Arn motosiklet kampanyası

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
10.000'de 2. debriyaj biraz fazla hakikaten. Bende X City varken 15.000'de saçmalamaya başlamıştı. En az 10.000 rahat gitmesi gerekir. Malossi konuyu temelli çözüyorsa o zaman büyük bir olay değil, alınır geçilir.
Beverly için diğer şikayet edilen konu ise yüksek hızda gidon çırpması. Arka lastik ufaktan yarılınca, üstünde gelen Michelin city gripleri söküp Pirelli Diablo Rosso Scooter'ları taktım. Yaklaşık 500km oldu takalı. O da çözüldü. Lastiktenmiş tüm sorun.

Beverly için diğer şikayet edilen konu ise yüksek hızda gidon çırpması. Arka lastik ufaktan yarılınca, üstünde gelen Michelin city gripleri söküp Pirelli Diablo Rosso Scooter'ları taktım. Yaklaşık 500km oldu takalı. O da çözüldü. Lastiktenmiş tüm sorun.

tam beverly almak üzereydim. bunları şimdi duyduğuma cok sevindim.

paylasım için tesekkurler act

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
tam beverly almak üzereydim. bunları şimdi duyduğuma cok sevindim.

paylasım için tesekkurler act
Sen ve honda dışı bir motosiklet fikri bende pek bağdaşmıyor. Şu an serviste yarın değişecek debriyaj. Bu da ses yapmaya başlasında çakıcam malossiyi, vurucam kırbacı.

Edit: Bu arada benzer bir sorun, hatta daha fazlası forzada var :) Üstelik 250cc motosikleti 400'lük beverly ile aynı paraya alıyorsun :)

Son düzenleme:
Sen ve honda dışı bir motosiklet fikri bende pek bağdaşmıyor. Şu an serviste yarın değişecek debriyaj. Bu da ses yapmaya başlasında çakıcam malossiyi, vurucam kırbacı.

Edit: Bu arada benzer bir sorun, hatta daha fazlası forzada var :) Üstelik 250cc motosikleti 400'lük beverly ile aynı paraya alıyorsun :)

haklısın honda dışında motor bana gelmez.

forza da daha fazlası var falan bak olmuyor amaaa

honda nın en kuvvetli olduğu yer belki de skuter.

italya satış rakamlarını paylaşmamı istemezsin sanırım dsfdg piyacco ile top diye oynar honda topp

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
haklısın honda dışında motor bana gelmez.

forza da daha fazlası var falan bak olmuyor amaaa

honda nın en kuvvetli olduğu yer belki de skuter.

italya satış rakamlarını paylaşmamı istemezsin sanırım dsfdg piyacco ile top diye oynar honda topp
Her şey satış rakamı olsa millet rolex değil seiko hayal ederdi :)

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
eyvahhhh, naptın sen act yaa :(

senin notun bende aab idi.
şu rolex mesajından sonra notunu bba- ye çektim.

görünüm ü de negatif olarak bıraktım haberin olsun

sert bir düşüş oldu. :(

Tabii bi de forza debriyajının titremesi erken bitmesi falan. Onunda çaresini italyanlar bulmuş Malossi takıyorsun geçiyor. Belki pirelli takınca gidon çırpmasıda geçiyordur. Pirellide italyan nasıl olsa :) Michelin nedir arkadaşım. Fransızlar gitsin kruvasan yapsın.

Merak etme seiko var bende :) 3-4 günde bir ayar gerektiriyo ama olsun :)

Tabii bi de forza debriyajının titremesi erken bitmesi falan. Onunda çaresini italyanlar bulmuş Malossi takıyorsun geçiyor. Belki pirelli takınca gidon çırpmasıda geçiyordur. Pirellide italyan nasıl olsa :) Michelin nedir arkadaşım. Fransızlar gitsin kruvasan yapsın.

Merak etme seiko var bende :) 3-4 günde bir ayar gerektiriyo ama olsun :)

bu forumda en cok hangi motor tavsiye edilir ?

ben soyleyim, tvs raider 125.

bilen bilmeyen herkes bu motoru ezbere over, tavsiye eder.

1 den 30 a kadar kafanızdan iki sayı tutun. tuttunuz mu ? x ve y olsun bunlar.

şimdi sikayetvar a girip tvs raider la ilgili x ve y . şikayetleri okuyup gülün biraz.

her biri ayrı guzel gerci.

sevgili act, senin notunu dusurme nedenim rolex benzetmen.

italta ocak-eylul 2025 satışları

4.HONDAX-ADV 750SCOOTER6.527
7.HONDA ITALIAADV 350SCOOTER4.671

HONDAFORZA 350SCOOTER2.989
18.PIAGGIOBEVERLY 400SCOOTER2.474

satışlar boyle, ilk 5 hepsi honda.

şimdi senden yukardaki motorların fiyatlarını bulup yazmanı rica edeceğim. ben yazarsam olmaz. sen yaz. italya fiyatları, uk fiyatları fark etmez.

aprilia cı ile dalga gecerim "masarati de az satıyor =) " der,

kimisi bulgur pilavı orneği verip durur,

sen rolex seiko dersinn

nolcak ya bu durumunuz sizin ?

valla notunuzu junk seviyeye cekecemm

Motosikleti
Triumph Trident 660

şimdi sikayetvar a girip tvs raider la ilgili x ve y . şikayetleri okuyup gülün biraz.

