[Ankara - MT]

Biz MOgana gittik burada konuşulduğu üzere , iki kişi toplam 10 lira giriş ücreti verdik ama kimse yoktu .

Biz MOgana gittik burada konuşulduğu üzere , iki kişi toplam 10 lira giriş ücreti verdik ama kimse yoktu .

abi siz mühyeden geçerken yunusla biz arabada markete gidiyoduk....önde gökhan arkada sen gidiyodunuz...yunus gökhanla iletişim kurup yerimizi bildirdi size diye biliyorum ben...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Zaten mogan'a giriş 3 liraymış ağabey :)

Bu gezilere motor ne olursa olsun katılanabilir mi? :) Yoksa vrod u var bunun olmaz denebilir mi? :)

Evet etkinlik haftasonu bosphorustaydı, tüm yeni modeller vardı ingiltereden gelmiş 0 km gıcır gıcır bir sürü demo bike, ben sportster iron 883 denedim çok merak ediyordum çünkü, sanırım başka bir etkinlik olmayacak ama yine bi arayıp sormak lazım, a2 ehliyeti olan herkes rezervasyon yaptırıp katılabiliyordu ödünç ekipman bile veriyorlardı , güzergah maslaktan sarıyer tarabya sahil yolu ve oradan tekrar dönüş 30-40 dakika civarı keyifli bir grup sürüşü,eskort ambulans v.s dahil .
İşin tek kötü yanı aklım iron'da kaldı yoksa her şey çok güzeldi =)

Süpermiş! çok özendim açıkçası, haberim olsa hiç üşenmeden giderdim ist.a, dyna ve rocker-c modellerini çok merak ediyorum, 48 de olur, hepsi olur :)

Süpermiş! çok özendim açıkçası, haberim olsa hiç üşenmeden giderdim ist.a, dyna ve rocker-c modellerini çok merak ediyorum, 48 de olur, hepsi olur :)

Hepsi vardı fazla fazla=) İlk gün gittiğimde yağmur nedeniyle iptal olmuştu sürüş, kullanabilme şansım olsaydı ertesi gün için de kesin bir sürüş daha ayırtmaya çalışırdım herhalde =)
cruiser'dan pek anlamamam ve old school tarz modellerden çok da hoşlanmamam nedeniyle yeni modellerin ağırlıkta olduğu bu deneyim benim için oldukça tatminkar oldu 48, iron, v rod v.b makineler oldukça etkileyiciydi ama benim için asıl sürpriz orada deneme sürüşüne gelen birinin Triumph Bonneville'siydi ,büyüledi beni halen aklımda , utandım çekindim bir tur kullanabilirmiyim diyemedim=)

Hepsi vardı fazla fazla=) İlk gün gittiğimde yağmur nedeniyle iptal olmuştu sürüş, kullanabilme şansım olsaydı ertesi gün için de kesin bir sürüş daha ayırtmaya çalışırdım herhalde =)
cruiser'dan pek anlamamam ve old school tarz modellerden çok da hoşlanmamam nedeniyle yeni modellerin ağırlıkta olduğu bu deneyim benim için oldukça tatminkar oldu 48, iron, v rod v.b makineler oldukça etkileyiciydi ama benim için asıl sürpriz orada deneme sürüşüne gelen birinin Triumph Bonneville'siydi ,büyüledi beni halen aklımda , utandım çekindim bir tur kullanabilirmiyim diyemedim=)

Ne diyorsun hocam, kafayı taşlara mı vuralım-napalım :pr: ben oldschool un hastasıyım, 48in kalın ön tekeri de çok hoşuma gidiyor, o kadar harley i bir arada görmek, hatta yarım saat kullanmak... çok güzel bir gün olmuş belliki, foto var mı?

Ben çekemedim foto, ama belki kendi internet sitelerine koyarlar,çekim yapılıyordu çünkü sürekli,güzel geçen günde bir tek eksik vardı o da egzoz gürültüsü !
motorlar ingiltereden geldiği için sanırım oradaki egzoz standartları gereği çok sessizdi motorlar, 8-10 tane motordan dogru düzgün bir ses çıkmıyodu,eskortluk yapan 1-2 tane Harley owners group tayfasının motorlarının sesi o kadar motoru bastırıyordu öyle diyeyim yani =)

Ben çekemedim foto, ama belki kendi internet sitelerine koyarlar,çekim yapılıyordu çünkü sürekli,güzel geçen günde bir tek eksik vardı o da egzoz gürültüsü !
motorlar ingiltereden geldiği için sanırım oradaki egzoz standartları gereği çok sessizdi motorlar, 8-10 tane motordan dogru düzgün bir ses çıkmıyodu,eskortluk yapan 1-2 tane Harley owners group tayfasının motorlarının sesi o kadar motoru bastırıyordu öyle diyeyim yani =)

.uck the Euro 2! :queen:

Senin motor almani bekliyoruz Erhan :) Bugun sahibinden de bir cbf 500 un fiyatinin dustugu maili geldi bana, favorilerdeydi uzun zamandir, bosver 250 yi direk cbf 500 e gec demiyor mu seytan soldan soldan :))

o kadar cesur değilim ya..öyle olsa seçenekler çoğalıyo...gaz getirmeyin adamı ya:)

o kadar cesur değilim ya..öyle olsa seçenekler çoğalıyo...gaz getirmeyin adamı ya:)

cbf500 için ömürlük motor diyorlar :queen: yalnız altı yere yakın işte o sıkıntı :pale: yoksa hem hızlı hemi yüksek hemide 4 silindirli az yakan çok kaçan bi motor lazım amaaaaa :p

Tuğra, hadi az kaldı. Şafak:22, di mi? Bu arada çiçeğin için teşekkürler Ahmet :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu gün de havanın maşallahı var.
Ahmetcim siyasal öğrencileri zengin etti o adamı.ama çok lezzetli yapıyor adam.ayran dahil tüm ekmek karışık ızgara 5 lira geçen hafta yemiştim de :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar