Sağol AS150T19A resim koyduğun için 150 zat ın gösterge paneline benziyor teşekkür ederim merakımı giderdin...:mrgreen:
burakdurnaci' Alıntı:ya ben sıfırının üstüne bindim merkatan abi kuş gibi kaldım1,85 boyum var
o değilde göstergeye bakıcam derken kaza yapma olasılığınız fazla bence düşünülmeden yapılmış bi motor yanii..
almina_05' Alıntı:bu motor dan burda ıkı arkadasımda var aslında fasla tavsıye etmem cok zırıltı yapıo ve cabuk dagılmaya baslıo sagı solu tıtresım fasla ve 150 lık olmasına ragmen 100 u gecmıo benım akraba asya bayı amasya merzıfon ben bıle as125t aldım cunkı sorunsuz yanı oburkılere gore bakıom hep sorun cıkaran bu motorlar bıde otomatık vıtes olanlar buyuk teker yanı ben ce almayın verdınız paraya yazık akraba bıle tavsıye etmıo kımseye
burakdurnaci' Alıntı:arkadaşlar bende 150 t var bence çok güzel lastikleri büyük önden bakınca çok güzel duruyor ama bu motoru ben beğenmedim çok şekilsin önü yüksek taburede oturur gibi bilmem zevkler tartışılmaz ama bence 150t yollara bakın bu motordan hiçç göremiyorum nedense
AS150T19A' Alıntı:arkadaşlar motor 840 km ye geldi we yeni sorunlar cıkarmadı motor:mrgreen: .. yine tartışmaya farklı bir boyut geliyor sanırım.
150t bu motordan iyi diye bişi atılmış ortaya. cewap olarak bunlarıda mı duyucaktım diyorum sadecebence kıyaslamak bile hatalı tek ortak yanları motorları..
yani tasarım olarak zaten aradaki fark bence her türlü çıkacak soruna önceden razı olup bu motoru almaya yeterde artar bile. mesela ben öle yaptım.
2. el 1 milyara 150t bulmama ragmen fazladan 1 milyar weririm güzel görünümlü bişi alırım dedim we aldım ayrıcada pişman deilim..
bu arada forumun 2 kobayından biri olarak sizi bilinçlendirme adına bişeyler yapabiliyorsak ne mutlu![]()
titanic' Alıntı:değerli arkadaşlarım bugün t 19 sahibi oluyorum. Heyecanlıyım
kredi kartıyla almaya gidecem 12 ay taksit
sanırım hemen verecekler motoru ama vergi plaka ruhsat olayları bugün cumartesi olduğu için pazertesiye sarkacak.
1850 + 130 = 1980 tutuyor. Neden 130 ytl plaka ruhsat dediler anlamadım 200 falan değilmiydi o. galiba yıllık vergisi hariç hesapladılar.
Bu arada ben ADANAlıyım. ADANAdayım.