Aminnnn...
guveli28' Alıntı:foresight, geçmiş olsun.
---------------
asya motor 1 egzozu 3 haftadır getiremio. üst üste 3 kez fabrikadan serhat beyle konuştum. (son 3 cumartesidir.) en sonunda bugün adam ege motoru aradı ve ege motorda ilgilenicez fala filan. ptesi salı halledecez dedi.
gazlabeninin külhan beyi lafına katılıyorum. özellikle pendikdeki keçi sakallı adamı bi tek yakalayayım yapacağımı biliyorum. eğer burayı okuyosa sırf onun için eveimden kalkıp pendiğe gezmeye gidiyorum haberi olsun.
---------------------------
geçen pazar saat 16:00 eve geldim. motoru stop ettim. 10 dak sonra çalıştırdım tam kalkıcam bi gıcırtı başladı. şanzumandan gelio .üzerin egitmedim ve motoru heme garaja çekip. ertesi günde çekici ile maslak ege motora çektirdim. 2 gün kaldı motor. çarşamba motoru almaya gittim, oldu dediler ayak marşı içiten gevşemiş ses yapıo dediler. bide dediler kayış uzama yapmış yenisi ile değiştirdi. dedim motor 5155 km de. ben bu kayışı kendi paramla 4000 km de değiştirdim. bunun garantisi var ve para vermem. neyse vermedik para çekici parası verip çıktık. 20 metre gittim aynı ses yine var. döndüm dedilerki egzoz o sen gez bişe olmaz. çarşamba akşamı motoru eve götürmedim ve işyerinin otoparka bıraktım(bekli perşembe cuma egzoz gelir die ama nerde) bu akşam çalıştırdım gittim servise iş çıkışı, dedim bakın gacırtı artıyor, bi bakın dediler sabah 9 da gel bakalım. eh bakalım yarın ne yapacaklar.
bu iş şey gibi oldu haa ;
tam 5000 km sefasını sürdüm şimdide bi 5000 cefasını sürcem heralde.
bu yazıları okuyanlar, motorları iice dandik sanmasın. arıza her motorda olur. ama burda dandik servis olayı var. biraz düzelseler ne güsel olacak. internet sayfasına sorunsuz ve hemen yedek parça yazmışlar. 3 haftadır egzoz yok
sabah maslakta olucam. gelecek varsa belki karşılaşırız.
güvenli 28 ve gazlabeni
evet yagin modeli orainmans' Alıntı:Benim anladığım kadarıyla arkadaşın yazdığını anlayamamışsınız... 4t 15 ytl = 1 lt (4t= fourtime) yanı dört zaman gibi![]()
rainmans' Alıntı:Benim anladığım kadarıyla arkadaşın yazdığını anlayamamışsınız... 4t 15 ytl = 1 lt (4t= fourtime) yanı dört zaman gibi![]()