[Antalya - MT]

walla arkadaşlar bende alanyadayım aslında bende aranıza katılıp buluşmalara katılmak isterim ama hiç kısmet olmucak gibi..çünkü ben alışveriş merkezindeyim ve sadece hafta içi cumaları izin oluyo benim..onda da gelsem herkes hafta içi çalışıodur burda :( ama alanyaya gelirseniz güzel bi hawada beklerimm..en kral şekilde günümüzü gçiririz burda da..

kardeşim bn alanyaya gelcem bi ince iş varda onun için ;) anladın sen onu bnı karşılarsın ama önce şu ehliyeti almam lazım bugun açıklancaktı bklm nlcak dua edın beyler

arkadaslar bende aranıza yenı katıldım.yarın saat 7 de yanınızda olmaya calısıcam tanışmak için.tabı bu arada gelebılmem için benm pırpırında canı istemesi gerenk:mrgreen:.umarım gelebılırım.

aramıza hoşgeldin dostum hercumartesi saat 7 de seleklerin önündeyiz..:cat:

walla arkadaşlar bende alanyadayım aslında bende aranıza katılıp buluşmalara katılmak isterim ama hiç kısmet olmucak gibi..çünkü ben alışveriş merkezindeyim ve sadece hafta içi cumaları izin oluyo benim..onda da gelsem herkes hafta içi çalışıodur burda :( ama alanyaya gelirseniz güzel bi hawada beklerimm..en kral şekilde günümüzü gçiririz burda da..

aramıza hoşgeldin dostum inş sizin o taraflara bir gezi yapacağız.:cat:

Son düzenleme:
millet şu anda ışıklar monoply cafe karşısında çevirme war ehliyrti olmayan arkadaşlar dikkat etsin...

h.o kanka geçen gün tranvay yolu monopoly önünde ceza yedim ztn 55 ytl tranvay yoluna girmekten yazdııo...... bu arada bakan gelmiş demişki çok az ceza yazıyosunuz adamlarda koçanları dolduruyo herkavşakta trafik polisi olrmu be nerde bu devlet erdoğana şikayet edin herkes :)=

devletin borcu çok adamda ceza kese kese biraz cebine para katcak bu devlet adam olur mu be 3 kuruşluk ceza ile devletin borcu kapancaksa ben hayır yapayım ceza yazmasına gerek yok...............sadakası olsun....

ayıpsın ;)

kardeşim bn alanyaya gelcem bi ince iş varda onun için ;) anladın sen onu bnı karşılarsın ama önce şu ehliyeti almam lazım bugun açıklancaktı bklm nlcak dua edın beyler

ayıpsın kardeşim yaaa..sen bi haber et bi alo de yeter..numaramı istersen özelden ben sana yazarım..bu taraflarda bi iş olursa her türlü yani ;) beklerim en yakın zamanda..görüşmek üzere..

Sonunda başka bir Alanya'lı gördüm burada :) Antalya MT eğer Alanya tarafına gelmeye karar verirse bir program önerisi yapmak isterim. Bir cumartesi öğleni Antalya'dan çıkış. Alanya'ya varış. Bedavaya yakın konaklama ayarlarız. Akşam hepberaber keyifli bir yerde akşam yemeği ve sohbet. Pazar günü Anamur'a gidiş. Çok tatlı virajları ve manzarası olan bir yoldur. Anamur'da deniz kenarında balık. Ardından dönüş. Nefis olurdu...

Sonunda başka bir Alanya'lı gördüm burada :) Antalya MT eğer Alanya tarafına gelmeye karar verirse bir program önerisi yapmak isterim. Bir cumartesi öğleni Antalya'dan çıkış. Alanya'ya varış. Bedavaya yakın konaklama ayarlarız. Akşam hepberaber keyifli bir yerde akşam yemeği ve sohbet. Pazar günü Anamur'a gidiş. Çok tatlı virajları ve manzarası olan bir yoldur. Anamur'da deniz kenarında balık. Ardından dönüş. Nefis olurdu...

teklifini düşüncez xenkos

ulan arkadas bu toplantılar kesek pazar olsaydı ya...ama gelmeye calısıcam.....kımsenın sesı solugu cıkmıyo nerdesın lewo reis...motor yenıledı gezıyn demı paso...

Yok be erferım ne gezmesı :) motor degıstı tadını cıkaramadık daha. iş degısıklıgı nedenı ıle gunduzlerı ınternette olamıyorumm artık. Akşamlarıda mesaı 6 da bıtıyor eğer extra bısı olmazsa.

Yazmasakta hafta sonlarını bulusmak ıcın ıplle cekıyoruz,Tayfa yıne obulusma yerınde. ısı olan halıyle gelemıyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar