lastik havalarını bende 22-24 olarak kullanıyorum. bunun üzerine çıkınca motor aşırı sertleşiyor.
benzin için bende 95 oktan bp kullanıyorum. 2 kere 100 oktan shell aldım(tam depo) hiç bi fayda/zarar görmedim. belki uzun kullanımda 98yada 100 oktan daha iidir. Ama servis de 95 i öneriyor. neticede araç karbüratörlü.
amortisörler için NAM Amortisöre ilk aldığımda gitmiştin. içindeki kağ ile oynayarak sertleştirip yumuşatabiliyorlar. ancak dikkat tek kişi ile sert olan arka amortisör iki kişi ile gayet iyi. burda oynama yaparken 2. kişiyide düşünmek lazım. tek kişiye göre yumuşatma yaptırırsanız 2 kişi ile binince amortisörde esneme aralığı kalmaz.
önler konusu ise bence biraz yumuşatma istiyor. ben henüz denemedim. eğer deneyen olursa lütfen bilgi versin.
ege motorun sayfasındaki garanti şartlarına bakın. aynısı kullanma klavuzundada yazıyor. okudukca gülüyorum.
http://www.egemotor.com/default.asp?x=pratik_bilgiler&wh_page=garanti
Garanti Sartlari
1 - Garanti süresi, malin teslim tarihinden itibaren baslar ve 2 yildir.
2 - Malin bütün parçalari dahil olmak üzere tamami Firmamizin garanti kapsamindadir.
3 - Malin garanti süresi içerisinde arizalanmasi halinde, tamirde geçen süre garanti süresine eklenir.Malin tamir süresi en fazla 30 is günüdür. Bu süre, mala iliskin arizanin servis istasyonuna, servisin olmamasi durumunda, malin saticisi, bayii, acentasi, temsilciligi, ithalatçisi veya imalatçisi-üreticisinden birisine bildirim tarihinden itibaren baslar. Arizasinin 15 is günü içerisinde giderilmemesi halinde imalatçi üretici veya ithalatçi, tamir tamamlanincaya kadar, benzer özelliklere sahip baska bir mali tüketiciye tahsisle zorunludur.
4 - Malin garanti süresi içerisinde, gerek malzeme ve isçilik, gerekse montaj hatalarindan dolayi arizalanmasi halinde, isçilik masrafi, degistirilen parça bedeli ya da baska herhangi bir ad altinda hiçbir ücret talep etmeksizin tamiri yapilacaktir.
5 - Tüketicinin onarim hakkini kullanmasina ragmen;
-Tüketiciye teslim edildigi tarihten itibaren, belirlenen garanti süresi içinde kalmak kaydiyla, bir yil içerisinde ayni arizanin ikiden fazla tekrarlanmasi veya farkli arizalarin dörtten fazla tekrari veya belirlenen garanti süresi içerisinde farkli arizalarin toplaminin altidan fazla olmasi unsurlarinin yani sira, bu arizalarin maldan yararlanamamaya sürekli kilmasi;
-Tamir için gereken azami sürenin asilmasi,
-Firmanin servis istasyonunun, mevcut olmamasi halinde sirayla saticisi, bayii;acentasi temsilciligi, ithalatçisi veya imalatçi üreticisinden birisinin düzenleyecegi raporla arizanin tamirini mümkün bulunmadigini belirlenmesi,durumlarinda, tüketici malin ücretsiz degistirilmesini bedel iadesi veya ayip oraninda bedel indirimi talep edebilir.
6 - Malin kullanma kilavuzunda yer alan hususlara aykiri kullanilmasindan kaynaklanan arizalar garanti kapsami disindadir.
7 - Garanti Belgesi ile ilgili sorunlar için Sanayi ve Ticaret Bakanligi Tüketicinin ve Rekabetin Korunmasi Genel Müdürlügü'ne basvurulabilir.
GARANTI KAPSAMINA GIRMEYEN DURUMLAR
1 - Üretici / ithalatçi kontrolü disinda gelisen durumlarla olusan hasar ve arizalar:
. Dolu, yildirim, firtina gibi dogal afetler.
. Çevre faktörlerden kaynaklanan (asit yagmuru, agaç özsuyu, kimyevi madde) motosiklet dis yüzey korozyonu.
. Trafik kazasi, çarpisma ve düsürme, hirsizlik, yangin ve benzeri durumlar.
2 - Kullanim ve bakim el kitabinda belirtilen hususlara aykiri kullanimlardan kaynaklanan arizalar.
3 - HAOJIN yetkili servisleri disinda yapilan onarim, bakimlar ve parça degisiminden kaynaklanan arizalar.
4 - Kullanim ve bakim el kitabinda belirtilen periyodik bakim eksikliklerinden kaynaklanan arizalar garanti kapsamina girmez.
MOTOSiKLET SAHIBINI SORUMLULUKLARI
Motosiklet sahibi kullanim ve bakim el kitabini dikkatlice okumali ve uygulamalidir.
Kullanim ve bakim el kitabinda bulunan "GARANTi KAYIT BELGESI" doldurulmalidir.
Kullanici motosikleti satin alirken motosiklet de olabilecek çizik, darbe, yardimci elamanlarinin (dikiz aynasi, paspasi vb.) eksiksiz olmasina dikkat etmeli aksi bir durumu bayi ye hemen bildirmelldir.