Bajaj Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Beni dün tayfun motordan aradılar.Zincir plastik parça değişimi için.Servise gidip müracat etmem gerekiyormuş.Servis parçayı firmadan temin edip montaj yapıyorlarmış.Kaç kişi değişim yaptı?

Motosikleti
Henüz yok.
Beni dün tayfun motordan aradılar.Zincir plastik parça değişimi için.Servise gidip müracat etmem gerekiyormuş.Servis parçayı firmadan temin edip montaj yapıyorlarmış.Kaç kişi değişim yaptı?

Ben yaptırdım ve tanıdığım bir çok arkadaş da değişimini yaptırdı, küçük bir parça sadece takıyorlar bitti gitti 5 dakika sürmüyor zaten.

Motosikleti
Henüz yok.
Bende taktırmadım bi faydası varmı bu parçanın

Faydasını zararını bilmiyorum da zincirin gezdiği plastik takozun yukarı kalkıp zincirin dişliden atmaması için takılması gereken bir parça, şuan 29000km deyim bir sıkıntı olmadı bu olmayacağı anlamı taşımıyor zaten ücretsiz değişiyor bir ara gidip parçayı taktırın.

Bende taktırdım. Bence bir an önce taktır çünkü zincir bir şekilde üstteki koruma plastiğine takılıp kalkmasına ve kazaya sebebiyet verebilir.

ben dün servisteydim. parça değişimi yapıldı. gerçi şikayetim yoktu ve nasıl bir fayda sağladı tam olarak emin değilim. ancak usta zincirin ses yapmasını engelliyor dedi.
benim asıl sorunum kesiklik yapması. ara ara yapıyor ama harbiden tadını kaçırıyor işin. yazılım da atacaktık ama kuralkandan kaynaklı destek sorunu oldu. ilgili kişinin telefonu kapalıydı. o yüzden usta yazılım kodu alamadı ve haftaya erteledik. bu sorunum çözülürse uzun süre değiştirmeden kullanacağım dominarı.

Bu göstergeleri bizim dominara taksak uyum sağlarmı?Büyük ihtimal pinleri ve yeni dominarın elektrik tesisatı bile farklıdır.

Motosikleti
Ns200
Bu göstergeleri bizim dominara taksak uyum sağlarmı?Büyük ihtimal pinleri ve yeni dominarın elektrik tesisatı bile farklıdır.

Vites ve yakıt hesap göstergesi de eklemişler. Çok kral olmuş. Bizimkine uymayacağı kesin. Beyin falan da farklıdır heralde

motosikleti geçen cuma teslim aldım arkadaşlar, daha ne titreşim için yalıtım malzemesi yapılmış durumda nede başka bir şey. çiçek gibi 80km de aldım 1.5 günde 200km oldu çok zevkli alet gerçekten. titreşim sorunu gerçekten kişiye göre göreceli ancak, titreşim beni hiç rahatsız etmesede ufak bir zırıltı sesi geliyor oda ilk bakımda yalıtım malzemesi ile gidicek zaten.

5.000km de atılıcak olan yazılım ile de 3.000 - 5.000 devir bandındaki o gaz yemediği için motosiklette olan devirlenme öksürmesi gidicekmiş.

1.89 boyundaki ben için kesinlikle gidon yükseltme gerekli gözüm kapalı alıcam ama direk değiştirmedim gidon yükseltmeyi. cefasını çekiyim ki sefası ayrı güzel olsun :)

şimdilik bu kadar keyifli sürüşler herkese

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
2019 güzel olmuş, tahmini Delhi fiyatı bugünkü kurlarla 14.500TL'na geliyor...

Arkadaşlar merhaba. Cb250r sahibiyim. Dominarla aynı ölçülere sahibiz. İstanbul için öneriniz hangi lastiktir?

0RZ5bV.jpg

orjinal koruma demirlerini değiştirip bunu taktırdım nasıl olmuş sizce :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar