geç deel mi 19..ben 18 de çıkıyom zaten şurası buluşulacak yer...erken gelen olursa erken gideyim ben de...zaten vaktim kısıtlı![]()
Hüseyin Abi hayırlısı olur inş senin için, saat 7 gibi evde oluyorum ben direk çıkar gelirim parkın oraya, yemek yermiyiz aç mı olur millet genelde ?
Niye len geçen yediğimiz gibi tavuk döner yesek ya, olma mı![]()
Niye len geçen yediğimiz gibi tavuk döner yesek ya, olma mı![]()
Bende ilk kim isyan edecek bu lafa diye bekliyordum.
Ben hazır evdeyim gelmek isterdim ama tek gözle nereye kadar gelebilirim bilmiyorum Göz kapagındaki şişikligi aldırdım bugün o nedenle motor istirhaatte neyse olmazsa başka sefere artık
İyi eğlenceler herkese. Cumartesi ve Pazar, Soner abinin orda kurs var. Pazar günü karar vereceğiz nasıl bi motor almalıyım diye üniversitedeyken biraz kullanmıştım 400 cc lik ama 6-7 yıl geçti
üzerinden şimdi bir bakalım eğer Soner Abi "ok" derse önümüzdeki hafta içi alacağım. 2006'dan az olmamak şartıyla Yamaha FZ6 Fazer bakıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. :flower:
Ünal beye özelden mesaj attım ama gördümü bilmiyorum. Bodrum Turgutreis'teyken 1. ve 2. viteste 4-5000 devirde kullandım ben hız yapmam yapmadımda ne arabada ne de motorda bendeki motor sevdasından çok Fazer hastalığı diyebiliriz. Ama görüştüğüm arkadaşlarımın hepsi bana şunu söyledi "sağ elin'i egona kapılmayıp kontrol edebilirsen her motoru kullanabilirsin" dediler.
Bodrum'da çok fazla motorcu var baya gezdim yolcu olarak ama en çok beğendiğim özel boyatılmış turuncu-siyah Fazer'dı. Bi motor sevdası vardı ama Fazer'la hastalık oldu. Uzun yıllar çalıştım hep aileme yardım kardeşlerime yardım ettim durum. O yüzden almalıyım artık yaş ilerliyor. Ünal arkadaşımızın yardımlarını da bekliyorum eğer zamanı varsa. :bestmt:
bir motor modeli insanın hayali olmuşsa iş değişiyor, başka bir şey alsan da aklın bu tarafta kalacak orası açık, madem daha önce üzerine de binmişsin o zaman tavsiyeye ihtiyacın kalmıyor bence, aklın kesiyorsa alırsın gider!..
Ünal beye özelden mesaj attım ama gördümü bilmiyorum. Bodrum Turgutreis'teyken 1. ve 2. viteste 4-5000 devirde kullandım ben hız yapmam yapmadımda ne arabada ne de motorda bendeki motor sevdasından çok Fazer hastalığı diyebiliriz. Ama görüştüğüm arkadaşlarımın hepsi bana şunu söyledi "sağ elin'i egona kapılmayıp kontrol edebilirsen her motoru kullanabilirsin" dediler.
Bodrum'da çok fazla motorcu var baya gezdim yolcu olarak ama en çok beğendiğim özel boyatılmış turuncu-siyah Fazer'dı. Bi motor sevdası vardı ama Fazer'la hastalık oldu. Uzun yıllar çalıştım hep aileme yardım kardeşlerime yardım ettim durum. O yüzden almalıyım artık yaş ilerliyor. Ünal arkadaşımızın yardımlarını da bekliyorum eğer zamanı varsa. :bestmt: