,86 boyundaki bir adama hangi çin malı scooter ı tavsiye edersin?

bur-k@bilişim' Alıntı:
benim 3-5 yazacaklarım var bu motorun kırmızı olanında bir komsumuz aldı ama bir kere bile binemedim neyse motorun durduğu yerde lastikleri patlayormus :silent: böyle bişey olurmu dedim"oluyo dedi" neyse motorun ayrodinamiği iyi değil dedi! 80 den sonra savruluyor dedi. marştan çalıştıramadı ve motoru aldığı gibi manisaya gitti fabrikaya geri verdi motoru..... fabrika hatalı toplamdan kaynaklandığından dolayı geri alıp yenisini vermeyi teklif etmiş adam inatcı almadı onun yerine gaziemirde aldığı bayiden yamaha nouvo aldı gayet mem olduğunu söylüyor ama ben hala durduk yere 2 tekerin patlamasını anlamış değilim :silent:
bu olay senatör 150 de mi olmuş?

Motor güzelde ilk 300 km iki kişi binmeyin derler ,

Zaten bu motorun 30-35 kilo fazlalığıyla iki kişi binmiş gibi oluyorsunuz !

Birde motora gerçekten iki kişi binseniz eyvah !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar