Etkinlik demek eylem demek, eylem demek polis demek, polis demek biber gazı ve jop demek, jop varsa ben yokum... :queen:
1. Etkinlik yoksa eylemsizlik var demektir ve götümüze giren her kanundan, her zamdan, her boktan sonra susmaya devam etmek demektir.
2. Polis varsa sorun yok demektir. Yiyeceksem dayak, dostum-kardeşimden yiyeceğime polisten yerim... Zira ilgili kanun maddesi açıkça belirtir ki, izinli eylemlerde polisin ilk görevi ilgili eylemcileri korumaktır. Bir adam düşünün ki sadece polisten dayak yerse haklı olabilme ihtimalini sevmiş olsun... Ironi mi ne ironisi? ironi, paradox, dilemma ne arar la bazarda... djasdaskdas...
Bonus Track;
Bir halkı, bir milleti, bir vatandaşı, bir bireyi veya bir toplumu -kesin ve net olarak söylüyorum- "devlet tarafından kullanıldığına, sömürüldüğüne, umursanmadığına, işi bittiğinde de gönderildiğine" inandıramamak bir yana, bizim millet neredeyse "sen istiyor duj, sen verecek işçiye memura %2 daha" diyecek...
Bu arada eylem Kuğulu'da değil, izin Sakarya meydanı için alınmıştır. Ama biz toplu sürüş diyorsak, gene Kuğulu'da buluşur oradan Sakarya'ya geçeriz..
Hadi eyvallah...