[Ankara - MT]

e erhana hak vermiyor değiliz ama anlaşılan ozanın kafa daha bi touringe kayıyor görünüm açısından..

hacı touringse adam elindeki shadowu çıkarmayacak elden..yani asfalt dışına çıkmadan yol yapacaksa gayet keyifli...keza görünene göre benim dediğim aletlerle de yol yapan yapmış, arazide o kadar kilometre yapılmaz illaki yola çıkmış bu aletler ki çıkanlar da rahat olduğunu söylüyo...valla benim bile aklım kaymıyo değil...bi demek lazım elbet...

sevgili karapara osman bey kardeşim. sen yapılacak uygulamayı, fiyatını bir araştır ondan sonra bu kardeşine gel bir çayını iç. bizim uygulamayı yapan arkadaşlarla beraber konuşalım. olurmu sayın abim.

Osman abi öncelikle selam ederim sana, nezamandır görüşemediğimiz için böyle oluyor hep :wiinkk: Eğer o muhabbete motosiklet koruma gözüyle baksaydım daha da beter olurdum. Gerçi şuanki motorumun herkangi bir kaplamaya ihtiyacı yok ama böyle şeyleri araştır araştır bitmiyor daha çok beni bitiriyor. Zaten kafam bu aralar falzlasıyla dolu, belki 1 yıl içinde almayı planladığım arabama böyle işlemler uygulamayayım diye uzak duruyorum :) Ama bak Selçuk abi geldi laaaps diye müdahale etti olayı çözdü :) Görünmüyor bu aralar ama geldi mi tam geliyor selçuk abi :king:

teşekküler kardeşim ama çok sıkı bir derbi 125 race kullanıcısıyım..hastalık işte
Motorun muaynesi yok, aynaları ve arka fren balatası yok... (erhan plakalık iptalini ben göremedim ??). Madem bu motorun hastasısınız bence daha temiz birtanesine yönelin. Ayrıca aramızda 2 zamanlı motordan anlayan kim var bilmiyorum, o iş de ayrı bir muamma...Neyse hayırlısı olur umarım.

Resmimiz varya yahu...
Yüzüne bakınca 35, resmine bakınca 30.... "Mübarek abi"sin valla :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-triumph-sahibinden-satilik-bakimli-masrafsiz-bin-git-gercek-enduro-112285933/detay
Yunus'um sence bu nasıl KM'si biraz oynanmış gibi ama diri duruyor
Nasıl bir özgüvendir diyorum bu fiyata satıyorlar diye... Bulunmaz hint kumaşı ya bu aletler ondan galiba. Bana göre fiyatı yüksek. Böyle eski motorlara bu fiyatları istedikleri zaman sinirleniyorum nedense. Tıpkı A.T. gibi....

Aferim len, zorla sevdireceksiniz bana şu XT'leri :) Şekil şemal 10 numara gerçekten. Al şunlardan birtane(bineyim bol bol) boşver VFR yi, hem bunlar daha az yakar :mrgreen:

Aferim len, zorla sevdireceksiniz bana şu XT'leri :) Şekil şemal 10 numara gerçekten. Al şunlardan birtane(bineyim bol bol) boşver VFR yi, hem bunlar daha az yakar :mrgreen:

olum şekil 10 numara, sen bu zaman kadar nasıl beğenmedin anlamadım..valla düşük cc saplantına anlam veremiyorum..aradaki benzin sarfiyatı için değer bence...ağırlık diyosan da banketlere uçmalarını saymazsak motorla çok hoplayan bi adam değilsin:)

olum şekil 10 numara, sen bu zaman kadar nasıl beğenmedin anlamadım..valla düşük cc saplantına anlam veremiyorum..aradaki benzin sarfiyatı için değer bence...ağırlık diyosan da banketlere uçmalarını saymazsak motorla çok hoplayan bi adam değilsin:)

Hayatım boyunca +250cc almayacağım mı dedim, yemin mi ettim :) Niye saplantılı olayım :silent: Benim beğenmememin nedeni ağırlıkları ve biraz yüksek fiyatlarıydı. Bu aralar fiyatları bildiğin düşmüş. Ağır olmalarını da sadece tarzına göre ağır kabul ediyorum(ıslak ağırlık 186kg buarada -misal tam rakibi değil gibi ama DRZ ıslak 146kg). VFR ni ağırlığını ve sevdiğimi biliyorsun, adamına göre ağırlık muamelesi yapıyorum yani :wiinkk: Ama hakettiği fiyatta olduğu sürece alınmayacak binilmeyecek motorlar değildir elbet. Ülkemizde alternatifi çok az olduğu için öne çıkıyorlar. Şuandan itibaren kendilerine olan düşmanlığım sona ermiştir :cherry: (absürt fiyatlara satılmadığı sürece :) )

Hoplama olayına hiç girmeyelim hacı :p

Sesli guldum lann :)

xt660 in vergi dezavantaji var ama eski motorda ne kadar farkediyor bilmiyorum, yani 650 degil de 660 oldugundan bir ust dilime giriyor, 3 yasindan eski olunca azaliyordu vergsii, cok dert degil ama soyleyeyim dedim. Valla eger hoplama ziplama sartsa drz400 bile cok hafif degil kanimca ama daha uygun tabii. Birileri de xt alsa da denesek ya :) motor cesitliligi olsun hepsini deneyelim.

6.60 bana da güzel geliyor fiyat olarakta iyi biraz daha araştırmalıyım Fatih bey lütfen göreve nerdesiniz
http://www.motorcyclenews.com/MCN/bikereviews/searchresults/Bike-Reviews/Yamaha/Yamaha-XT660X--R-2004-current/

Sesli guldum lann :)

xt660 in vergi dezavantaji var ama eski motorda ne kadar farkediyor bilmiyorum, yani 650 degil de 660 oldugundan bir ust dilime giriyor, 3 yasindan eski olunca azaliyordu vergsii, cok dert degil ama soyleyeyim dedim. Valla eger hoplama ziplama sartsa drz400 bile cok hafif degil kanimca ama daha uygun tabii. Birileri de xt alsa da denesek ya :) motor cesitliligi olsun hepsini deneyelim.

ona okan abi öğretemedi ben öğreticem bankete nasıl girilir, eğerki kazara bankete girilirse ordan off-road a dönüp çaktırmadan tarladan nasıl devam edilirde karizma çizilmez.
bunların hepsini teker teker öğreticeem ben bülentcim sıkıntı yok :queen:

6.60 bana da güzel geliyor fiyat olarakta iyi biraz daha araştırmalıyım Fatih bey lütfen göreve nerdesiniz
http://www.motorcyclenews.com/MCN/bikereviews/searchresults/Bike-Reviews/Yamaha/Yamaha-XT660X--R-2004-current/

Fatih beyler motorunu vinçle kaldırdıktan sonra çok bozdu mirim,
aman deyim ustaya falan gidipde lifte aldırmayın motörünuzu :queen:

Dun yine ugradim yanina macunun, iki cay ictik, parlamis gordum biraz, sac sakal kesilmis falan, sanki aksam kiz istemeye gidecekmis gibi bir hali vardi :) Haaa bi de Sabit di dimi ortagi, onun oglu vardi ufaklik, ona beni gosterip tanistin mi tombik abinle diyince anladim ki kendini zayif zannediyo :) Caktirmayalim, ben raziyim grubun tek gobeklisi olmaya Okan amcadan sonra :)

Fatih beyler motorunu vinçle kaldırdıktan sonra çok bozdu mirim,
aman deyim ustaya falan gidipde lifte aldırmayın motörünuzu :queen:

çiçek abbasın münübüsünü toplaması emsali bomba gibi giriyorum bahara aziz kardeşim.
hani fiyat alıyodun bana körükler içün?

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:33 ----------

http://www.motorcyclenews.com/MCN/b...Reviews/Yamaha/Yamaha-XT660X--R-2004-current/

haci xt sana gitmez gibi.
sana gitmez derkene;
shadowa binip varadero ya da africa tarzı bi makine almayı düşünen adama xt tarzı bi motor uymaz. uymaması lazım. uymamalı.

Dun yine ugradim yanina macunun, iki cay ictik, parlamis gordum biraz, sac sakal kesilmis falan, sanki aksam kiz istemeye gidecekmis gibi bir hali vardi :) Haaa bi de Sabit di dimi ortagi, onun oglu vardi ufaklik, ona beni gosterip tanistin mi tombik abinle diyince anladim ki kendini zayif zannediyo :) Caktirmayalim, ben raziyim grubun tek gobeklisi olmaya Okan amcadan sonra :)

zoruna gitmesin de sıkı diyet yapıyom olim.

sevgili karapara osman bey kardeşim. sen yapılacak uygulamayı, fiyatını bir araştır ondan sonra bu kardeşine gel bir çayını iç. bizim uygulamayı yapan arkadaşlarla beraber konuşalım. olurmu sayın abim.

sevgili seç selçuk bey kardeşim. ben yapılacak uygulamayı, fiyatını vs. araştırıyorum şu anda ondan sonra senin gibi bir kardeşimin yanına gelip bir çayını içerim. duruma göre sizin uygulamayı yapan arkadaşlarla beraber konuşuruz. olurmu sayın abim. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:48 ----------

abicim yemek mi ısmarlayacaksın ? hemen organizasyon açıyorum o zaman :queen:

tövbe bismillah :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:53 ----------

kardeş çok beğenirsiniz diye yazmadım saten...ama vereyim linkini
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-derbi-2007-derbi-kirmizi-beyaz-110662565/detay/
arkadaşla baya bir sohbet ettik..yalnız motor için ankaraya gidemem..memurum..aynı zamanda öğrenciyim pamukkale üniversitesinde..umarım bir bilen çıkarrr...ankaranın motorcularının bu sayfada 1516. sayfaya ulaştığını görünce,,yardım alabilirim diye umdum ama..QUOTE]

Bu arkadaşa yardımcı olacak MOTOSİKLET ANLAYAN bir arkadaş olursa, öğlen arası falan ben araba ile o arkadaşı alıp motosiklete bakmaya götürebilirim bilginize??? :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:56 ----------

Tespitin doğru, Bülente abi demen lazım, kendisi bu işte eski abilerimizdendir resimden de belli olduğu üzere :p

Ben motora yakın oturuyorum, eğer ayarlayabilirsek haftasonu bakmaya gidebiliriz etimesgut tayfası olarak, burada Receb Ustamız var, eğer iş ciddileşirse ona da gösteririz motoru sen almadan önce, böylecede işin görülür, bana tel.unu yaz özelden, haberleşiriz :wiinkk:
Koray büyüksün :):):)

çiçek abbasın münübüsünü toplaması emsali bomba gibi giriyorum bahara aziz kardeşim.
hani fiyat alıyodun bana körükler içün?

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:33 ----------

sana gitmez derkene;
shadowa binip varadero ya da africa tarzı bi makine almayı düşünen adama xt tarzı bi motor uymaz. uymaması lazım. uymamalı.

zoruna gitmesin de sıkı diyet yapıyom olim.

Çalışmalarımız devam ediyo reyiz!
Ama piyasa kesat..

Şu seninkine olur,

lakin bundan şüpheliyim..

Bu arkadaşa yardımcı olacak MOTOSİKLET ANLAYAN bir arkadaş olursa, öğlen arası falan ben araba ile o arkadaşı alıp motosiklete bakmaya götürebilirim bilginize??? :)

Ben gider bakarım gözümün becerimin el verdiğince ama korayın taktik daha bir sağlam abi neticede ustaya gösterme mevzusu var..

...Ben gider bakarım gözümün becerimin el verdiğince ama korayın taktik daha bir sağlam abi neticede ustaya gösterme mevzusu var..

Sen de gel agaa, kesin olmasada biz buğra ve hakanla pazar günü motora bakmaya gidicez gibi şimdilik, kalabalık gidelim-korksun sahibi :mrgreen:

sana gitmez derkene;
Abi derdim çokta rahat değil sanırsam sizlerde biraz rahat bi izlenim bıraktım :) istediğime XT660 uyuyor aslında buna sezon başlayınca senin sarı taksiyi bi deneyerek anlayabilirim gibi. öyle rahat peşinde değilim.
Beklentiler
1- çok büyük cc'li olmasın 450cc - 900cc(esgi tigerlardan dolayı)
2- benle beraber artçımıda taşısın (şöle hafta sonları göl kenarlarına ama öle piknik mekanı gibi olanları değil mesela bolu abant gibi)
3- arkasına eşyayıda yükleyebileyim 20-30kg ekstra
4- taş çarptığında üzülmiyim (hassas olmasın)
5- 12-13 kaymeleri geçmesin(tabiki bu 12-13 demem bu fiyatları çıkabileceğimden değilde bi tanıdığın "bu motor kaçmaz" gibi bir şeyler çıkarsa diye)
6- Kendime çokta konfor aramıyorum artçı içinse sele yastıklarından alırım en kötü

***tabiki bazılarının tarzı hoşuma gidiyor KLR650'nin basit ve dayanıklı duruşu, AT'ın dayanıklılığı daha rahat oluşu ....dıtttırı düttürü daha devam eder :p

Ekim-Kasım gibi motürü alcam bana biraz daha katlanın canınızı yirim hepinizin

Selçuk abi,
Ekiple muhabbet arasında
"yahu bir selçuk abi vardı o ne oldu ona?"
deyince,
"Aramasın onu gözler o şimdi asker.."
diyoruz artık.??
Nerelerdesin abi??

Yunus gelip gidemıyorum ya nasıl zoruma gidiyor anlatamam. Kıs şartları ne yapayım.acısını fena cıkaracam.

Yunus gelip gidemıyorum ya nasıl zoruma gidiyor anlatamam. Kıs şartları ne yapayım.acısını fena cıkaracam.

Abi biz gelicez artık sana sen bir kordinat versen bize :queen: :thumleft:

Ozanım senin ne yapmaya çalıştığına bir türlü anlam veremiyoruz biz mt ankara olarak.
Sebebi ise şu şekil,
Mesela Bütçen ne? Bunu tam olarak algılayamadık
zira bi ktm990lara bakıyorsun
sonra dönüp eski africa twinlere bakıyorsun,
sarmıyor varaderoları araştırıyorsun,
ardından diyorsun ki Tiger nasıl acaba?
sonra işte senin KLVyi bir deneyeceğim,
ardından fatih abi bi tur versene(Sakın yanlış anlaşılmasın bu yazdıklarım aman ha çok üzülürüm)
Sen bizim aklımızda belirli kıstasları sağlayamadığın için kimse net bir yorum yapamıyor mesela?
Demiyorsun ki arkadaş bütçem bu kadar ve bir önceki postunda yazdığın gibi
1- çok büyük cc'li olmasın 450cc - 900cc(esgi tigerlardan dolayı)
2- benle beraber artçımıda taşısın (şöle hafta sonları göl kenarlarına ama öle piknik mekanı gibi olanları değil mesela bolu abant gibi)
3- arkasına eşyayıda yükleyebileyim 20-30kg ekstra
4- taş çarptığında üzülmiyim (hassas olmasın)
5- 12-13 kaymeleri geçmesin(tabiki bu 12-13 demem bu fiyatları çıkabileceğimden değilde bi tanıdığın "bu motor kaçmaz" gibi bir şeyler çıkarsa diye)
6- Kendime çokta konfor aramıyorum artçı içinse sele yastıklarından alırım en kötü

***tabiki bazılarının tarzı hoşuma gidiyor KLR650'nin basit ve dayanıklı duruşu, AT'ın dayanıklılığı daha rahat oluşu

hani en başından şunları yazıp da arkadaşlar benim limitim bu deseydin burda hepimiz piyasada çeşitli motorların piyasasını takip ediyoruz,
illaki birimizden birisi
" bak ozanım şu motorun fiyatı uygun gel bir bakalım iyi gibi de duruyor meret!"
deyip kolundan tutup götürücez seni işte :rendeer:
kalabalık oluşumuzun en büyük faydalarından biriside bu bence..

masrafları düşeceğiz...motorun sahibi ile konuştum tabi sadece ankaradan birilerinin motora bakmam konusunda yardımcı olması kaldı..siteden yani ankaradan bir arkadaş da yardım ederiz dedi uygun olursak..ikinci derbi motorum olacak..Derbi diyorum başka birşey demiyorum bu arada..derbi az çok bildiğim bir motor saten...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:45 ----------

ayrıca motorun linkini tekrar vereyim belki yorum yapmak isteyen olurr :))

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-derbi-2007-derbi-kirmizi-beyaz-110662565/detay/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar