Hava durumuna göre yaparız birşeyler bakalım.facebook ta telefon numarası varsa sorun yok buluşma belli olunca sms atıyoruz.yaşım 35Hüseyin abi bu haftasonu birþeyler planlýyormusunuz, artýk ehliyetimide çýkarttým. Hafta sonu sizi yakalayamadýk ama yaðmur ve dolu bizi fena yakaladý motoru bugün temizle temizle bittim.
Aslýnda ben pazar günü olan buluþmaya saatinde gelecektim ama oðlanýn kreþte toplantýsý vardý mecburen oraya gidince katýlamamýþtým..
NOT: Abi diyorum ama kaç yaþýndasýnýz?
Abi bende yoğun fırtınaya rağmen olaysız şekilde eve geldim. Hatta hafif camlar açıktı püfür püfür esti otobüsün içinde :cherry:Neyse sağ salim eve geldiğinize sevindim.
Abi bende yoğun fırtınaya rağmen olaysız şekilde eve geldim. Hatta hafif camlar açıktı püfür püfür esti otobüsün içinde :cherry:
Lakin otobüsden inince motoruma bi baktım dımdızlak açıkda duruyor. Ben yokken branda bağımsızlığını ilan etmiş sanırım. Kim bilir nerelerde hangi semalarda uçuyordur. İyiki 25tl lik olandan almışım bi tane daha alacam şimdir:
Kenan,
hele senin motorda ön cam var ya tam yelkenli gibi uçururdu seni![]()
Ön cam halen yok bro, sanırım sökeceğim artık ön camı, sadece uzun yolda kullanacağımaparatları hariç sadece cam 160 imiş ya yuh dedim arkadaş
![]()
niye ki kırıldı mı ? aman gerçi iyi olmuş nefret ediyorum ön camdan. onsuz daha rüzgarlı olsa da çok daha yakışıklı senin motorun bir Vn800'ün olabileceği kadar tabi ki)
Cam kırıldı ya, bir arkadaş motoru düşürdü benim, cam bağlantı yerinden çatladı, sağ ayna kırıldı, master cylinder denilen aparatın gidona bağlandığı yer ayna vasıtasıyla kırıldı. Neyseki hepsinin siparişini verdim geldi, gördün ya geçen 4.44 de aynasız camsız halini küheylanın ? Ve evet haklısın bi VN800' ün olabileceği kadar şık, yanına kıytırık şadovlar geldiğinde daha bi şık görünüyor![]()
Bende Dünki Fırtınadan Nasibini alanlardanım arkdaşlar...malesef rüzgar benide yatırdı sol taraf grenajları değiştirmeliyim sanırım...
![]()