[Ankara - MT]

Herkese merhabalar. Bu foruma yeni üye oldum. Çocukluğumdan beri hep motorlara karşı ilgi duymuşumdur ancak bugüne kadar hiç motor deneyimim olmadı malesef :) Okulu bitirip yavaştan iş hayatına atılmış durumdayım. Artık bir motor alma vaktinin geldiğini düşünüyorum. Ancak öncelikle bu işin sağlam bir eğitimi almak istiyorum. Sevgili ankaralı motorcular bana ankara'da adam gibi motor eğitimi verip ehliyet almamı sağlayacak bir kurs arıyorum ancak bulamadım. Şu yeni kardeşinize tavsiye edeceğiniz kurs var mıdır aceba?

Herkese merhabalar. Bu foruma yeni üye oldum. Çocukluğumdan beri hep motorlara karşı ilgi duymuşumdur ancak bugüne kadar hiç motor deneyimim olmadı malesef :) Okulu bitirip yavaştan iş hayatına atılmış durumdayım. Artık bir motor alma vaktinin geldiğini düşünüyorum. Ancak öncelikle bu işin sağlam bir eğitimi almak istiyorum. Sevgili ankaralı motorcular bana ankara'da adam gibi motor eğitimi verip ehliyet almamı sağlayacak bir kurs arıyorum ancak bulamadım. Şu yeni kardeşinize tavsiye edeceğiniz kurs var mıdır aceba?

Hoşgeldin kardeş...

İncek tarafında ''Atom Karınca'' diye bi yer var... Burasının iyi olduğunu duydum ama gidip görmedim... Bi araştır istersen... Googledan aratırsan sitesi vardı, bakabilirsin...

Yine İncek tarafında Rider motosiklet var.Ben ordan eğitim aldım gayette güzel eğitim veriyor.Sen ne zaman öğrenirsen o zaman bitiriyor.Eğitmenin adı Kaan Tuna.Fiyatınıda belirteyim 350 lira civarında.

Hoşgeldin tekrar diyelim, wtp (ertan) ile beraber bu eğitim olaylarını araştırmıştık, ulusan motors var turan güneşin bi yan caddesinde tam adresini hatırlamıyorum, 4 saatlik bi eğitim olayları vardı, scooter, vitesli motor daha sonra gücü öğrenmen için 1000rr ile eğitimi sonlandırıyorlardı. ehliyet kursu da buna dahildi ( ancak ehliyet masrafları dahil değil ) fiyatı 350-400 tl gibi hatırlıyorum geçen sene araştırmıştık orası ile bi görüşebilirsin.

Son düzenleme:
Hoşgeldin tekrar diyelim, wtp (ertan) ile beraber bu eğitim olaylarını araştırmıştık, ulusan motors var turan güneşin bi yan caddesinde tam adresini hatırlamıyorum, 4 saatlik bi eğitim olayları vardı, scooter, vitesli motor daha sonra gücü öğrenmen için 1000rr ile eğitimi sonlandırıyorlardı. ehliyet kursu da buna dahildi ( ancak ehliyet masrafları dahil değil ) fiyatı 350-400 tl gibi hatırlıyorum geçen sene araştırmıştık orası ile bi görüşebilirsin.

1000RR'nin tadına baktırmak tehlikeli gibi sanki:) Benim aldığım yerde kurs 1.5 ay felan sürdü günde 2 saatlik eğitim yaptık ama müsait zamanınız olursa bu süreyi azaltabilirsiniz çünkü ben sadece haftasonları gittim.

1000RR'nin tadına baktırmak tehlikeli gibi sanki:) Benim aldığım yerde kurs 1.5 ay felan sürdü günde 2 saatlik eğitim yaptık ama müsait zamanınız olursa bu süreyi azaltabilirsiniz çünkü ben sadece haftasonları gittim.

Bu eğitimin sonunda 1000rr nin tadına bakmak isterdim :)

asm

Ulusan Motor, Konrad Adenauer'daki yerinden (bu adamın soyadını hiç öğrenemeyeceğim) taşınmış.

Sonra oraya, benim gibi trafiğin yoğun olduğu bir akşam vakti gidip de "anaaa Ulusan kapanmış" şeklinde bir tepki vermeyin. :)

İyi geceler Ankara.. pazartesiden itibaren Ankaranın üstündeki kara bulutlar dağılacak. Herkese kazasız belasız mutlu sürüşler :)

bugün dayanamayıp işe motosikletimle gittim. giderkende gelirkende yağmura yakalanmadım ama aradaki zamanda baya bir yağmur yağdı. şanslı günümmüş.

Sonunda :) Her saat hava durumunu takip etmekten sıkıldım :mrgreen:

Geçen sene temmuza kadar yağmur yağmıştı bu yaz nasıl geçecek bakalım :mrgreen:

bugün dayanamayıp işe motosikletimle gittim. giderkende gelirkende yağmura yakalanmadım ama aradaki zamanda baya bir yağmur yağdı. şanslı günümmüş.

Dediğiniz gibi şanslıymışsınız:) Bu hafta hava iyi olacak gibi fırsatı kaçırmamak lazım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yav mevsimler de şaşırdı . havalar bi ısınsa da tatile çıksak kafayı sıyırdım artık . ankara da sarmıyor . artık kendimizi şehir dışına atmaya başladım geçen gün konya bu sabah da eskişehir'e gideceğiz .bakalım haftaya neresi olacak ama havalar gerçekten iç açıcı değil...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne yapayım yunusum yatmaktan psikolojim bozuldu kafayı dağıtmaya uğraşıyorum .eylül gibi yeniden ameliyatlar başlayacakgeçen kontrolde söyledi doktorlar yine yatmaya başlayacağım . bari o zamana kadar dökeyim kurtlarımı ...
bu arada sen motoru mu sattın ???

Sattım abi Tarık hocam aldı işte biraz ani oldu gerçi :) umarım yüzümü kara çıkartmaz. bendeyken bi sıkıntı olmamıştı umarım onda da olmaz. Sende haklısın abi gezme konusunda buluştuğumuzda bilhare konuşalım ameliyat durumunu. Birde şimdiden hayırlı yolculuklar sana :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar