Biz MOgana gittik burada konuşulduğu üzere , iki kişi toplam 10 lira giriş ücreti verdik ama kimse yoktu .
Biz MOgana gittik burada konuşulduğu üzere , iki kişi toplam 10 lira giriş ücreti verdik ama kimse yoktu .
Zaten mogan'a giriş 3 liraymış ağabey![]()
Valla öyle oldu gibiDesene orasýný da tutturamadýk : )
Bu gezilere motor ne olursa olsun katılanabilir mi?Yoksa vrod u var bunun olmaz denebilir mi?
![]()
Evet etkinlik haftasonu bosphorustaydı, tüm yeni modeller vardı ingiltereden gelmiş 0 km gıcır gıcır bir sürü demo bike, ben sportster iron 883 denedim çok merak ediyordum çünkü, sanırım başka bir etkinlik olmayacak ama yine bi arayıp sormak lazım, a2 ehliyeti olan herkes rezervasyon yaptırıp katılabiliyordu ödünç ekipman bile veriyorlardı , güzergah maslaktan sarıyer tarabya sahil yolu ve oradan tekrar dönüş 30-40 dakika civarı keyifli bir grup sürüşü,eskort ambulans v.s dahil .
İşin tek kötü yanı aklım iron'da kaldı yoksa her şey çok güzeldi =)
Süpermiş! çok özendim açıkçası, haberim olsa hiç üşenmeden giderdim ist.a, dyna ve rocker-c modellerini çok merak ediyorum, 48 de olur, hepsi olur![]()
Bu gezilere motor ne olursa olsun katılanabilir mi?Yoksa vrod u var bunun olmaz denebilir mi?
![]()
Yok olmaz Servet düşmaniyiz biz)
Hepsi vardı fazla fazla=) İlk gün gittiğimde yağmur nedeniyle iptal olmuştu sürüş, kullanabilme şansım olsaydı ertesi gün için de kesin bir sürüş daha ayırtmaya çalışırdım herhalde =)
cruiser'dan pek anlamamam ve old school tarz modellerden çok da hoşlanmamam nedeniyle yeni modellerin ağırlıkta olduğu bu deneyim benim için oldukça tatminkar oldu 48, iron, v rod v.b makineler oldukça etkileyiciydi ama benim için asıl sürpriz orada deneme sürüşüne gelen birinin Triumph Bonneville'siydi ,büyüledi beni halen aklımda , utandım çekindim bir tur kullanabilirmiyim diyemedim=)
Ben çekemedim foto, ama belki kendi internet sitelerine koyarlar,çekim yapılıyordu çünkü sürekli,güzel geçen günde bir tek eksik vardı o da egzoz gürültüsü !
motorlar ingiltereden geldiği için sanırım oradaki egzoz standartları gereği çok sessizdi motorlar, 8-10 tane motordan dogru düzgün bir ses çıkmıyodu,eskortluk yapan 1-2 tane Harley owners group tayfasının motorlarının sesi o kadar motoru bastırıyordu öyle diyeyim yani =)
beyler sesiniz soluğunuz çıkmıyo....
Senin motor almani bekliyoruz ErhanBugun sahibinden de bir cbf 500 un fiyatinin dustugu maili geldi bana, favorilerdeydi uzun zamandir, bosver 250 yi direk cbf 500 e gec demiyor mu seytan soldan soldan
)
o kadar cesur değilim ya..öyle olsa seçenekler çoğalıyo...gaz getirmeyin adamı ya![]()