ayaş hakkaten güzeldi ya, yol güzeldi, güzergah güzeldi, tilkilerle, sincaplarla beraber mangalımızı yaptık, etimizi yedik, ben ıslak çimende yokuş çıkamadım falan falan derken güzel bi pazar günü geçirdik. tabii ki bunu eylemin kötü olmasına borçluyuz birazda, neticede hakketen güzel bi pazar oldu, katılan her arkadaşa teşekkür ederim =)=) Resimler içinde ayrıca teşekkürler poticocuk =)
biz endurocular olarak dün kendi şövumuzu göstertik sanıyorum kuruzırcılara :cherry: bakınız hiçbirinin sesi çıkmıyor :queen:
dünki gezi planlanmış bir gezi olmadığı için lütfen yanlış anlaşılmasın ayrıca![]()
biz endurocular olarak dün kendi şövumuzu göstertik sanıyorum kuruzırcılara :cherry: bakınız hiçbirinin sesi çıkmıyor :queen:
dünki gezi planlanmış bir gezi olmadığı için lütfen yanlış anlaşılmasın ayrıca![]()
Benim Suçum yok o tırmanışta öhömm öhömmm!! :mrgreen:
hımmm... birileri tork farkından dem vurmak ister gibi![]()
![]()
Yokk Bahadır almış mesajıhem Sayın potitocuk biz çayır çimen bulamadığımız için 2 şer 3 er defa indik çıktık oraları :mrgreen: