[Ankara - MT]

Araba kadar zevksiz, motor kadar güvenliksiz bir makine :farao: Hoşlaşmıyorum şu 4 teker takılmış motor kavramıyla

Araba kadar zevksiz, motor kadar güvenliksiz bir makine :farao: Hoşlaşmıyorum şu 4 teker takılmış motor kavramıyla

güvenlik ve kullanım açısından düşülmeyecek kadar piyasası olmayan birşey tabi ki..yalnız gördüğüm en şekilli atv..tasarımı açısından etkileyici..

ankara grubu bu aralar bi geziniz yok mu?

olmaz mı hepimiz zatürre olmak için can atıyoruz:)

motorlu gezilerimiz yok ama buluşmalı yemeli içmeli toplaşmalar mevcut, duyurular burdan ve facebook sayfasından yapılmakta

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:27 ----------

lan adamı 2,5 dakika asker diye dinledim demirci çıktı iyi mi :)

Gayet zatürre olmadan biniliyor, abartmayalım lütfen :)

O tipin yanında MT-01 garip duruyor kabul etmek gerekirse. Bende asker diye bekledim ama, ama işte :)

İşin ilginci; motosiklet ile ilgili öğütler verirken besmele çekin diyor ama kask takın demiyor öğüdünü yediğim.

Kendi adına konuş Erhan, ben hafta sonları çıkıp geziyorum ::151:: Motosikleti olanlar gezebiliyor yani en azından :)

Abowwww cok sert olmamis mi yaw :) VFR yi alinca yolda hep senin onune gecip lastik yakacakmis Erhan :)

Valla ben de bu hafta hep ise geldim motorla, gayette gelinebiliyor ama 3 hafta aradan sonra soguk olabilecegini unutmusum, binince kendime geldim. Haftasonu hava fena deil gibi, yine bir Atilla Abi yapilabilir bence.

Abowwww cok sert olmamis mi yaw :) VFR yi alinca yolda hep senin onune gecip lastik yakacakmis Erhan :)

Valla ben de bu hafta hep ise geldim motorla, gayette gelinebiliyor ama 3 hafta aradan sonra soguk olabilecegini unutmusum, binince kendime geldim. Haftasonu hava fena deil gibi, yine bir Atilla Abi yapilabilir bence.

Evet, hava durumu şimdilik olumlu yönde gözüküyor. Ufak bir gezide olabilir aslında.

Bu arada sen şimdi 3 hafta motosiklete binmedin mi? :cyclopsan

Olm koruma demirini duzeltmemistik ondan binmemistim, hem de havalar biraz duzelsin diye bekliyodum, baktim duzelecegi yok, giristik, duzelttik, ondan sonra da ustunden inmedim :) 3 haftadan sonra binince baya bi rahatladim, ozlemisim keratayi :)

Olm koruma demirini duzeltmemistik ondan binmemistim, hem de havalar biraz duzelsin diye bekliyodum, baktim duzelecegi yok, giristik, duzelttik, ondan sonra da ustunden inmedim :) 3 haftadan sonra binince baya bi rahatladim, ozlemisim keratayi :)

Özlenmeyecek gibi değil eşek oğlu eşekler

Kendi adına konuş Erhan, ben hafta sonları çıkıp geziyorum ::151:: Motosikleti olanlar gezebiliyor yani en azından :)

hafta içi binmelerinizi ve 5 km lik dolanmalarınızı gezmeden sayıyorsanız eyvallah..zira nasip olursa hala alamadığım motor 150 km altını gezi olarak kabul etmiyor...ben bunu düşünerek söylemiştim ama siz de haklısınız tabi, düşünemedik eşşeklik işte...

Olm adamin damarina basiyonuz bak, zaten alamadi kac gundur motoru, gidip maliyeyi basacak diye korkuyorum:) Suyuna gidelim biraz, Erhancim motorlarimizdan istedigini secebilirsin hepsi senin, motora bin de rahatla biraz :)

Olm adamin damarina basiyonuz bak, zaten alamadi kac gundur motoru, gidip maliyeyi basacak diye korkuyorum:) Suyuna gidelim biraz, Erhancim motorlarimizdan istedigini secebilirsin hepsi senin, motora bin de rahatla biraz :)

bülent bu saatten sonra binmelik motor beni kesmez...bana ait olmaması hissiyatını kafamdan söküp atamam..:) bu da tatminiyetsizliğe neden olur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar