[Ankara - MT]

Merhabala, ben de yeni motor kullanicisiyim. Gezilere katilmak tecrube etmek isterim. Fazla bilgim olmadigi icin tek basima dolasmak istemiyorum noolmaz noolmaz. Benide cagirin haaa.. kolay gelsin.(klavye ingilizce idare edin.. )

Selamlar arkadaşlar, bende forumu uzun zamandır takip ediyordum fakat yeni üye oldum sayılır... Ankara'lı dostlara bi selam vereyim dedim...Şu an için hurda Mondial 151 RS ile küçük çaplı turlar atıyorum ama planım ve hayalim 250 CC Regal Raptor...Kısmet olursa en yakın zamanda almayı planlıyorum...Daha sonra beni Ankara semalarında görebilirsiniz...Şimdilik bu kadar yazayım...Herkese kazasız, cezasız, keyifli sürüşler dilerim... :bounce:

selamlar

ankaralı arkadaslara selamlar...yaklasık 2 haftadır motosiklet kullanıyorum.yavas yavas alısıyorum.uzun mesafe ıcın ne kadar tecrube lazım bılmıyorum ama ankara'dan yapılan gezılere katılmak ısterım.herkese kazasız sürüşler...

Barankurt hoşgeldin arkadaşım, hayırlı olsun motoru yeni aldın sanırım 2 haftadır kullanıyorum demişsin. Motorun nedir?

Harbimi ya, peki sebebi nedir bu ban olaylarının? Yönetim o kadar sertmi, yoksa bizim insanın haketmesiylemi ilgili?

Karışık o iş, ben de uzun geçmişi tam bilmiyorum. Kime sorsak herkes kendine göre haklı tabi. Kuralların dışına çıkınca pek hoşgörü beklememek lazım...

Tüm yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...:rendeer:

Devamlılığınızın olmasını dilerim..sağlıcakla kalın..

Mert:cat:

ben forumu takip ediorum fakat yeni uye oldum cbx'imle gezilere katilmak istiorum ..herkese MERABALAR

Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz,

ee havalar da güzelleşti, artık tecrübeli arkadaşlardan bir gezi ya da tanışma organizasyonu bekliyoruz. :rendeer: :)

Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz,

ee havalar da güzelleşti, artık tecrübeli arkadaşlardan bir gezi ya da tanışma organizasyonu bekliyoruz. :rendeer: :)

Aynen, bide benim şu benzin canavarı için benzin almama uygun bir zamanda olursa sevinirim. Yoksa benzin bağışında bulunursunuz artık :p zira paradan daha değerli oldu artık.

Baktım ki yeni katılan arkadaş çok,tek tek yazmayayım dedim.Topluca herkese hoş geldiniz :rendeer:diyor,kazasız belasız sürüşler diliyorum...

Hoşgeldin Ubuhur. Nerde oturuyorsun Ankara'da ? Üyeliğin baya eski, yeni mi taşındın buraya ?

Üstad ben uzunca süredir takip ediyorum forumu ama aktif mesajlarım hep özelden olmuştu bir kaç tane motor için kullanıcılarına tavsiye edip etmeyeceklerini dezavantajlarını falan sormuştum. Eryamanda oturuyorum bu arada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar