[Ankara - MT]

Hüseyin Abi hayırlısı olur inş senin için, saat 7 gibi evde oluyorum ben direk çıkar gelirim parkın oraya, yemek yermiyiz aç mı olur millet genelde ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sağol turgaycım.

geç deel mi 19..ben 18 de çıkıyom zaten şurası buluşulacak yer...erken gelen olursa erken gideyim ben de...zaten vaktim kısıtlı:)

ben buçuğa kalmadan orda oluyorum zaten erken gelenler gelsin yine..
Hüseyin Abi hayırlısı olur inş senin için, saat 7 gibi evde oluyorum ben direk çıkar gelirim parkın oraya, yemek yermiyiz aç mı olur millet genelde ?

yemeğini ye de gel sen :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tatlı su moturcularına duyrulur, bu tarafta sağnak var orayada gelmesin :)

Motosikleti
VFR1200X
Her zamanki gibi gene yanlış anladın ama olsun. Yağmur nerden çıktı la şimdi..

Ben hazır evdeyim gelmek isterdim ama tek gözle nereye kadar gelebilirim bilmiyorum Göz kapagındaki şişikligi aldırdım bugün o nedenle motor istirhaatte neyse olmazsa başka sefere artık

İyi eğlenceler herkese. Cumartesi ve Pazar, Soner abinin orda kurs var. Pazar günü karar vereceğiz nasıl bi motor almalıyım diye üniversitedeyken biraz kullanmıştım 400 cc lik ama 6-7 yıl geçti
üzerinden şimdi bir bakalım eğer Soner Abi "ok" derse önümüzdeki hafta içi alacağım. 2006'dan az olmamak şartıyla Yamaha FZ6 Fazer bakıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. :flower:

İyi eğlenceler herkese. Cumartesi ve Pazar, Soner abinin orda kurs var. Pazar günü karar vereceğiz nasıl bi motor almalıyım diye üniversitedeyken biraz kullanmıştım 400 cc lik ama 6-7 yıl geçti
üzerinden şimdi bir bakalım eğer Soner Abi "ok" derse önümüzdeki hafta içi alacağım. 2006'dan az olmamak şartıyla Yamaha FZ6 Fazer bakıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. :flower:

Ünal da fazer var, sana en iyi o yardım eder, ama deneyimsiz birisi için tehlikeli olabilir bence, benim gördüğüm yolda oldukça iyi giden bir makine!

Ünal beye özelden mesaj attım ama gördümü bilmiyorum. Bodrum Turgutreis'teyken 1. ve 2. viteste 4-5000 devirde kullandım ben hız yapmam yapmadımda ne arabada ne de motorda bendeki motor sevdasından çok Fazer hastalığı diyebiliriz. Ama görüştüğüm arkadaşlarımın hepsi bana şunu söyledi "sağ elin'i egona kapılmayıp kontrol edebilirsen her motoru kullanabilirsin" dediler.
Bodrum'da çok fazla motorcu var baya gezdim yolcu olarak ama en çok beğendiğim özel boyatılmış turuncu-siyah Fazer'dı. Bi motor sevdası vardı ama Fazer'la hastalık oldu. Uzun yıllar çalıştım hep aileme yardım kardeşlerime yardım ettim durum. O yüzden almalıyım artık yaş ilerliyor. Ünal arkadaşımızın yardımlarını da bekliyorum eğer zamanı varsa. :bestmt:

Tecrübenize oranla Fazer sizin için biraz ağır kaçabilir başlangıç motoru olarak, çok güçlü ve agresif bir motordur Fazer.

Ünal beye özelden mesaj attım ama gördümü bilmiyorum. Bodrum Turgutreis'teyken 1. ve 2. viteste 4-5000 devirde kullandım ben hız yapmam yapmadımda ne arabada ne de motorda bendeki motor sevdasından çok Fazer hastalığı diyebiliriz. Ama görüştüğüm arkadaşlarımın hepsi bana şunu söyledi "sağ elin'i egona kapılmayıp kontrol edebilirsen her motoru kullanabilirsin" dediler.
Bodrum'da çok fazla motorcu var baya gezdim yolcu olarak ama en çok beğendiğim özel boyatılmış turuncu-siyah Fazer'dı. Bi motor sevdası vardı ama Fazer'la hastalık oldu. Uzun yıllar çalıştım hep aileme yardım kardeşlerime yardım ettim durum. O yüzden almalıyım artık yaş ilerliyor. Ünal arkadaşımızın yardımlarını da bekliyorum eğer zamanı varsa. :bestmt:

bir motor modeli insanın hayali olmuşsa iş değişiyor, başka bir şey alsan da aklın bu tarafta kalacak orası açık, madem daha önce üzerine de binmişsin o zaman tavsiyeye ihtiyacın kalmıyor bence, aklın kesiyorsa alırsın gider!..

bir motor modeli insanın hayali olmuşsa iş değişiyor, başka bir şey alsan da aklın bu tarafta kalacak orası açık, madem daha önce üzerine de binmişsin o zaman tavsiyeye ihtiyacın kalmıyor bence, aklın kesiyorsa alırsın gider!..

Eyvallah Koray :cat: Bende farkındayım Fazer güçlü bir motor. Diğer motorlara da baktım bindim ama içimde hep bi istemezlik oldu başka motorları ancak birisi bana hediye ederse kullanırım herhalde :cherry:

valla cesaretini takdir ediyorum...nice kilometreler yapmış arkadaşlarım halen 4 silindire geçme konusunda çekinceliler...
onun için bence biraz sabredip en azından bir iki ay küçük bi motor denemelisin...

abi seviyosan git konuş bence:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar