hani en başından şunları yazıp da arkadaşlar benim limitim bu deseydin burda hepimiz piyasada çeşitli motorların piyasasını takip ediyoruz,
kalabalık oluşumuzun en büyük faydalarından biriside bu bence..
Haklısınız aslında ne kadar desenizde haklısınız. Şimdi size olan biteni anlatayım ilk motosikleti aldığımda sizlerle gezerken herşey gayet güzeldi. Ama motosiklet kullandıkça istediklerimi şu anki motorum veremez oldu. İstediklerim her yola girecek arasırada tarlaya girecek motosikletti. Ktm 990'lar öok hoşuma gidiyor ama pahalılar(varadero klv1000 vstorm bunlarda iyi fiyatlardalar). Tabiki hala almak istiyorum. Ama sendeki deneyim bende yok direk gidip hmmm bu V-Storm güzelmiş alıyım cesareti yok. Niye daha kaç kez kaldırıma çıktın dersen cevap "0".
o yüzden bu litrelik canavarlara geçmeden şöle sakin beni mekaniğiyle çok uğraştırmayacak devirirsemde ağlamıyacağım bi motosiklet istiyorum o yüzden en azından 1 yıl araziye girip nerde en yapmalıyım gibi şeyleri daha hafif olan kıvrak olan 650'lik motorlarla pekiştirmek istiyorum. Şunuda itiraf etmeliyimki büyük motorlarla hiçbirşey öğrenemiyorsun. O yüzden fiyatı düşüm tutup zevk alarak binebileceğim bir motosiklet bakıyorum. Ama şimdiden bakmayada gerek yok arasıra sizlere sorarım şu nasıl bu nasıl diye çünkü yazdığınız bütün +'ları -'leri işyerimde word dosyasına kaydediyorum baktığım çoğu model için böle arşivler oluşturuyorum. Hepinizde sağolun :rendeer:
Yalan mı söylüyorsun dedik delikanlıSen çakmadın olayı, aynı motora asfalt lastiği 130 gidiyorsa dişli arazi lastiği daha ince uygundur. 130-140 gibi geniş arazi lastiği kullanan motorlar çok kral abilerimizdir. Yani senin mantıkta benim motorun da arka arazi lastiği 140 olması lazımdı ama 110 işte :wiinkk: Senin jant genişliğine de uygun olacaktır 110 luk arka lastik büyük ihtimalle. Hem daha kolay bulunur hem daha ucuzdur. 130luk arazi lastiğinin ucuzunu büyük ihtimalle bulamayız zaten...
Jant değiştirme işi olmadı en son çare...
Of offff, bizde olsa, evlendin mi motoru saticaksin, araba alicaksin, artik motor yok, sakat is, coluk cocuga karisican falan diye motor hayatin biter, elin hatunu da kocasiyla beraber motora biner
Beyaz supermotoya binesim geldi![]()
Of offff, bizde olsa, evlendin mi motoru saticaksin, araba alicaksin, artik motor yok, sakat is, coluk cocuga karisican falan diye motor hayatin biter, elin hatunu da kocasiyla beraber motora biner
Beyaz supermotoya binesim geldi![]()
Çocuğum benim takıldığım nokta lastik genişliği değil malesef...
sen eğer ki biraz çok değil birazcık bakmış şu italyanları bırkaladığın gibi kadim dostun için
"acaba 15" cross lastik var mı lan?"
deseydin anlayacaktın şu aciz delikanlının feryad-ı figanını...
Çocuğum benim takıldığım nokta lastik genişliği değil malesef...
sen eğer ki biraz çok değil birazcık bakmış şu italyanları bırkaladığın gibi kadim dostun için
"acaba 15" cross lastik var mı lan?"
deseydin anlayacaktın şu aciz delikanlının feryad-ı figanını...
Ta taaammm... Buyrun:
http://www.motorcycle-superstore.com/2/29/391/15118/ITEM/Kenda-K771-Millville-Sticky-Rear-Tire.aspx
http://www.motorcycle-superstore.com/2/29/391/5072/ITEM/Kenda-K771-Millville-Intermediate-Rear-Tire.aspx
Lakin bunlarda da sadece 90/90/15 var. Bir de shipping çaktılar mı ohh,,, Yanlız birtek Kenda'da buldum(benim lastik). Çinli sitelerden araştıralım, ucuz shippingli bulabiliriz. Tabi 90/90 ebatları biraz fazla ince arka lastik için...ale:
http://www.rockymountainatvmc.com/images/prod/400/g/gor_10_tir_sil_bac.jpg
Gel bak alalım şundan 1 tane, keselim ortadan 2ye. Önlü arkalı kullan ???
Lan gafaniza er6 kadar dass dussun de gorun siz allahsizlarBu arada benim motorum o gri gibi temiz gozukmuyo, insanlari yanltmayalim, photo-sok var onda, komple boya var ondan oyle parliyo.
Jant, gobek derken masraflar artiyor sanki, bi goremedik su Asyayi yollarda yaw. Yaw gidip de baska bi cinlinin jantini alsan olmuyo mu, yani sigmiyo mu arkaya ?
Hatun mevzusunda onceden olmazsa olmazi hayvanseverlikti ki beni sevmesi icin biraz oyle olmali yaniArtik ikinci olarak ta motorsever olmali, kendi binmese de en azindan kostek olmayacak, tipki Erhan da oldugu gibi, para yok diyince banane banane motor almasaydin, sat motoru o zaman demeyecek
![]()
Hatun mevzusunda onceden olmazsa olmazi hayvanseverlikti ki beni sevmesi icin biraz oyle olmali yaniArtik ikinci olarak ta motorsever olmali, kendi binmese de en azindan kostek olmayacak, tipki Erhan da oldugu gibi, para yok diyince banane banane motor almasaydin, sat motoru o zaman demeyecek
![]()
Az bile yapıyolar yengeler size, merdaneynen oklavaynan kovalamaları lazım . Bebeyi yemeği bulaşığı çamaşırı ona bırak git çakal çukalla motor sür hea oldu =)...
Biz miyiz la çakal-çukal :mrgreen: