[Ankara - MT]

arkadaşlar mt.netin ankarada çok bir faaliyeti olmadığını görüyorum ve sizi motur.net'in toplantılarına davet ediyorum. her perşembe toplanıyoruz. ayrıca geziler vs. vs. katılmak isteyenler her perşembe anatolia showland ku-ki fastfood da 19:00da hazır bulunsun .emin olun çok eğleneceksiniz.

eğer tanışmak isterseniz.bizdee 18-19da enduro yarışlarında izleyici olarak katılacağız. bekleriz :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben okula gidiyom sabahın bu saatinde kimse olmaz zaten neyse beni kim artçıı alacak

pazar saat 12 anatoliada buluşma hareket 12.10 olursa 12.30 gibi yarış alanında oluruz böyle herkeze uyarmı

ehliyeti de daha almadık ama ! bende gelsem nasıl olurki:p
kaç saat sürüyor ? yarışacak motorsikletler enduro değilmi ? ortam çok çamurlu falan oluyormu ? bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

s.a ihtiyardelikanlı msn ne de konuşabilirmiyiz [email protected] burda uğraşamıyom iki saat cevap gelmesini bekle felann

millet birisinin artçısı oluyum ya oturduğum yerde kendi kendimi yiyorum.:pr:

erhan abi kimseyi bulamadım ya bu gidişle gelemiyecem heralde:salut:

Son düzenleme:
şşşşşşşşşşşşşşşşşş beni unutuyosunuz!!!

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

şşşşşşşşşşşşşşşşşş beni unutuyosunuz!!!
Unuturmuyum abi ya:) listeye eklendin bugün motosohbete gezi başlığı açmıştım bugünkü mesajlara girerseniz okuyabilirsiniz ama ben gene de kaçta ve nerde buluşulcağını söyleyeyim,son duruma göre gezi listesi şöle;

1- gupilya
2- arnova
3- E_M_R_E_sen
4- canyerli
5- caya104
6- ER6ha-n +1
7- mithrelios
8- topatapan

Buluşma yeri ; Anatolia Showland Ku-kiss

Buluşma saati ; 12.00

Kalkış saati ; 12.10-12.15

Nası arkadaşlar uygun mudur?:)

ulennn dersaneyi assam mı die gelio aklıma arada hadi hayırlısı,belki bi sürpriz yapabilirm

pazar saat 12 anatoliada buluşma hareket 12.10 olursa 12.30 gibi yarış alanında oluruz böyle herkeze uyarmı

20 dakikada gidemeyiz. en az 30 ya da 45 dakikada gidilir. kırmızı ışıktı falan dı filandı derken vakit geçiyor. bir de bu tür toplanmalarda 12 deniyor en az yarım saat sonrayı buluyor. toplu giderken herkes aynı hızı yakalayamıyor.
sonuçta amaç topluca geze geze gitmek ise biraz da erken toplanıp daha geniş bir süre ayırmak gerekir diye düşünüyorum. ya da açılışı yetişmeyiz o da mümkün.

bu arada ben pazar günü için sölemek istemiştim.siz yarın gidiosunuz .afedersiniz.ben pazar müsaitim.pazar gelecek olanlarla görüşmek üzere

erhan abi +mustafa abi ve ben olmaz sa E_M_R_E_sen le gelecem

yav bu cafenin adresi yokmu bizde gelecez

erhan abi buluşacağımız yerin adresi yokmu:cyclopsan

saat kacta ben or-an gölbaşı ahlatlıbel köprüsü altında beklliyim .ordan enduro yarıslarına farklı bir yoldan gezerek gideriz.

Anatolia;
milli kütüphaneden çetin emeç (balgat'a doğru) caddesine dönünce sağda. çetin emeç'ten bahçeli'ye doğru dönünce solda. eski Amerikan tesisilerinin ilerisinde solda. red line (motosikletçi) ilerisinde.

yol bilgisini veriyim dedim başka siteden alıntıdır ;)
afisef1.jpg

muhye1uj2.jpg

muhye2hr8.jpg

muhyekrokieq5.jpg

Son düzenleme:
tamam herkese uykunsa pazar günü görüşmek üzere esenle kalın:cherry: :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar