[Ankara - MT]

Bence senin ordaki park gayet guzel, aksama hava da biraz serinlemis olur, rahatlariz, eve ya da ne biliyim bara gitmek sart degil, boylece daha ucuza da kapatmis oluruz geceyi, Yunusum endulucumun evinin yanindaki madison square garden da bulusalim diyorum benn:)

Tamam beyler listeyi yapıyorum öyleyse...

1-GaCCaLL
2-Bülo
3-Şuberk
4-Osman Abi
5-Hüseyin Abi??
6-Turgay?
7-??

1-GaCCaLL
2-Bülo
3-Şuberk
4-Osman Abi
5-Hüseyin Abi??
6-Turgay?
7-erhan
8-
9-
10-macunmira

kaçta buluşuyonuz..?
ben gelirim ama çok duramam normal olarak:)

1-GaCCaLL
2-Bülo
3-Şuberk
4-Osman Abi
5-Hüseyin Abi??
6-Turgay?
7-erhan
8-Koray
9-
10-macunmira

Bayılıyorum gençlik caddesine tam bir lezzetli harikalar diyarı =)

1-GaCCaLL
2-Bülo
3-Şuberk
4-Osman Abi
5-Hüseyin Abi??
6-Turgay
7-erhan
8-Koray
9-
10-macunmira

Aloooo Huseyin Basgannnnnn, kaldir olm su soru isaretini artik, o kadar adamin arasina soru isareti yakismiyor yanee :)

Of off Erhan, senin is zor haci, bakalim Temmuz da nolcak:) ipini koparmis sekilde gezecek misin acaba?

Beyler, bugünün Ankara MT için yas günü olmasını teklif ediyorum, çünkü Hüseyin motoru satmış!! Yarım saat önce aradım, Kızılay dayım, şimdi motoru sattım dedi, akşama da eve gelecek birileri var o yüzden gelemem dedi, yani akşam da gelemiyor. Üzüldüm valla, ilanı dün akşam çıkmış, adam da bugün öğlen almış. Neyse kısmet, hayırlısı diyip kapattım telefonu. Ulen ben 1 gün motor kullanmayınca kötü oluyom, Hüseyin böyle diyince daha bi kötü oldum yani :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beyler, bugünün Ankara MT için yas günü olmasını teklif ediyorum, çünkü Hüseyin motoru satmış!! Yarım saat önce aradım, Kızılay dayım, şimdi motoru sattım dedi, akşama da eve gelecek birileri var o yüzden gelemem dedi, yani akşam da gelemiyor. Üzüldüm valla, ilanı dün akşam çıkmış, adam da bugün öğlen almış. Neyse kısmet, hayırlısı diyip kapattım telefonu. Ulen ben 1 gün motor kullanmayınca kötü oluyom, Hüseyin böyle diyince daha bi kötü oldum yani :salut:

yok be ya, Hüseyin abiyi bilmiyonmu artçı olur yine gelir bir motur alana kadar :cat: bugün işi varmış o ayrı..
ben gelemeyecem, yurt dışı işi için son hazırlıkları yapıyorum size iyi eylenceler :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet arkadaşlar bülent kardeşimin de dediği gibi maddi sıkıntılar yüzünden motorumu bu sabah itibari ile satmış bulunmaktayım.:pale:
elimde kalan,
nitro aikido L beden kaskımı
nitro L beden montumu
ve hiç kullanılmamış 4riders dizliği
uygun fiyatlardan satıyorum.
aynı zaman da az ve temiz kullanılmış bilimum ev eşyası da satılıktır.ilgilenenlerin dikkatine...
1-GaCCaLL
2-Bülo
3-Şuberk
4-Osman Abi
5-Turgay
6-erhan
7-Koray
8-
9-
10-macunmira
size iyi eğlenceler.:king:

evet arkadaşlar bülent kardeşimin de dediği gibi maddi sıkıntılar yüzünden motorumu bu sabah itibari ile satmış bulunmaktayım.:pale:
elimde kalan,
nitro aikido L beden kaskımı
nitro L beden montumu
ve hiç kullanılmamış 4riders dizliği
uygun fiyatlardan satıyorum.
aynı zaman da az ve temiz kullanılmış bilimum ev eşyası da satılıktır.ilgilenenlerin dikkatine...
1-GaCCaLL
2-Bülo
3-Şuberk
4-Osman Abi
5-Turgay
6-erhan
7-Koray
8-
9-
10-macunmira
size iyi eğlenceler.:king:

hayırlı olsun...saat kaçta buluşuyonuz la