[Ankara - MT]

Arkadaşlar , Enduro yarışları pazar günü saat 11:00 de başlayacakmış,yetkili kişi ile konuştum.Dolayısı ile daha erken buluşmamız şart. Bence zaman kazanmak için,oraya yakın biryerde buluşmakta yarar var.Gidilecek yeri düşünürsek;Atakule'den 2,38 km mesafede, Cinnah cad. devamı Simon Bolivarın da devamı olan Kahire caddesi ile çevre yoluda denilen Doğukent bl. kavşağında buluşmak,oradan da yaklaşık 2,5 km mesafedeki parkura gitmek isabetli olacaktır sanırım.Bu akşam, gelecek olan herkesin fikrini bekliyorum.Buluşma saati 10:30 olmalı derim.

Not: Önerdiğim buluşma noktasını Google Earth ta Latitude : 39°52'4.49"N
Longitude : 32°52'8.21"E koordinatlarda küçük bir park olarak görebilirsiniz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arnova google earth o noktasını fotoğraf olarak koyabilirmisin tam belirterek bizde gelecez

arnova google earth o noktasını fotoğraf olarak koyabilirmisin tam belirterek bizde gelecez

buraya resim nasıl konuyor,bilemedim.Ama rapidshare ye koydum aşağıdaki linkten alabilirsin.

http://rapidshare.com/files/3834121/YARI__350__ALANI.rar
MD5: 2b971d308490cb96e13599c745164d12

tamam sorun değil abicim de rica etsem atakulenin de kordinatlarını verebilirmisin parkı buldum

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar merhaba,
ER6ha-n motorun hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle bin
yarışlar ın saati 11 ise buluşma saati 10:30 uygun sanki , gerçi ben buluşmaya gelemeyip direkt yarış alanına uğrayıp kaçıcak gibi gözüküyorum ama belli olmaz :)

10:30'da buluşma noktasındayım. Ben bahçeli'den saat 10:00'da çıkıcam. Yolu bilmeyen varsa saat 10'da Milli kütüphanenin orda buluşup beraber gidebiliriz. Herkese iyi akşamlar. Ayrıca yarın için sıkı giyinin. Biz bugün Evren'le Mühye'ye gittik. Güneş olmasına rağmen oldukça soğuktu hava.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
hava öğlen güzelde , üç dört gibi epey serinliyo :)

Arkadaşlar sabahtan beri yollardaydım İstanbuldan yeni geldim ve mesajlarınızı yeni okudum,
Motor hakkındaki düşüncelerimi sonra aktarayım(ama daha ne kadar sabredecem bilemiyorum:) ) çünkü şimdi daha önemli bi konuya açıklık getirmemiz gerekiyo ;buluşma ne zaman olacak?
Bana kalırsa en geç 10.15 gibi olması daha mantılıklı çünkü bende bir yetkiliyle görüştüm yarışlar 10.00-10.15 gibi başlayıp 12.00 de bitecekmiş,fakat o saat benim için çok erken:pale:
En iiyisi anatolia da buluşabilen arkadaşlar belirli bir saat kararlaştırsınlar,geri kalanlar da daha sonra yarış pistine giderler ki ben de büyük bi ihtimalle R3N gibi sonradan katılıp kaçacağım..

saat 10:00 da karataşköyüne dogru dolasıp. ordan 10:30da buluşma noktasına geliyorum! yarın grşmek üzere..:rendeer:

selam rüzgarın çocukları

arkadaşları ben motoru cuma alacaktım kredi de terslik çıktı bide aldığım motoru siyaha boyatacağım ve bazı revizyonlar yapacağım şimdide adanadayım o yüzden inşallah bidahaki sefere

arkadaslar 10:30 11 erken bana,siz gidin bi aksiliik çıkmazsa ben 11 den sonra gelirim oraya,hiç değilse tanışmış oluruz. arabayla glicem

hmm ben o saatte gelemem büyük ihtimalle. gelirsem arabayla daha sonra ugrarim arkadaslar yaniniza. güzel gezmeler ve yarişlar size.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bende geliyorum ama hava soğuk olduğu için arabayla gelicem....Umarım tanışma fırsatımız olur...

Sizlerle tanışmak güzeldi :) Başka etkinliklerde de beraber olabiliriz umarım.

Bu arada yarış sonrası ben gupilya'ya Eymir'e gideceğimizi söyledim ama gelemediniz heralde. Neyse sağlık olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar