[Ankara - MT]

bugün yeni bakım yaptırdım. motor hazır ve de nazır. hava durumuna bakıp iyi bir geziye varım.

haftasonu ben de varim:) bu sefer yalan etmicem umarim, artik vize filan da yok biraz da güzel bi saatte olursa peşinizdeyim.

Ben de gelirim. Bugün 3000 km'yi geçtim. Motoru kış uykusuna yatırmadan 3500 olsa fena mı olur.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@adaminbiriyim motorun hayırlı olsun :rendeer:

haftasonu eğer havalar 10 c derece civarı olursa geziye varım . Topatapan 3500 e dayanıcakta benim grandım armut mu toplıcak :mrgreen: 2000 üzeri Allah ne verdiyse artık :)

yarın motoru servisten alıyım. biraz gezmeyi düşünüyrum.bu saatten sonra onlıne olan varsa yarın icin gezi teklif ediyorum :)

gidiyoruz tabiki, beni alir birileriniz artçı artık ben de rüzgari hissetme şansına sahip olurum 1-2 aydır ilk defa.

ya beyler bu ehliyet işi uzunmuş şubatta diyorlar ehliyetsiz kaçak binsem nolur yaptırımı ne aldık motoru bide park işini nasıl hallediyonuz dışarda ben bırakamıyorum deli kızımı hiç bir yere fikir verin... bu arada R3N Allah razı olsun kardeş...

Ben 2 ay ehliyetsiz kullandım ve hala ehliyetsiz kullanıyorum. Direksiyon sınavına girdim ve yakında ehliyeti alıyorum. Full koruma bindiğim için hiç durdurmadılar ama bu durdurmayacakları anlamına gelmez. Motoru dışarı bırakmak konusunda da eğer yakınında kapalı otopark yoksa elin mahkum dışarı bırakacaksın. Diğer seçenekler: apartmanın içine sokmak, gözünün önünde bir yere zincir(bildiğimiz zincir değil, master lock gibi markalara bakabilirsin) + disk kilidi ile kilitlemek(alarmlı disk kilidi olursa daha bir güzel olur)

Gezi güzel tabiki gideriz.Kişi sayısı belli olurda organizasyonu iyi yaparsak şu çabuk yanan pratik mangalların üstünde sucuk ekmek partiside yapabiliriz.

er6ha-n
abi senin yol maceralarını ve motorunla ilgili görüşlerini bekliyoruz sabırsızlıkla:mrgreen:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
ankara mt sonbaharı beklemiş adeta :), umarım yarın güzel gezi olur, epeydir yazamamıştım

yaa abi nasıl zoruma gitti anlatamam bende gitmek istiyordum ama işim olduğu için gidemedim ancak uğurlamaya gittim onları 10 15 motor vardı negüzel kutrboğazı gezisine gittiler adamlar yaaa inşallah kazasız belasızda geri dönerler ne diyeyim hepsine iyi iğlenceler diim barii:salut: :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar