Yunus gelip gidemıyorum ya nasıl zoruma gidiyor anlatamam. Kıs şartları ne yapayım.acısını fena cıkaracam.
Abi biz gelicez artık sana sen bir kordinat versen bize :queen: :thumleft:
Ozanım senin ne yapmaya çalıştığına bir türlü anlam veremiyoruz biz mt ankara olarak.
Sebebi ise şu şekil,
Mesela Bütçen ne? Bunu tam olarak algılayamadık
zira bi ktm990lara bakıyorsun
sonra dönüp eski africa twinlere bakıyorsun,
sarmıyor varaderoları araştırıyorsun,
ardından diyorsun ki Tiger nasıl acaba?
sonra işte senin KLVyi bir deneyeceğim,
ardından fatih abi bi tur versene(Sakın yanlış anlaşılmasın bu yazdıklarım aman ha çok üzülürüm)
Sen bizim aklımızda belirli kıstasları sağlayamadığın için kimse net bir yorum yapamıyor mesela?
Demiyorsun ki arkadaş bütçem bu kadar ve bir önceki postunda yazdığın gibi
1- çok büyük cc'li olmasın 450cc - 900cc(esgi tigerlardan dolayı)
2- benle beraber artçımıda taşısın (şöle hafta sonları göl kenarlarına ama öle piknik mekanı gibi olanları değil mesela bolu abant gibi)
3- arkasına eşyayıda yükleyebileyim 20-30kg ekstra
4- taş çarptığında üzülmiyim (hassas olmasın)
5- 12-13 kaymeleri geçmesin(tabiki bu 12-13 demem bu fiyatları çıkabileceğimden değilde bi tanıdığın "bu motor kaçmaz" gibi bir şeyler çıkarsa diye)
6- Kendime çokta konfor aramıyorum artçı içinse sele yastıklarından alırım en kötü
***tabiki bazılarının tarzı hoşuma gidiyor KLR650'nin basit ve dayanıklı duruşu, AT'ın dayanıklılığı daha rahat oluşu
hani en başından şunları yazıp da arkadaşlar benim limitim bu deseydin burda hepimiz piyasada çeşitli motorların piyasasını takip ediyoruz,
illaki birimizden birisi
" bak ozanım şu motorun fiyatı uygun gel bir bakalım iyi gibi de duruyor meret!"
deyip kolundan tutup götürücez seni işte :rendeer:
kalabalık oluşumuzun en büyük faydalarından biriside bu bence..