[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet kuvvetmira nickli birinde de yazıyor.resmi var hatta xt600 sayfasında hocam.

Bakın yazıyorum buraya... SERDAR 2 AYA KALMAZ V-STROMU ALIIIIIR.
Al abicim, elinde fırsat varsa kaçırma. Bi daha gelmeyeceksin bu yaşa, bi daha bu kadar zamanın olmayacak. Evleneceksin, eşin motorunu kıskanacak. Çocuğun olacak. Eşin "Motoruna ayırdığın zamanı çoçuğuna ayırsana, yazık yazık" diye duygu sömürüsü yapacak. Sen de ordan 2 saat burdan 5 dakka kırpıcam da motora binicem diye bi yerini yırtacaksın. Oooof oofff kaç kurtar kendini....:mrgreen:

Öyle bi anlattın ki aile kurmaktan vazgeçtim abi. :)

Ben Intruder'ı satmaya kıyamıyorum, satarsam bir daha zor bulurum bu motordan zaten. V-Strom'u daha sonra da alabilirim, heryerde olan bi motor. Intruder'dan toplamda 50 tane girmiş ülkeye ve 5 tane falan ilanı var sahibinden.com'da. Fakat V-Strom'un 50 tane ilanı var, motorumu seviyom ve muhtemelen tutucam bunu mümkünse bir ömür. Hatta motoru biraz daha rahat hale getirmek için bikaç modifikasyon fikri var aklımda ama zor işler malesef. Gidonu uzatıp açısıyla oynamak ya da önüne özel yapım bi cam gibi custom işler. Velhasıl her bindiğimde motorumu daha çok seviyorum, mümkünse zaman içerisinde biraz para biriktirip 2. motor olarak V-Strom alabilirim. Bakalım zamanla netleşir durum Serkan abi.

Gidonu geri ve yukarı uzatsam çok rahat bir oturma pozisyonu olacak ve yarattığı rahatsızlık ortadan kalkacak fakat işin kötü yanı gidon değişirse bütün kabloların da değişmesi gerekicek. Zor işler valla, özellikle burda bu işlerle ilgili kimseyi tanımadığım da düşünülürse. Olmadı yazın Antalya'ya döndüğümde orda halledebilirim bu işi, orada tanıdık bol...

evet o menşhur kuvvetmira benim :)
şimdiden hayırlı uğurlu olsun bayım. tek silindir, biraz titreşimli ama atak ve güzel motordur. ben aldım memnunum, yine olsun yine alırım.

mert abi hallettik o işi :cat: görüşelim :rendeer:

Müdür sana ulaşamıyorum..
özel mesajda attım görmedin...
msn deyim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:01 ----------

depoyu hallettiğine sevindim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:03 ----------

evet kuvvetmira nickli birinde de yazıyor.resmi var hatta xt600 sayfasında hocam.

Hoca sen kimsin kendini tanıtsana biraz...sende hangi motor vardı..kesin Honda dır..:rendeer:

Havalar da düzelmeye başladı bir Ankarar MT olarak bir gezi yapılsa çok şık olur:mrgreen:

Merhaba Ankara MT...
Aranıza yeni katıldım..Bir gezi buluşma etkinlik varsa aranızda olmaktan memnuniyet duyarım..

İyi güzel motor da, aynada küçültürsün sen bizi gezilerde. :) Allah kaza bela vermesin hocam, korkarım racinglerden malum bu ülkede zor.

İyi güzel motor da, aynada küçültürsün sen bizi gezilerde. :) Allah kaza bela vermesin hocam, korkarım racinglerden malum bu ülkede zor.

İyi dileklerin için teşekkür ederim. Aynada küçültmek gibi bir egom yok :)...Sadece sizin girebildiğiniz yollara (toprak vb..) giremem. Amaç güzel vakit geçirmek paylaşmak..önümüzdeki günlerde böyle bir etkinlik düzenlerseniz sevinirim.

Merhaba
Birkaç aydır forumu takip ediyorum.
Ankara'dayım, aranızda olmaktan mutluluk duyarım..

İyi dileklerin için teşekkür ederim. Aynada küçültmek gibi bir egom yok :)...Sadece sizin girebildiğiniz yollara (toprak vb..) giremem. Amaç güzel vakit geçirmek paylaşmak..önümüzdeki günlerde böyle bir etkinlik düzenlerseniz sevinirim.

Yanlış anlaşılma olmasın egodan ziyade geyikti benim lafım, "aynada küçültmek" tabiri ilk duyduğumdan beri çok hoşuma gider. :D

Bizde de bikaç kişi dışında pek toprağa giren yok zaten, olabildiğince uzak durmaya çalışıyoruz. Lakin ben de motorumu sokmam toprağa falan, mazallah devriliriz mevriliriz.

Haftasonuna bir etkinlik, bir toplanma babında bişeyler olursa haberdar ederiz arkadaşlar...

ahmetgk ,aggressivo hoşgeldiniz:rendeer:
serdar bugün bi ölçüm daha yaptım tam 4.2lt/100 km. sanırım seni geçtim:mrgreen:

Abi benim hava filtresi şişik ki bu halde bile 13 litreyle 330km yapıyorum = 3.9/100 :mrgreen:

Yani daha var beni geçmeye. :D Hava filtresini değiştirdiğim zaman ne olacak onu çok merak ediyorum asıl.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:35 ----------

Benim amaç da Evren'e yetişmek, eğer ona yetişebilirsem sattırıcam adama CBF150'yi. :D

Selam arkadaşlar. Serdar senin filtre yoktu malesef. Başka yere de bakamadım. Lazer carbon kaskımı aldım ama:cherry: Yarın dönüyorum inşallah, görüşürüz. :cat:

Selam arkadaşlar. Serdar senin filtre yoktu malesef. Başka yere de bakamadım. Lazer carbon kaskımı aldım ama:cherry: Yarın dönüyorum inşallah, görüşürüz. :cat:

Sağlık olsun abi, bi yolunu bulucam artık. Kaskın hayırlı olsun ama abi, kaç grammış peki 1250 falan mı?

Merhaba Ankara MT...
Aranıza yeni katıldım..Bir gezi buluşma etkinlik varsa aranızda olmaktan memnuniyet duyarım..

Merhaba
Birkaç aydır forumu takip ediyorum.
Ankara'dayım, aranızda olmaktan mutluluk duyarım..

Hoşgeldiniz arkadaşlar :rendeer:

bugün bi ölçüm daha yaptım tam 4.2lt/100 km. sanırım seni geçtim:mrgreen:

Nerdeyse benden az yakacaksın yahu hocam.
ER6'nın beni kendine çeken en önemli sebebi şu yakıt cimriliği :)

Vay. Hayırlı olsun karbon kaskın abicim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar