Burda anlatmak istediğimi size anlatamamışım sn. Arndiol. Konu dışı bölümüne motosiklet haricinde kişiler istediği konuyu açabilir. Burnumda sivilce çıktı, Kaynanam beni sevmiyor, bizim hanım menemeni soğanlı yapıyor... gibi konular bile açabilirler. Bence buna kimsenin engel olma ya da aşağılama gibi bir hakkı yoktur. Beğenmiyorsak sayfayı kapatalım. Neden kişinin açtığı konuyu eleştiriyoruz ki.
Mesela sn. Mamba09 'un attığı linkte Salih konu başlığına "Faruk K Hayatı" yazmış paylaştığı şarkı sözünün şu kısımlarında
"Demedim demedim bir şey demedim
Derdimi kimseye söylemedim
Eredem teredim herşey meredim
Keltimi şerlere çelteledim
Çok gerilince sinirlerim
Tutamam çenimi söylenirim
Kulağı vardır şşşşt heryerin
Zararı küpüne sirkenin"
bence kendini bulmuş hoşuna gitmiş paylaşmış. "KN filtre yaptım yararlı bir konu orayı görmeyip neden bu konuyu görüyorsun" diyor hoş olmayan bir dille ki bence haklı beğenmediysek sayfayı kapatalım. Eleştiriyi ancak yapıcıysa yapalım fayda sağlayalım.
http://www.motosiklet.net/forum/mot...d-n-filtreni-kendin-yap-mucitler-iceri-2.html
Konuda 21. mesaj sn. Haşmet, Salihin psikolojisine laf atıyor(Samimi muhabbetleri var mı yok mu bilmiyorum varsa bana laf düşmez.) peki salih ne yapıyor. Görmüyor cevap yazmıyor. Bizde böyle yapalım. Hoşumuza gitmiyorsa kışt,hoşt demeyelim. Biz birlikte güzeliz.
Ayrıca adminlik konusunda; siz de benim kadar aktifsiniz mesajlarınızın çoğunu beğeniyorum. Güzel konular da açıyorsunuz. Yönetime katkı sağlayabilirsiniz. Ciddiyim makara yapmıyorum.
Ayrıca bu konudaki son mesajım umarım herkese düşüncelerimi anlatabilmişimdir.