Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hoşgeldin diyen ve demeyi düşünen herkeze teşekkür 19 kasımda görüşmek üzre demişsiniz ama o gün ne var bilmiyorum ayrıca motoru alıyorum ama daha ehliyet yok piyasada biraz bilgi lütfen olmazsa arabayla gelirim ehliyeti alana kadar
öncelikle hoşgeldin.
pazar günü kros yarışları var Mühye'de
geçen sefer Gölbaşı'da yapıldı Ankara MT olarak topluca gitmiştik. Bu seferde hep bereber gideriz diye planlıyoruz. cumartesi elemeler olur. pazara esas yarışlar
Arkadaşlar ben ve artçım da geliyoruz
Geziye kesin katılacaklar ;
1-ER6ha-n+ 1
2-gupilya
3-arnova
4-EMRE
5-mithrelios
6-topatapan
2move,reDragon,caya104 ve adamınbiriyim sizi de ekleyeyimmi listeye?
Bi de abi en erken saat 12 de buluşursak benim için daha iyi olur yada siz erkenden gidersiniz,biz de daha sonra katılırız:cat:
Artçı olmak için yaşın uygun. Tek eksiğin bir kask ve mont. Hatta bu soğuklarda bir de eldiven hiç fena olmaz. Mont ve eldiveni kendin ayarlarsın sanırım. Geriye bir tek kask bulmak kalıyor. Fazla kaskı olan varsa rica edersin.
Arkadaşlar sizce nerde buluşmak daha doğru olur?Eymir yakınlarında bir yer olur mu yada turan güneş teki shell yani baklavacı hacıbabanın olduğu petrol ordan da yarış alanına gideriz yada anatolia da buluşalım her zamanki gibi ordan mı gidelim ona göre gezi başlığına yazacağım,hemen fikirlerinize ihtiyacım varrr ankara mt
Tamam söylerim ama gelmeden önce(en geç cumartesi akşamı)kesin haber ver zaten bugün yarın bi gezi başlığı açıcam motosohbette ordan bağlantı kurarsın bizimle şu buluşma yeri ve saati belli olsun da ..
madem kimse demiyor, bu durumda saat 12.00 da anatolia'da buluşsak herkese uygunmudur? ben araba ve ekipmanlarimla geliyorum, eger yer olursa artçi, olmazsa arabayla peşinizdeyim.