Aman DİKKAT! Trafikte yarın af yok

Trafikte yarın af yok

ANKARA / A.A.

Fahri trafik müfettişleri yarın, ”Trafikte Sıfır Tolerans Günü” kapsamında, 81 ilde kural ihlali yapan araç sürücülerine ceza yazacak.

Türkiye Fahri Trafik Müfettişleri Derneği'nce yapılacak uygulamada, trafik müfettişleri, polis ve jandarma ile sokaklara çıkacak.

Trafik ihlalleriyle ve trafik kazalarıyla mücadele kapsamında düzenlenen gün boyunca trafik ihlali yapan sürücülere tolerans gösterilmeyecek.

Türkiye Fahri Trafik Müfettişleri Derneği Başkanı İhsan Memiş, yarın 11 bin trafik müfettişinin sokaklara çıkarak 24 saat süreyle görev yapacağı söyledi. Memiş, ileriki yıllarda da 21 Haziran günlerinde Trafikte Sıfır Tolerans Günü uygulamasının gerçekleştirileceğini belirterek, trafik müfettişlerinden kural ihlali yapan sürücülere ceza yazmalarını istedi.

Uygulamanın gizli denetim olduğunu söyleyen Memiş, otobüste, dolmuşta ya da sokakta yürüyen trafik müfettişinin araçları durdurmadan ceza yazabileceğini ifade etti. Memiş, toplumu eğitmenin ve kurallara uyulmasını sağlamanın amaçlandığını kaydetti.

http://www.hurriyet.com.tr/sondakika/4613598.asp?m=1&gid=69&srid=3041&oid=1

Edit:
21/06/2006 Bugün

21/06/2006 sabah gazetesi

Bilgi için çok sağol eminim herkesin işine yarayacak bu bilgi demekki yarın trafiğe çıkmamak lazım malum ehliyet yok :rendeer:

yarın daha dikkatli kullanamk lazım ansızın ruhsat adresine ceza gelebiliyor demekki bu müfettiş efendiler yazıyor bu cezaları...

AKLIMA ŞU GELİYORADAMLAR GICIK OLDUĞU ŞAHISLARAA CEZA YAZARAK BU GÖREVİ SUİSTİMAL EDEBİLİRLERMİ ACABA.

bbaday' Alıntı:
yarın daha dikkatli kullanamk lazım

Hayır, her zaman çok dikkatli kullanmak lazım.

ADAMLAR GICIK OLDUĞU ŞAHISLARAA CEZA YAZARAK BU GÖREVİ SUİSTİMAL EDEBİLİRLERMİ ACABA.

Müfettişler 40 yaş üstü kişilerden seçiliyor. Bu tür şahsi suistimaller daha az olsun diye. Zaten şahsi suistimale ne hacet, ortalık kuralsız sürücülerle kaynıyor. Bazen düşünüyorum, ehliyete ne gerek var? Kurallara uymadıktan sonra...

suistimal ederler...benim kimseye güvenim yok..özellikle motorlara yüklenecekler,polise gün doğdu işte en sevdikleri şey..motosiklet kullananların sakin hayatlarına mani olmak..

bence bu uygulama her gün olmalı. 1 gün dikkat edelim ondan sonra nasıl kullanırsan kullan mı?? yanlış zihniyet..

Bu bilgi gerçekten bir çok kullanıcının işine yarayacaktır verdiğin bilgi ve paylaşımın için teşekkürler.
:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
4 teker kullananlar daha çok korksun bence...

Bende ehliyetde var , plaka ruhsat sigorta var !

Ama Egzoz yok ! , Motorlan bağlantısı kopuk
egzozla Tandoğandan aydınlıkevlere servise nasıl gidiceğim bilimiyorum !

Motor inanılmaz çok ses yapıyor , Kask takmayınca 1-2 dakkada kulaklarım
acımaya başlıyor !

altan' Alıntı:
Müfettişler 40 yaş üstü kişilerden seçiliyor. Bu tür şahsi suistimaller daha az olsun diye. Zaten şahsi suistimale ne hacet, ortalık kuralsız sürücülerle kaynıyor. Bazen düşünüyorum, ehliyete ne gerek var? Kurallara uymadıktan sonra...

ikinci cümleye birşey demiyorum da bu ilk kısmı çok saçma (kuralı sen koymadın, biliyorum). millet 40 yaşını geçince evliya mı oluyor? 40 yaşından sonra insanlar biraz erdem sahibi olsaydı meclise şu an nur yağıyor olurdu. ben ne 80'lik şerefsizler gördüm. :pr: :pr: :pr:

bu duyuruyu aleyhte yorumlanmayın. bu duyuru yüzünden trafik kurallarına dikkat edecek birkaç 4 tekerli sayesinde daha keyifli seyahat edebilirsiniz. keşke her gün böyle uygulama olsa. inanıyorum ki bu uygulama 1 ay devam etse, trafik ihlalleri seri bir şekilde azalır ve polis teşkilatının kontrol edebileceği seviyeye iner.

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
arkadaşlar yarınki durum acaba minibüs şoförleri ve taksiciler için ne olacak :queen:

merttunax' Alıntı:
Bu bilgi gerçekten bir çok kullanıcının işine yarayacaktır verdiğin bilgi ve paylaşımın için teşekkürler.
:cat:

gugukk' Alıntı:
Bilgi için çok sağol eminim herkesin işine yarayacak bu bilgi demekki yarın trafiğe çıkmamak lazım malum ehliyet yok :rendeer:

Rica ederim arkadaşlar ne demek?
Umarım birilerinin işine yarar.

Diğer arkadaşlarında dediği gibi keşke her zaman bu kadar kontrol yapılsada, bu işi hakkıyla yapamayan sürücü adı altındaki kişiler trafikten uzak dursa.

herkese slm ben bısı soracam bılgısı olan varsa bu konusa yardımcı olursa sevinirim bı trafık polısı motoru yakalayamayıp plakaya ceza kesebılırmı

almina_05' Alıntı:
herkese slm ben bısı soracam bılgısı olan varsa bu konusa yardımcı olursa sevinirim bı trafık polısı motoru yakalayamayıp plakaya ceza kesebılırmı

Evet keser..

Bu yoğun kontroller keşke fahri trafik müfettişleriyle değilde ,
Trafik polislerinin çevirme yapması şeklinde olsaydı !

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar Türkiyede yaşıyoruz...Suistimaller olmaz demek kesinlikle iyi niyettir...Yolda giderken benim plakama ceza yazılsa ben yazan kişiden ispat ve delil isterim..Gözle görülür elle tutulur olacak..Ha kanunlar ceza yazanı haklı bulabilir belki ama bizlerinde hakları vardır...Adam tipimizden kıcık kapıp ceza yazarsa ne olacak ki öyle şerefsiz ve onursuz sinsi insanlar vardır...Özellikle biz motorcuların kanına aşeren namert insanlarda çoktur..Dikkatli olalım namertlere meydan vermeyelim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar