Motosiklet Önerisi Hk.

Merhabalar. Aktif olarak NK250 kullanıcısıyım. Açıkçası artık sürüşünden eskisi kadar keyif almıyorum. Bir yandan da sorun çıkarır mı diye düşündüğüm için hem CC yükseltmek hem de uzun yıllar kullanabileceğim bir motosiklete geçmek istiyorum.

Bütçem yaklaşık 450 bin TL diyebiliriz. Aklıma gerçekten yatan bir motor bulabilirsem ihtiyaç kredisi çekmeyi de düşünüyorum. NK250'yi satarsam da ortalama 130-140 bin TL civarında bir getirisi olur diye tahmin ediyorum.

Kararsız kaldığım konu ise hangi motoru almam gerektiği. Benim için en önemli kriterlerden biri yedek parça ve servis ağı. Uzun süre parça beklemek istemiyorum, kronik sorunu az olan ve yıllarca üzmeyecek bir motosiklet arıyorum.

Not: Lütfen Trident önermeyin. 😄

Motosikleti
Cf moto 250 nk
Merhabalar. Aktif olarak NK250 kullanıcısıyım. Açıkçası artık sürüşünden eskisi kadar keyif almıyorum. Bir yandan da sorun çıkarır mı diye düşündüğüm için hem CC yükseltmek hem de uzun yıllar kullanabileceğim bir motosiklete geçmek istiyorum.

Bütçem yaklaşık 450 bin TL diyebiliriz. Aklıma gerçekten yatan bir motor bulabilirsem ihtiyaç kredisi çekmeyi de düşünüyorum. NK250'yi satarsam da ortalama 130-140 bin TL civarında bir getirisi olur diye tahmin ediyorum.

Kararsız kaldığım konu ise hangi motoru almam gerektiği. Benim için en önemli kriterlerden biri yedek parça ve servis ağı. Uzun süre parça beklemek istemiyorum, kronik sorunu az olan ve yıllarca üzmeyecek bir motosiklet arıyorum.

Not: Lütfen Trident önermeyin. 😄
çek temiz bi hornet 750 bu arada nk nın sıfırı şuan 160 oda 0 faiz ile 6 taksit falan senin motorun durumu nedir nasıl o kadar ediyor

• Beğen
Tepkiler: Ged
Kişisel tercih tabi, benim yazdığım makinelerin hepsi iyi baktın mı uzun yıllar sürülecek, güçlü kuvvetli yakışıklı makineler bence.
Z650’de sorun yaşar mıyım sence yedek parça konusunda vs. Birde şunu söylemek istiyorum 250 bin kadar ihtiyaç kredisi çekeceğim faizle beraber geri ödemesi 400 bin oluyor sence mantıklı mı? Bana mantıklı gelmedi ama nakit ihtiyacımdan dolayı da aklımı çelmiyor değil

Motosikleti
Suzuki SV650A
Z650’de sorun yaşar mıyım sence yedek parça konusunda vs. Birde şunu söylemek istiyorum 250 bin kadar ihtiyaç kredisi çekeceğim faizle beraber geri ödemesi 400 bin oluyor sence mantıklı mı? Bana mantıklı gelmedi ama nakit ihtiyacımdan dolayı da aklımı çelmiyor değil
Şimdi, kıt kanaat ödeyeceğin bir krediyse sürpriz bir masraf durumunda zor duruma düşebilirsin, bilemiyorum ekonomik durumunu o yüzden buna yorum yapmam doğru olmaz. Kawa konusunda da çok bir sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum, ARN MOTORS sürekli duyduğum, iyi bir bayi gibi, sorun olsa da onlarla işini çözermişsin gibime geliyor. Ama bi Honda, Yamaha durumunda olmadığı da bariz Kawasaki'nin.. Hoş, Suzuki de öyle ama aldım mı aldım çünkü almak istedim, skerler.

uzun yıllar kullanmayı düşünüyorsan kawasakinin bakım maliyetlerini de hesaba katmak gerekir.
hemen hemen aynı fiyata 92 beygirlik hornet varken 68 beygir z650 veya 73 beygir mt07 almak, 250cc den sonra çok da tatmin etmeyebilir.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kardeş yanlış hatırlıyorsam B12 eksikliğime ver, sen Batman'da yaşamıyor muydun? Oralarda Z650'yi nasıl yürüteceksin?

Motosikleti
CB650R
Cebimde para kalsın diyorsan 700CL-X
4 silindiri hemen keşif edeyim diyorsan 30bin km civarı cbr/cb650r
2 silindir bana yeter diyorsan Hornet 750
Ben apaçiyim diyorsan 07

125 bine 250CL-X verildiği yerde 140 bine 250nkyı satabilirsen büyük başarı olur bu arada

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar