[Ankara - MT]

hoşgeldin diyen ve demeyi düşünen herkeze teşekkür 19 kasımda görüşmek üzre demişsiniz ama o gün ne var bilmiyorum ayrıca motoru alıyorum ama daha ehliyet yok piyasada biraz bilgi lütfen olmazsa arabayla gelirim ehliyeti alana kadar

öncelikle hoşgeldin.
pazar günü kros yarışları var Mühye'de
geçen sefer Gölbaşı'da yapıldı Ankara MT olarak topluca gitmiştik. Bu seferde hep bereber gideriz diye planlıyoruz. cumartesi elemeler olur. pazara esas yarışlar

bu galiba cross degil enduro yarişi. cross ise öldürsen gitmem bi daha toz toprak gürültü patirti, ama enduro güzeldir :)

nerde ne zaman bulusup gideriz arkadaslar?

Benim direksiyon sınavım cumartesiye alındı. Pazar günü ben de geliyorum.Saat kararlaştırırsak daha güzel olur sanırım.

Arkadaşlar ben ve artçım da geliyoruz:)
Geziye kesin katılacaklar ;
1-ER6ha-n+ 1
2-gupilya
3-arnova
4-EMRE
5-mithrelios
6-topatapan
2move,reDragon,caya104 ve adamınbiriyim sizi de ekleyeyimmi listeye?
Bi de abi en erken saat 12 de buluşursak benim için daha iyi olur yada siz erkenden gidersiniz,biz de daha sonra katılırız:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
millet 15 yaşında motoru olmayan bi artçı lazımmı :cat:

abi valla çok gelmek istiyom ilk tecrübem olcak halledin birşeylerde geliyim bende:wiinkk:

Son düzenleme:
Artçı olmak için yaşın uygun. Tek eksiğin bir kask ve mont. Hatta bu soğuklarda bir de eldiven hiç fena olmaz. Mont ve eldiveni kendin ayarlarsın sanırım. Geriye bir tek kask bulmak kalıyor. Fazla kaskı olan varsa rica edersin.

safebet in dandik bi kaskı var
uygunsa getirirm yanlız camı mamı cizik

Arkadaşlar sizce nerde buluşmak daha doğru olur?Eymir yakınlarında bir yer olur mu yada turan güneş teki shell yani baklavacı hacıbabanın olduğu petrol ordan da yarış alanına gideriz yada anatolia da buluşalım her zamanki gibi ordan mı gidelim ona göre gezi başlığına yazacağım,hemen fikirlerinize ihtiyacım varrr ankara mt:)

beni artçı alacak abiyle bi konuşabilseydik abi burdan zor oluyo istersen msn ne mi veriyim [email protected]

aloo burdamısınız millet

erhan abi sende artçı var demi

benii kimmmm arttçıı alıyoooo

Son düzenleme:
Var abim 2 kask var zaten biri bende biri onda istersen diğer motorculara özel mesaj at yada yarına kadar bekle,bi şekilde yardımcı olurlar:cat:

eyvallah erhan abi, rica etsem sen buluşma yerlerini söylerken beni de söylermisin

Tamam söylerim ama gelmeden önce(en geç cumartesi akşamı)kesin haber ver zaten bugün yarın bi gezi başlığı açıcam motosohbette ordan bağlantı kurarsın bizimle şu buluşma yeri ve saati belli olsun da:) ..

başlığı acınca msn neden haber verebilirmisin ya sanada zahmet oluyo ama msn:[email protected] her şey için teşekkürler iyi akşamlar

Zaten siteye girer girmez motosohbet bölümünde yada modlarımızdan biri ankara mt nin baş sayfasına alınca görürsün:cat:

ok tekrar teşekkürler allah izin verirse ben yarin okuldan gelince burdayım saat 4 gibi felan çünkü eski eve gidip kaskımı almam lazım

offf herkez gidiyo ben kaldım yerimde offf.bol bol foto çekmeyi unutmayın sakın!!!!

madem kimse demiyor, bu durumda saat 12.00 da anatolia'da buluşsak herkese uygunmudur? ben araba ve ekipmanlarimla geliyorum, eger yer olursa artçi, olmazsa arabayla peşinizdeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar