[Ankara - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Neyse sağ salim eve geldiğinize sevindim.

Hüseyin abi bu haftasonu birşeyler planlıyormusunuz, artık ehliyetimide çıkarttım. Hafta sonu sizi yakalayamadık ama yağmur ve dolu bizi fena yakaladı motoru bugün temizle temizle bittim. :)

Aslında ben pazar günü olan buluşmaya saatinde gelecektim ama oğlanın kreşte toplantısı vardı mecburen oraya gidince katılamamıştım..

NOT: Abi diyorum ama kaç yaşındasınız?

Hüseyin abi bu haftasonu birþeyler planlýyormusunuz, artýk ehliyetimide çýkarttým. Hafta sonu sizi yakalayamadýk ama yaðmur ve dolu bizi fena yakaladý motoru bugün temizle temizle bittim. :)

Aslýnda ben pazar günü olan buluþmaya saatinde gelecektim ama oðlanýn kreþte toplantýsý vardý mecburen oraya gidince katýlamamýþtým..

NOT: Abi diyorum ama kaç yaþýndasýnýz?
Hava durumuna göre yaparız birşeyler bakalım.facebook ta telefon numarası varsa sorun yok buluşma belli olunca sms atıyoruz.yaşım 35

Motosikleti
VFR1200X
Neyse sağ salim eve geldiğinize sevindim.
Abi bende yoğun fırtınaya rağmen olaysız şekilde eve geldim. Hatta hafif camlar açıktı püfür püfür esti otobüsün içinde :cherry:
Lakin otobüsden inince motoruma bi baktım dımdızlak açıkda duruyor. Ben yokken branda bağımsızlığını ilan etmiş sanırım. Kim bilir nerelerde hangi semalarda uçuyordur. İyiki 25tl lik olandan almışım bi tane daha alacam şimdi :pr:

Valla nazara geldi senin branda :)
Bende ara ara bakıyorum uçmuşmu diye allahtan duruyor halen.

taylan ben gelınce prof makınalarla cekcem merak etme sen .. shoplucam sonra hatta guzel bi ank mt yeleklerı logosu yapcam yelek yaptıracaz cok fıkır var cokk :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Abi bende yoğun fırtınaya rağmen olaysız şekilde eve geldim. Hatta hafif camlar açıktı püfür püfür esti otobüsün içinde :cherry:
Lakin otobüsden inince motoruma bi baktım dımdızlak açıkda duruyor. Ben yokken branda bağımsızlığını ilan etmiş sanırım. Kim bilir nerelerde hangi semalarda uçuyordur. İyiki 25tl lik olandan almışım bi tane daha alacam şimdi :pr:

ilk cumlede motorla gittin sandım, hadi canım dedim.. şehir içinde pek sallamıyoda rüzgar, senin istikamette vala biyere yapıştırırdı Allah korusun..
branda işine sinirlenmemiş gibi yazmışın ama ne durumda oldugunu biliyorum, kime söveceğini bilmeden sinirlenmek kötü oluyor :)
branda rüzgarlı havalarda motoru düşürdüğünü okumuştum, iyki düşmemiş senin motur o yönden bak olaya :queen:

Valla dün ben motorla geldim pursaklara, akşam arkadaşlarım göndermediler beni eve, anlatamadım la motor 300 kg. bide üstünde ben varım dokunmaz dedim ama yok. İyiki göndermemiş arkadaşlar şirketin kapalı depoya koydum motoru gittim eve, servis yolda nası geziniyordu :) bugün akşam götürebilecek miyim acaba :)

Bugun ise dolmusla geldim, motor yok, surattan dusen bin parca, canim hicbisey yapmak istemiyor, biseyler eksik yani. Duyan da 20 yillik motorcuyuz sanacak ama valla billa eksik:)

vay arkadaş ankara da neler olmuş ya..gerçi gündüzden belliydi ben şehirden ayrılırken her taraf toz dumandı...

Ön cam halen yok bro, sanırım sökeceğim artık ön camı, sadece uzun yolda kullanacağım :) aparatları hariç sadece cam 160€ imiş ya yuh dedim arkadaş :)

niye ki kırıldı mı ? aman gerçi iyi olmuş nefret ediyorum ön camdan. onsuz daha rüzgarlı olsa da çok daha yakışıklı senin motorun bir Vn800'ün olabileceği kadar tabi ki :))

niye ki kırıldı mı ? aman gerçi iyi olmuş nefret ediyorum ön camdan. onsuz daha rüzgarlı olsa da çok daha yakışıklı senin motorun bir Vn800'ün olabileceği kadar tabi ki :))

Cam kırıldı ya, bir arkadaş motoru düşürdü benim, cam bağlantı yerinden çatladı, sağ ayna kırıldı, master cylinder denilen aparatın gidona bağlandığı yer ayna vasıtasıyla kırıldı. Neyseki hepsinin siparişini verdim geldi, gördün ya geçen 4.44 de aynasız camsız halini küheylanın ? Ve evet haklısın bi VN800' ün olabileceği kadar şık, yanına kıytırık şadovlar geldiğinde daha bi şık görünüyor :)

Cam kırıldı ya, bir arkadaş motoru düşürdü benim, cam bağlantı yerinden çatladı, sağ ayna kırıldı, master cylinder denilen aparatın gidona bağlandığı yer ayna vasıtasıyla kırıldı. Neyseki hepsinin siparişini verdim geldi, gördün ya geçen 4.44 de aynasız camsız halini küheylanın ? Ve evet haklısın bi VN800' ün olabileceği kadar şık, yanına kıytırık şadovlar geldiğinde daha bi şık görünüyor :)

hakkaten ya ayna yoktu da cama dikkat etmemişim. geçmiş olsun iyi bari hala hurdacılardan parça bulabiliyosun o külüstüre demek ki :))

P.S: Tanımayan arkadaşlar için dip not. Bu atışmalar taşlamalar hiçbir ciddiyet içermemekte olup motosiklet işinin en büyük keyfidir.

hadi ben endülücü olaraktan takılıyorum çapırcılara ama bunlar demekki kendi aralarında da anlaşamıyorlar birbilerini çekemiyorlar arkadaş :queen: :mrgreen:

Bende Dünki Fırtınadan Nasibini alanlardanım arkdaşlar...:( malesef rüzgar benide yatırdı sol taraf grenajları değiştirmeliyim sanırım... :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar