[Ankara - MT]

abi bu ne ya dolmalar falan çok aktifsiniz valla hayranım size bu arada son 15 gün ankarya gelmem az kaldı canım memleketim yollarında dolaşıcam deli kızımla...

Zamanla yarışmaya başla o zaman, 15 güne Ankara karlara tesim olabilir eğer coğrafya derslerinde okutulanlar doğruysa.

Arkadaşlar duyduk duymadık demeyin :)

1 aralıkta sınava giriyorum ve 12 aralık itibari ile askerlik görevimi yapmak amacı ile aranızdan ayrılıyorum kısa dönem tercih ettim ancak astek çıkarsada bahtımıza artık yapar geliriz bi koşu :)

bu süre zarfında ki ben bu zarfı 6 ay olarak hesaplıyorum, motorumu kapalı garaja çektim aküsünü çıkarttım deposunu fulledim sağını solunu iyice sildim brandasını çektim lastiklerin betona olan temaslarını kestim ve kış uykusuna bıraktım artık askerlik dönüşü uyandırıcam uykudan :)

şimdiden hepinize sevgiler saygılar ara sıra internete girdikçe msj atarım size

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
baco hayırlı tezkereler

@baco; ben yaptım tavsiye etmem :p Ama madem çok istiyorsun, hayırlı teskereler :)

@adaminbiriyim; tatlı su motorcusu olmak yok, kar düşene kadar bineceğiz :)

@Baco; hayırlı tezkereler

Toplantı dönüşü yolda bir şey gördüm.Yanından geçerken dikatlice baktığımda gördüğüm şey karşısında donup kaldım. Dikkatsiz bir motorsiklet sürücüsünü rahatlıkla öldürebilecek bir şeydi. Tahminlerinizi bekliyorum. Cevap 30 dakika sonra :silent:

saolun arkadaşlar darısı yapmayanların başına bir an önce gidip gelmez lazım

Vay Bahadırım çakı gibi asker olsursun var ya. Hadi hayırlısı Askerliği bitir gel.
Yaz toplantılarına yine beraber gideriz.

Toplantı dönüşü yolda bir şey gördüm.Yanından geçerken dikatlice baktığımda gördüğüm şey karşısında donup kaldım. Dikkatsiz bir motorsiklet sürücüsünü rahatlıkla öldürebilecek bir şeydi. Tahminlerinizi bekliyorum. Cevap 30 dakika sonra :silent:

cevap:eek:lsa olsa kocaman bir belediye cukurudur:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Hayrola ne gördün....Merak ettim bak şimdi...??

Adamlar logar kapağını çıkarıp logar deliğinin önüne bırakmışlar. o deliğe motorun ön tekerini sokupta sağ kalacak birini tanımıyorum ben

Baco hayırlı teskereler diliyorum
Topatan Ankara belediyesi sözde Almanyadan asfalt yapımı için Mühendis filan getirmiş ya hepsi hikaye bazı şuursuz ayılar yollarda öyle gizli tuzaklar kuruyorlar ki şaşırmamak elde değil ne Almanlar ne Japonlar paklar bizimkilerde bu beyin olduğu müddetçe bi işe yaramaz :farao:

Sorun şu ki, böyle birşey yapan bir insan iyi niyetli olamaz. Logar kapağını çıkarıp deliğin hemen önüne koymanın hiç bir mantıklı açıklaması olduğunu sanmıyorum. Resmen cinayete teşebbüs.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar