Suzuki GSX 250R

Euro4’lü Suzuki GSX 250R lansmana özel fiyat ile satılaya başladı.

Başlangıç segmentinde sayılacak olan 250cc’ye kadar olan motorlarda suzukiden beklenilen hamle geldi.

EURO4 standartlarının zorunlu olacağı 2018 yılı öncesinde getirdiği GSX 250R modeli ile Suzuki severleri lansman fiyatı ile memnun etmeyi hedefliyor. Liste fiyatı 21.950 TL olan modelin Lansmana Özel Tavsiye Edilen Perakende Liste Satış Fiyatı ÖTV ve KDV Dahil 20.450 TL olarak belirlendi ve bayilerinde satışa sunuldu.

Dostlar bu motor bu paraya alınır mı ? Açıkcası abs harıcı baska bı ozellıgını goremedım ıla alıcaksam r25 alırım 20 bın tl ne 250cc motor bu

Sie

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Alınır neden alınmasın

29 beygir kaydirmali debriyaj tft ekran 178 kg ağırlık vvl motor teknolojisi eklenenler bunlar.

Motosikleti
Suzuki GSX 8R
ilk tasarım benim ilk motosikletimdi ve gerçekten çok severdim, halen aklım kendisine.

yeni tasarım çirkin olmuş ,bu sefer pek beğenmedim, fazla sıradan ve sade.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
250cc hacimindeki bir motosiklete neden kanat koymuşlar anlamak güç, Alibaba'da satılan motosikletlere benzemiş.
hedef kitleleri aynaları katlayıp gezen genç tayfa ise görüntüsü "hızlı görünsün" istemişlerdir ama o tayfada japon alacak para ne gezer, cf moto alıyor onlar. O tayfanın babası zengin olanları hedeflediler herhalde.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Suzuki GSX 8R
Bu motosikletin eski versiyonunu yıllarca kullandım ,'' beğenmedim'' deyip kestirip atmışım fakat birkaç kelam daha etmek lazım ,belki almayı düşünen arkadaşlara faydası dokunur.

Öncelikle ; beğenmediğim tek kısım sticker tasarımı , eski versiyonda depoyu ve grenajı saran yarış tipi stickerlar gerçekten çok güzeldi ve motosiklete yarışçı bir hava katıyordu ,bu versiyonda onları kaldırıp ufak kanatlar takmışlar ve bu yolla sportif görünümü korumaya çalışmışlar ,gözüm pek alışamadı ,hoşlanmadım.

Değerli arkadaşlar ; öncelikle bu motosiklet ne için üretilmiş ve hangi amaca hizmet ediyor onu anlamak lazım , Suzuki bu motosikleti şehir içi kullanan ,işine gidip gelen fakat sportif kullanımdan hoşlanan sürücüler için üretti ,yani bu makine apaçi makinesi değil ,bu amaçla motora binen birini mutlu etmez.

İnanılmaz dengeli ,titreşimsiz ve konforlu bir motosiklettir , ABS sistemi kusursuz çalışır ( çok defalar hayatımı kurtardı ) , eğer iyi bir lastikle kullanırsanız bu motosikletten düşmek için kendinizi bilerek yere atmanız lazım ,başka yolu yok :)

Çok sürat yapmamasının sebebi , kullanım amacının şehir içi olması ve uzun ömürlü bir motosiklet olmasının istenmesidir ( sorunsuz bir şekilde yıllarca kullanabilirsiniz )

Oturuş pozisyonu sport touring tarzıdır yormaz ,yakıt tüketimi çok düşüktür , motor bloğu taş gibidir ,kronik bir sıkıntısı da bulunmaz ,safkan japon kalitesi .

Oldukça heybetli bir motordur ,üzerinde 250 cc yazmasa kimse anlamaz.

Tek kusuru koruma takozu takılamaması ( belki bu versiyonda vardır ) ,grenajların arasında montaj yuvası bulunmaz,sonradan uydurulan takozlarsa faydadan çok zarar verir ,bükülüp grenajı kırar, bu motoru yatırmayacaksınız, grenajlar ithal ve çok pahalıdır.

Uçan kaçan R25 tayfaya hitap etmez , motosiklette dış görünüş ,kalite ve sorunsuzluk arayan titiz biriyseniz hiç düşünmeden alın ,tavsiye ederim, ilk motosiklet olarak çok iyi bir tercihtir.

Bu versiyonda güç ve tork bir miktar artmış,kaydırmalı debriyaj gelmiş ve ekran büyümüş, iyi olmuş fakat yine de eski versiyonun havası yok ,belki de benim o motosikletle duygusal bir bağım olduğu için yadırgadım , bilemiyorum :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar