Tüh bee, gaza getiremedimYok, gaza geldim ama hiç kaşınmayayım, zaten geçen hafta arabayı değiştirdim, bizim dandik cliodan kurtulayım diye ölü fiyatına da olsa takasa verip ikinci el alacakken 200bin fazlasına sıfırını alabileceğimi görüp sıfır aldım, komple ne birikmişim vardıysa gitti, dandik clio'yu verip üzerine geçen sene Cyan'ın sıfır araba aldığı parayı da verince kalmadı hiç nakit. Şimdi xmaxı verip üzerine kredi kartına borç yaparsam hanım haklı olarak fena kızar, zaten ikiz çocukların 8 sınıf LGS yılı, özel derlere ayda 35bin falan gitmeye başladı okullar açıldığından beri, LGS sınavına kadar masrafa girmeyeyim, sınav geçsin önümüzdeki yaza rahatlamış olacağım o zaman düşünürüm, hem araba da sıfırlanmış olduğu için motora daha rahat masraf edebileceğim.
Bu arada xmax'ı hayırlısı ile satabilsem. Cyan'ı dinleyip bir buçuk yıl önce sarı sitede ölücülerin verdiği fiyata satıp o paraya altın alıp kenara koymuş olsaydım şimdi iki katı olmuş olacaktı, tabi ki finansal konularda tam bir geri zeka olduğum için öyle yapmadım, şimdi geçen seneki fiyatı veren bile yok. Artık foto çekmeye bile üşeniyorum, gelip gören desin fiyat şu çok üzülmezsem al götür derim aklımda fiyat bile kalmadı yani.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yaşın daha genç, bu yaşta hovardalık yapmayacak da ne zaman yapacaksın? Ne demişler, dişin kesiyorken ye, ayağın yürüyorken gez. Tabi ki bu işler biraz da hovardalık işleri, yani motosikleti zorunluluktan ulaşım için değil keyif için kullanıyoruz yani lüks harcama hepsi. Tamam biraz hesap kitap iyidir ama fazlasına gerek yok. 35 yaşında sonra çoluk çocuğa karışınca zaten sorumluluklar artacak, daha çok paran olsa da daha zor harcayacaksın şimdi bir tek kendinden sorumluyken keyfini çıkar.
NIsanda forzayi alirken 5-6 ay sonrasini mi beklesem diye dusundum, medleyin taksiti bitmis olurdu hem. Ama sonra bi hesapladim, bekledigim surede zaten zamlanacak dedim ve bodozlama aldim. Aldigim zamandan bugune fiyat artisi taksitten kaynaklanan vade farki kadar oldu. Ki forzanin fiyati diger motorlar gibi artmadi.
is bulunca belki forzanin yanina stabilizeye girebilen bisey alabilirim diye hayal kuruyorum ama bakalim zaman ne gosterecek. Aslinda gozum 70 beygir ustu uzun bacaklilarda