[Ankara - MT]

Kardeş ben mithatpaşa da özgür sürücü kursu var oradan aldım ehliyeti tavsiye ederim

Watercolours Artık kesmiyor beni Şaka tabi de 20.000 km scooter 8.00 km gn 125 artık zamanı geldi diye düşünüyorum.F650 lere bakıyorum güzel aletler arka çanta yan çanta da takıp Kamp malzemelerimide ayarladım hafta sonları gezilere katılmayı düşünüyorum hayırlısı ile

Son düzenleme:
saol ahmet ama eminin senin suziki benim asyadan dha iyidir. hiç olmazsa adı var cnm :))) ben bi başlangıç yaptım şunun şurasında 3-4 aylık bi sezon kaldı sonra zaten yatıcak motor :)

Baco motor motordur sen mutlu olduktan sonra gerisi vız gelir yeni motorda başka olur şimdi

Arkadaşlar sohbet bölümüne konuyu açtım ama burada sizlerede söylemek istedim. 21:06.2006 günü tüm Türkiye de trafikte sıfır tolerans uygulaması yapılacak. tüm fahri müfettişler ve polisler tolerans göstermeksizin ceza işlemi uygulayacak aman Ankaralı arkadaşlar bugün her zamankinden daha dikkatli olun lütfen.

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16442

Baco tekrar hayırlı uğurlu olsun Yakıştı sana be bilader Fuarda gördün kaptın motoru Artık bol bol foto yollarsın gittiğin yerlerin :rendeer:

baco' Alıntı:
kardes benim lastikler offroad deil dağa bayıra fazla gitmess :p zaten işe gidip gelmekten bi pazarlari fırsat bulabilirim. ama dediğim gibi bu pazar ankaraya gelicem otobusle. siz program yapın ben kaskımı aldıktan sonra akşam 6-7 ye kadar sizinle takılırım sonra kırşehire dönerim

kaskı yeni alıcan ya ; dönerken kaskını takıp binersin otobüse hevesini almak için:mrgreen: bende yeni aldığımda evde takıyodum arada bir ehueheuhe:p

Esenboğa Havaalanı yolunda YDS firmasından bugün motosiklet botu aldım. Fiyatı ve kalitesi bana uygun geldi ilgilenenler için resimleri aşağıda (değil) çünkü resimler bilinmeyen nedenlerle çalışmıyor. bu nedenle elektronik postayal yolluyorum (ninya)
tişörtler için teşekkürler. Hatununki biraz büyük oldu ama idare edecez. katkısı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.

Abicim selamlar T-Shirt'ler oldumu merak ettim. Birde fotolar çıkmıyor linklere bi bak istersen abi.

site iyi de türkçe'yi seçtikten sonra niye turkish 1, turkish 2 falan diye menü çıkıyor anlamadım?

YeK

Benim sınavlar parlak geçmediği için neler yapıyorsunuz bilmiyorum, okuyamadım hiç..
Baco tekrar hayırlı olsun...
Allah Kazasız, belasız, magandasız ve
bol manzaralı gezilerde kullanmanı nasip etsin...

watercolours' Alıntı:
site iyi de türkçe'yi seçtikten sonra niye turkish 1, turkish 2 falan diye menü çıkıyor anlamadım?

sitenin türkçe versiyonu henüz hazırlanmamış bu yüzden ingilizce kısmına bakarsan oradaki menüler türkçe 1-2-3- yazan kısımda da olacak ..

gupilya' Alıntı:
Esenboğa Havaalanı yolunda YDS firmasından bugün motosiklet botu aldım. Fiyatı ve kalitesi bana uygun geldi ilgilenenler için resimleri aşağıda (değil) çünkü resimler bilinmeyen nedenlerle çalışmıyor. bu nedenle elektronik postayal yolluyorum (ninya)
tişörtler için teşekkürler. Hatununki biraz büyük oldu ama idare edecez. katkısı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.

abi small cıkaracaklar o zaman değiştiririz.. Giymesin yenge istersen abicim.

Son düzenleme:
abbooovvv ne olmuş bu foruma ya!!
daha birkaç hafta önce forum 12. sayfada falandı... iki haftada ikiye katlanmış. fuar buluşmaları falan... vay bea!

sevindim yaw, bende varım o zaman. bu aralar bi gezi buluşma falan varsa bende gelip tanışmak isterim sizlerle..

saygılar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar