Sevgili topik ahalisi merhabalar,:rendeer:
Haftasonu Ankara MT ile birlikte Kurtboğazı barajına gezmeye gittik. Gayet güzel bir gezi oldu ve artçı olarak kardeşimle beraber yolculuk yaptık. ilk gezi katılımım oldu ve çok güzel bir gün yaşadık. Motorumu alırken ne kadar doğru bir tercih yaptığımın farkına vardım. Memleketimin yolları için üretmişler mübareği.
Yenisini almayı düşünen arkadaşlara nacizane bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Eğer eliniz anahtar tutmuyorsa hiçbir Çinliye yanaşmayın ama eliniz anahtara alışıksa sakın bu motoru kaçırmayın.:cat:
Bu arada jant ve lastik konusunda sevgili Baycode ile biraz kafa yormuştuk.:silent: Benim fikrim bu motorlara Zealsun'un veya Zongshen'lerin jant ve lastiğini adapte etmek. Çünkü aynı göbek yapısını kullanıyorlar. Ama motorun amortisör yükseklikleri bunu tolere eder mi bilemiyorum. Aşağıda ki resimde olduğu gibi bir takım ön-arka jant-lastik kombinasyonu.
Bu şekilde bir kombinasyon yapılabilirse ihtiyaca göre jant-lastik değişimi yapılabilir diye düşünüyorum. Ama denemediğim için net bir sonuç veremiyorum.
Sevgili cüneyttovuc,
Sen motorunu al hele istediğin cevaba buradan ulaşabilirsin. Sevgili Baycode'nin dediği gibi burada ezik bir ruh haliyle Çinlisini övenler ya da ufak bir arızadan dolayı motorunu tu-kaka ilan eden adamlar yok. Herşey objektif ve paylaşıma açık. Şimdiden hayırlı olsun demek isterim.:cat: