Araba kadar zevksiz, motor kadar güvenliksiz bir makine :farao: Hoşlaşmıyorum şu 4 teker takılmış motor kavramıyla
ankara grubu bu aralar bi geziniz yok mu?
ankara grubu bu aralar bi geziniz yok mu?
olmaz mı hepimiz zatürre olmak için can atıyoruz
motorlu gezilerimiz yok ama buluşmalı yemeli içmeli toplaşmalar mevcut, duyurular burdan ve facebook sayfasından yapılmakta
Kendi adına konuş Erhan, ben hafta sonları çıkıp geziyorum ::151:: Motosikleti olanlar gezebiliyor yani en azından![]()
Abowwww cok sert olmamis mi yawVFR yi alinca yolda hep senin onune gecip lastik yakacakmis Erhan
![]()
Valla ben de bu hafta hep ise geldim motorla, gayette gelinebiliyor ama 3 hafta aradan sonra soguk olabilecegini unutmusum, binince kendime geldim. Haftasonu hava fena deil gibi, yine bir Atilla Abi yapilabilir bence.
Olm koruma demirini duzeltmemistik ondan binmemistim, hem de havalar biraz duzelsin diye bekliyodum, baktim duzelecegi yok, giristik, duzelttik, ondan sonra da ustunden inmedim3 haftadan sonra binince baya bi rahatladim, ozlemisim keratayi
![]()
Kendi adına konuş Erhan, ben hafta sonları çıkıp geziyorum ::151:: Motosikleti olanlar gezebiliyor yani en azından![]()
Olm adamin damarina basiyonuz bak, zaten alamadi kac gundur motoru, gidip maliyeyi basacak diye korkuyorumSuyuna gidelim biraz, Erhancim motorlarimizdan istedigini secebilirsin hepsi senin, motora bin de rahatla biraz
![]()
Durumum yok
hangi konuda?