LedZeppelin' Alıntı:Arkadaşlar 1. köprüden cuma günü akşam 7 sularında yani tam trafik saatinde KGS ile geçiş yapıcam. Ancak ehliyetim henüz çıkmadı, Ağustosa inşallah.. Sorun olur mu sizce?
appleworm' Alıntı:LedZeppelin bir sorun çıkacağını sanmıyorum 1 yıldır köprüde sadece bir kere polis çevirdi ehliyetim yoktu o zamanda yanlızz m.köy girişinden köpre girişindeki polislerin bulunduğu yerlerde emniyet şeritlerinden gitmemeye dikkat edersen daha iyi olur:cyclopsan vallahi bana polis öyle demisti. emniyet seridinden gittim diye çevirdiğii polisin bana verdiği cvp biz sizden sikayettiçi değiliz sizi arabalar sikayet ediyolar emniyet seridinden gidiyorsunuz diye dedir:
inceby merhaba motoru satmadıysan eğer fiyat konusunda bilgialabilirmiyim varsa bi kaçta fotoğrafı olabilir. Eğer cevap atarsan sevinirim.inCeBy' Alıntı:Selam arkadaşlar askere gidecegim için as150t1 motorumu satıyorum 1500 km de ve bakımları tam ilgilenen arkadaşlar varsa mail atabılir motorun resminide gösterebilirim
beto_977' Alıntı:appleworm elinde faturan vardır tahmin ediyorum o faturayla bi muameleciye git ne yapacağını anlatır.
LedZeppelin' Alıntı:apple... bence stratejik bir hata yapıyorsun. karakola git ve şu sokakta düşürdüm, eminim çünkü beraberinde örneğin gözlük kutumda düşmüştü onu orda buldum ama ruhsat yok gibi yaklaşırsan itiraz edemezler...
Ferhat Alkan' Alıntı:slm arkadaşlar..
yaklaşık 3 haftadır as 150t1 sahibiyim 2.elden aldım,5500 km de..
motorumolmadı daha önce , anlamamda ama gayet iyi gibi gldi bana...
4gün önce kadar lastikleri şişirmeye calıştım, fazlamı şişti ,havasımı azaldı yoksa sibop a mı bişey oldu anlamadım ama tam yola çıktım 30-40 arası ilerliyodum ve iki lastikte tam indiale: geceydi ve baktıracak bi yer yoktu, lastikler cantdan ayrılıp içe doğru geçmiş ve şişirdikce yanlardan hava gidiyordu.servis bana çok uzakta,motoru götürebileceğim bi araç yok, zaten lastiklerin indiği gece 6-7 km kadar hem hafif gaz vererek hemde biraz iterek getirdim ,içim acıdı zaten çok zorlandı diye motor ,kokular geliyodu artık
ale:
şuan ne yapacağımı bilmiyorum,yakındaki bi tamirciyemi gideyim yoksa lastikciyemi yoksa ???????? gördüğüm kadarıyla burada bayağı bilgili insanlar var , yardımcı olursanız sevinirim.... şimdiden çok teşekkürler yardımlarınız için...
talkie' Alıntı:Arkadaşlar AS125t nin sigortası 15A ben 20A"Lik sigorta bulabildim.Bunu kullansam sorun olur mu???