Yine sen çıkmışsın.ben balkona bile çıkmadımBugun atakuleden ssk ulucanlara gittim ogleden sonra, git gel ve ordaki isim toplam yarim saat surdu ama geri donuste sirkete gitmek icin kendimi yuz kez falan ikna etmek zorunda kaldim, hava cok guzeldi. Ayni seyi bende dusunmustum en azindan cay falan olabilir, aksam yine az kaldi eymire gidiyodum valla zor tuttum kendimi
O degilde erhan soyle abs li, enjeksiyonlu bir er6n tadindan yenmez be yaa![]()
hoop müdür cbf500 lerin piyasasını yükseltmeyin. O ilanlardaki bütün cbf500 lerin üzerinde gözüm var kimse sulanmasınSenin motor almani bekliyoruz ErhanBugun sahibinden de bir cbf 500 un fiyatinin dustugu maili geldi bana, favorilerdeydi uzun zamandir, bosver 250 yi direk cbf 500 e gec demiyor mu seytan soldan soldan
)
O degilde erhan soyle abs li, enjeksiyonlu bir er6n tadindan yenmez be yaa![]()
İlkini almadan ikincinin planını yapmaya başlamışsan senin acilen motoruna binmen lazım diyorum :thumleft:göğnümde yatan aslan vstorm...ikincisi o olur kısmetse![]()
İlkini almadan ikincinin planını yapmaya başlamışsan senin acilen motoruna binmen lazım diyorum :thumleft:
Arkadaşlar 15 Nisan'da çektiğim kalitesiz videoları facebook grubunda paylaştım. Bilginize![]()
İlkini almadan ikincinin planını yapmaya başlamışsan senin acilen motoruna binmen lazım diyorum :thumleft:
Arkadaşlar 15 Nisan'da çektiğim kalitesiz videoları facebook grubunda paylaştım. Bilginize![]()
Bu gün de havanın maşallahı var.
Ahmetcim siyasal öğrencileri zengin etti o adamı.ama çok lezzetli yapıyor adam.ayran dahil tüm ekmek karışık ızgara 5 lira geçen hafta yemiştim de![]()