şimdi senden yukardaki motorların fiyatlarını bulup yazmanı rica edeceğim. ben yazarsam olmaz. sen yaz. italya fiyatları, uk fiyatları fark etmez.

sen rolex seiko dersinn

Ben seni profilden uzaktan bakınca yalı çapkınındaki başrole benzetiyordum honda çapkını yeni nick hayırlı olsun

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra

sen rolex seiko dersinn

Ya sence ben oturup buna mesai harcayacak birisine benziyor muyum? :) Forzayı sürmedim mi? Sürdüm. Adv 350 sürmedim mi? Sürdüm. Peki neden beverly kullanıyorum? Benimde var kendime göre bir matematiğim demek ki :) Belki benim için 2+2=5'tir.

Ya sence ben oturup buna mesai harcayacak birisine benziyor muyum? :) Forzayı sürmedim mi? Sürdüm. Adv 350 sürmedim mi? Sürdüm. Peki neden beverly kullanıyorum? Benimde var kendime göre bir matematiğim demek ki :) Belki benim için 2+2=5'tir.

4 tane motor fiyatı yavvv, cok zor değildi.

rolex, masarrti benzetmeleri avrupacı kuruntusu.

gercek ise oyle değil, uzgunum:)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben seni profilden uzaktan bakınca yalı çapkınındaki başrole benzetiyordum honda çapkını yeni nick hayırlı olsun

ulen bu nasıl profil fotosu ?

black metalci misin olm ? ozenme boyle sacmalıklara.

Motosikleti
Triumph Trident 660

ulen bu nasıl profil fotosu ?

black metalci misin olm ? ozenme boyle sacmalıklara.
İçinde elektro gitar olmayan hiç bir müziği müzik yerine koymuyorum saçmaysada, bana değil 🤘

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra

Ya rolex örneği dursun, hondaya seiko demeyelimde, ne bileyim grand seiko diyelim, omega diyelim. Örnek verirken amacım piaggio çok kaliteli, biri çöp, biri biblo demek istemedim. Benim düzgün anlatamayışımdan yanlış anlaşıldı. Omega gayet kaliteli, COSC sertifikası falan var saatlerinde. İnternetten sıra beklemeden alabiliyorsun. Şimdi Rolexi geç, tudor'un bile bazı modellerini çıkarmazlar direk dealer'a gidince. Az satılıyor diye kötü demek mi oluyor? Onu demek istiyorum.

Ya bu arada sen yokken çok şey değişti, forumda en çok vstrom tavsiye ediyoruz. Ama ben artık versys 650 savunma kararı aldım geçen gün izlediğim AEA videosundan sonra. Vatan savunur gibi savunucam hatta.

Son düzenleme:
Ya rolex örneği dursun, hondaya seiko demeyelimde, ne bileyim grand seiko diyelim, omega diyelim. Örnek verirken amacım piaggio çok kaliteli, biri çöp, biri biblo demek istemedim. Benim düzgün anlatamayışımdan yanlış anlaşıldı. Omega gayet kaliteli, COSC sertifikası falan var saatlerinde. İnternetten sıra beklemeden alabiliyorsun. Şimdi Rolexi geç, tudor'un bile bazı modellerini çıkarmazlar direk dealer'a gidince. Az satılıyor diye kötü demek mi oluyor? Onu demek istiyorum.

ok,

rolex, ferrari, masatti gibi ürünler toplumun 0.00091 inin ulasabildiği luks ve kaliteyi simgeler.

az satmaları doğaldır, normaldir.

ama iş piyacco vs honda vs suzuki vs apriilia falan olunca evet az satması kimse kusura bakmasın bir basarısızlıktır.
mesela transalp 750 vs vstrom 800

biri italyada almanya da satışlarda sovv yapıyor, diğeri ise listelere giremiyor..

bunu goren vstromcu : "hahaytt tayyibi de trump u da cogunluk secti, değerli yalnızlığımızla mutluyuz biz " demesin,

"rolex de az satıyor casio dan nabeeeer" demesin.

yani senin hepsini test edip piyacco alman mumkun. bir kere tuzun aşırı kuru act, kabul edelim bunu.

ama normal bir italyan vatandası kafada topluyor cıkarıyor ve benzer fiyata piyacco yerine honda alıyor gercek bu işte.

cunku onun oncelikleri, sağlamlık, sorunsuzluk, yakıt, işletme gideri gibi konular.

yoksa 500/1000 yuro fark için(varsa) mukkemel piyacco dururken neden bulgur pilavı yesin bu adamlar ?

Ya bu arada sen yokken çok şey değişti, forumda en çok vstrom tavsiye ediyoruz. Ama ben artık versys 650 savunma kararı aldım geçen gün izlediğim AEA videosundan sonra. Vatan savunur gibi savunucam hatta.

:)

moto morini diye bir italyan varr.. tam bir efsane.

incelemeni öneririm..

ozelden samponteye onerdim mesela insallah alırr ya.. insallh.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar