Bakın yazıyorum buraya... SERDAR 2 AYA KALMAZ V-STROMU ALIIIIIR.
Al abicim, elinde fırsat varsa kaçırma. Bi daha gelmeyeceksin bu yaşa, bi daha bu kadar zamanın olmayacak. Evleneceksin, eşin motorunu kıskanacak. Çocuğun olacak. Eşin "Motoruna ayırdığın zamanı çoçuğuna ayırsana, yazık yazık" diye duygu sömürüsü yapacak. Sen de ordan 2 saat burdan 5 dakka kırpıcam da motora binicem diye bi yerini yırtacaksın. Oooof oofff kaç kurtar kendini....:mrgreen:
Kuvvetmiranın motorundan değil mi??:queen::queen:
evet o menşhur kuvvetmira benim
şimdiden hayırlı uğurlu olsun bayım. tek silindir, biraz titreşimli ama atak ve güzel motordur. ben aldım memnunum, yine olsun yine alırım.
mert abi hallettik o işi :cat: görüşelim :rendeer:
evet kuvvetmira nickli birinde de yazıyor.resmi var hatta xt600 sayfasında hocam.
selam gençler
Merhabalar :cat:

Aggressivo hoşgeldin, motorun nedir?
İyi güzel motor da, aynada küçültürsün sen bizi gezilerde.Allah kaza bela vermesin hocam, korkarım racinglerden malum bu ülkede zor.
İyi dileklerin için teşekkür ederim. Aynada küçültmek gibi bir egom yok...Sadece sizin girebildiğiniz yollara (toprak vb..) giremem. Amaç güzel vakit geçirmek paylaşmak..önümüzdeki günlerde böyle bir etkinlik düzenlerseniz sevinirim.
Selam arkadaşlar. Serdar senin filtre yoktu malesef. Başka yere de bakamadım. Lazer carbon kaskımı aldım ama:cherry: Yarın dönüyorum inşallah, görüşürüz. :cat:
Merhaba Ankara MT...
Aranıza yeni katıldım..Bir gezi buluşma etkinlik varsa aranızda olmaktan memnuniyet duyarım..
Merhaba
Birkaç aydır forumu takip ediyorum.
Ankara'dayım, aranızda olmaktan mutluluk duyarım..
bugün bi ölçüm daha yaptım tam 4.2lt/100 km. sanırım seni geçtim:mrgreen:
Selam arkadaşlar. Serdar senin filtre yoktu malesef. Başka yere de bakamadım. Lazer carbon kaskımı aldım ama:cherry: Yarın dönüyorum inşallah, görüşürüz. :cat: