Ay inanki görmedim.

Yahu arkadaşlar bayanlara niye kızıyosunuz ki onları bu hale getiren sisteme kızın.Mesela şöyle düşünün, çocukluk çağında neden erkek çocukları arabalarla oynarken(yani oynatılırken), kız çocukları evcilik oynar(yani oynatılır).Yani bu tamamen bizim küçüklükten onlara aşıladığımız bişey.Yani resmen biz kadınlara sen araba sürme evcilik oyna demişiz.Tam terside erkekler için geçerli.Erkeklerde ev işlerini yapamıyor.Bunun doğrusu kadın erkek ayırmadan herkese aynı eğitimi vermek.Yani ektiğimiz biçiyoruz kardeşim.Kadınlarında en az erkekler kadar arabaya ihtiyacı var yani sürecek işte.

Tamam evcilik oynamasın araba sürsün. Düşün bakalım uluslararası yollarda TIR kullanan bir bayanın yakıt almak için uğradığı yabancı istasyonları, düşün bakalım gece gündüz inişli yokuşlu yollarda düşük vitesle TIR kullanan bir bayanın yaşayacağı maceraları! hangi rahat koca onu huzur içinde yolunu bitirip evine gelmesini bekleyebilirdi? :farao::farao::cyclopsan:pr:

ben bayagı tanıyorum acar motor kulanan bayan sayayımı

Hocam süperde,Bide oranlamak lazım.(Acar sürücü/dikkatsiz sürücü) olarak.Tabiki erkek sürücülerinde içinde bi dünya embesil var fakat oranlar çok farklı.Bide bayan sürücü/bay sürücü oranı varki bu çıkaracağımız sonuçlar üzerinde dikkat edilmesi gereken bir husustur.Hoş bu konuda oranlara bakıp yorum yaparsak çok uzar.Kadın erkek eşittir deyip ben aradan sıyrılıyorum:cherry:...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun da. . önceden otobüs, minübüs, taksi, arkasından gitmek tehlikeliydi artık ben

bayan kullanıyosa onun arkasından da gitmem ztn onlar gitmiyo nerdeyse duruyo
dörtlüleri yaksınlar bayanlar ::dalga:: (sözüm meclisten dışarı)

::tutkuy::

tek sorun bu bayanlar değilki bizi görmeyen araç yerine koymayan tüm trafik canavarları ...
acaba ne zaman trafikte farkedilicez ve saygı görmeye başlıyacaz...
biri bu trafik canavarlarına dur demeli ama kim?

bu arada ciddi bi sorun olmaması sevindirici geçmiş olsun...

Super Moderator
arkadaşlar bana laf atmışlar ben bayanların motor sürmesinden şikayetçi değilim
ben bayanların araba kullanamamalarından şikayetçiyim
nedendir bilmiyorum hep bana denk geliyor bu arıza bayan sürücüler:farao:
bugün gene sinyalsiz önüme atladı bi bayan tam ondan kurtardım
yaklaşık 1 km gittim bu sefer aksarayda bu sefer hemcinsim bi öküz önce sağa sinyal yaktı ve sola dönüş yapmaya kalktı kapısından döndüm o kadar korna çalmama rağmen mal mal bide suratıma baktı:farao:
allah hepimizi 4 teker kullanan öküzlerden ve ineklerden korusun:cherry:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
az önce işten eve geliyoken bitanesine bende rasladım
karşılıklı geliş gidişli yolda birden karşıdan gelen aracın önüne kırdı birisi. dedim heralde bi sorun var, inip kavga edicekte o yüzden önünü kesiyo. meğerse bayan sürücü demeye dilim varmıyo ama direksiyondaki kişi bayandı ve yanlışlıkla o hareketi yapmış. diğer şöförde bikaç saydırıp döktükten sonra bastı gitti ve ablamda arabasını hoplata zıplata kaldırıp e-5 e giriş yaptı. eve varana kadar kaç cana kıyar bilemem artık:pr:

Fabrika hatası olsa gerek o bayan :cherry:
Sana denk gelmiş, daha da birçoğumuza denk gelecek. :cherry:

Neyseki bi problem yaşamadan atlatmışsın :cat: Geçmiş olsun.

bismillah daha yeni almışken motoru böle bir kaza yapman beni çok üzecekti ama neyseki ucuz atlatmışsın
verilmiş sadakan varmış geçmiş olsun evren

Motorumu yeni almışım, arkaya bir arkadaşımı alacağım ilk defa biniyor o da. Bana telkinler şu şekilde "aman hocam yavaş, aman hocam dikkat" benden yanıt "korkmaaa" neyse çıktık yola ve 100-150 metre gittik gitmedik, soldan bi araba cart diye önümüze bir kırdı aman Allahım nasıl durdum nasıl düşmedim bilmiyorum. Arkadaş şokta Ve asabi zaten ve bana söylediği şu "hoca yetiş inip pataklayacağım şunu" Ben şoku üzerimden atamamışken güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım. Neyse gittik mi bi 200 metre daha. Işıklarda yavaşladık 20-30 mt. ileride aynı bayan trafiğin anasını ağlattı. Kornalar, acı frenler millet saydırıyor. ve kadın hiç birşey olmamış gibi tın tın tın. :S:queen:

çok geçmiş olsun. banada 3 hafta önce bi tanesi ışıklarda ufak ufak öne ilerlerken cart diye kapı açtı ön grenaj komple değişti. neymiş efendim astımı varmış fenalık basmış...:pr:

Bu olaylar da benim başıma nredeyse hergün geliyor.Onlara ehliyet verenler geliyor aklıma

istisnalar kaidei bozmuyo ne yazık ki !

Yaklaşık 2 saat önce ufak bir iş için dışarı çıktım artçı olarakta eşim arkada ben yolumda maksimum 40'la giderken sağdan bir araba sola hiç bakmadan yola çıktı.

Korna,fren falan derken zorla durdum ve ön tekerim aracın ön tekerine hafifçe vurdu.

Düşme ,çizik falan filan hiç bişey yok Allah'a çok şükür.Hemen içindeki kişiye baktım,bir bayan ve bana ne dedi biliyormusunuz.

"Ay inanki görmedim o tarafa bakmıyodum."

Ya sabır cekerek gönderdim bayanı neyse hoplatarak arabayı kaldırdı.50 metre ileride bir arabanın daha önüne kırarak dönüş olmayan yerden u donusu yaptı gitti.

Gelde şimdi buraya yazma.Ben şimdi ne diyim...
:pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr:

geçmiş olsun evren ilk siftahı yapıyordun yani yeni motorunla:queen::queen::queen:

bayan veya erkek kullanması bilmedikten sonra ikiside aynı ben daha yeni yaptım bu şekilde kaza tali yoldan ana yola fırladı araba ana yolda bastı frene resmen yapıştım arka kapıya motor pert kapı haşat indi 19 yaşında genç tirtir titriyor frene basacagına gaza basıyor sonra sapıyor frene basıyor ölmedigime şükrediyorum

Ülkemizde cok ehliyetsiz tasit ve motorsiklet süren insan var, bunlarin bir kismi cok tecrübeli sürücüler ama ehliyetleri yoktur.
Bir kisim insan da araba kullanmasini bilmez ama ehliyet vermisler.
Dün motorsiklet servisinde tanik oldugum konusmada son birkac gün icinde iki kazanin (otomobil ve motorsiklet) oldugunu duydum, motorsiklet sürücülerinden biri ehliyetsiz oldugu icin hakli konumdan suclu konuma düsmüs ve ayrica 600 ytl ceza almis, ikinci motorsiklet sürücüsü ehliyetsiz ruhsatsiz kasksiz, kazadan sonra motorsikleti terkedip yarali vaziyette kactigini duydum.
Ceza yiyien motorsikletli ile konustum kendisine sifalar diledim, digerini tanimiyorum.
Hadi bakalim bunlarda bay sürücülerimiz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar