Herkese merhabalar. Bu foruma yeni üye oldum. Çocukluğumdan beri hep motorlara karşı ilgi duymuşumdur ancak bugüne kadar hiç motor deneyimim olmadı malesefOkulu bitirip yavaştan iş hayatına atılmış durumdayım. Artık bir motor alma vaktinin geldiğini düşünüyorum. Ancak öncelikle bu işin sağlam bir eğitimi almak istiyorum. Sevgili ankaralı motorcular bana ankara'da adam gibi motor eğitimi verip ehliyet almamı sağlayacak bir kurs arıyorum ancak bulamadım. Şu yeni kardeşinize tavsiye edeceğiniz kurs var mıdır aceba?
Herkese merhabalar. Bu foruma yeni üye oldum. Çocukluğumdan beri hep motorlara karşı ilgi duymuşumdur ancak bugüne kadar hiç motor deneyimim olmadı malesefOkulu bitirip yavaştan iş hayatına atılmış durumdayım. Artık bir motor alma vaktinin geldiğini düşünüyorum. Ancak öncelikle bu işin sağlam bir eğitimi almak istiyorum. Sevgili ankaralı motorcular bana ankara'da adam gibi motor eğitimi verip ehliyet almamı sağlayacak bir kurs arıyorum ancak bulamadım. Şu yeni kardeşinize tavsiye edeceğiniz kurs var mıdır aceba?
Hoşgeldin tekrar diyelim, wtp (ertan) ile beraber bu eğitim olaylarını araştırmıştık, ulusan motors var turan güneşin bi yan caddesinde tam adresini hatırlamıyorum, 4 saatlik bi eğitim olayları vardı, scooter, vitesli motor daha sonra gücü öğrenmen için 1000rr ile eğitimi sonlandırıyorlardı. ehliyet kursu da buna dahildi ( ancak ehliyet masrafları dahil değil ) fiyatı 350-400 tl gibi hatırlıyorum geçen sene araştırmıştık orası ile bi görüşebilirsin.
1000RR'nin tadına baktırmak tehlikeli gibi sankiBenim aldığım yerde kurs 1.5 ay felan sürdü günde 2 saatlik eğitim yaptık ama müsait zamanınız olursa bu süreyi azaltabilirsiniz çünkü ben sadece haftasonları gittim.
Bu eğitimin sonunda 1000rr nin tadına bakmak isterdim![]()
İyi geceler Ankara.. pazartesiden itibaren Ankaranın üstündeki kara bulutlar dağılacak. Herkese kazasız belasız mutlu sürüşler![]()
SonundaHer saat hava durumunu takip etmekten sıkıldım :mrgreen:
bugün dayanamayıp işe motosikletimle gittim. giderkende gelirkende yağmura yakalanmadım ama aradaki zamanda baya bir yağmur yağdı. şanslı günümmüş.
Ankara iyidir candır canAbi Ankarada durmuyorsun ki ne tatilir: biz yatıp ölelim o zaman :queen: